![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Neata Oiseau!!
Ce a mai facut buni in dimineata asta? E devreme inca (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eh, nu l-a vazut vreo 2 zile e Luci pe aici, si a intrat in alerta!!
"Eu cred ca te-ai despartit iar. Da' ai pe altcineva? Da' in hol cine mai varuieste??" (IMG:style_emoticons/default/giljotiini.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Noi suntem primele care sarbatorim ziua de nastere(de la noi din clasa). Anul trecut am dus tort si suc, muzica, am facut poze...A fost frumos. Dupa noi au luat modelul si celelalte mamici. Sunt un fel de deschizator de drumuri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Trebuie sa-mi pun neuronii la treaba. trebuie sa gasesc eu o solutie (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
Fanny, sa-ti traiasca Albastrila! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ce urata treaba cu cofetaria Teo. Pai astea nu stiu ca-i de o mie de ori mai bun un tort facut in casa. Angel, totul e bine cand se termina cu bine. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
'Neata,
Fanta go for it, macar o saptamana. Angelule nu te consuma, macar stii ca nu te mai onoreaza cu prezenta prea curand. Da' chiar nu-i pe craca ei, la 40 de ani asteapta sa-i spuna lumea ce vrea ea sa auda si cand colo ghinion (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Din pacate sunt multe femei care pun prea mult accent pe felul in care arata. Apai daca vrei sa faci misto de ea, nici nu-i prea greu, da' lasa ca azi pleaca asa ca ai scapat. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Acu ma distrez la job, cu sefu meu care a dus niste statii la reparat, a facut ceva permutari de harduri pe la unele si a stat putin sa se gandeasca ca daca i-o schimbat hardu oare s-o schimbat si IP-u? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Creca e prea de dimineata ori nu stiu ce sa mai cred
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
Iar am avut palpitatii si dureri in piept in acelasi loc la metrou. Trei zile la rand! Si acum m-am inecat cu copot si mai sa-mi scot plamanii de tuse, nu alta. Grrr! (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) La multi ani pentru albastrel, Fanny! Teo, trebuie sa gasesti tu o cofetarie care face torturi bune. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Angel da' seful tau chiar e adormit sau e mal a la tete in dimineata asta.
Eu is asa de calma azi, habar n-am de ce, da' tare imi place. Multa alintatura azi pisoiului tau Fanny. Teo da' ia niste prajituri ceva de la cofetarie si gata daca tort nu te incumeti si de baut fa-le ceva sirop cu apa minerala sau limonada poate asa te lasa. Poate or fi facut ceva urticarie copiii de la gradi de la ceva dulciuri si poate de aia nu va lasa. This post has been edited by Master of Norules: Sep 24 2008, 10:07 AM |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lexie...atacuri de panica se cheama, asa sa stii! Najpa (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) I feel for you
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fanny, la multi ani cu sanatate si bucurii lui Blue! Ziua lui Maui e duminica. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
La tort nu-i vorba de gust, ci de conditii de igiena, ingredientele folosite, ca sa nu existe nici un risc de imbolnavire al copiilor. Cumva de inteles. S-apoi s-o gasi si-un tort bun cumparat, Doamne iarta-ma. Ceea ce nu inteleg e cu bomboanele si ciocolata... Teo, aveti McDonald's prin apropiere? Se fac acolo zile frumusele de nastere, le comanzi ceva de mancare de-acolo si tortul il aduci tu. Eu nu am serbat ziua copilului niciodata asa, dar e foarte raspandita metoda (ca mai toata lumea nu vrea deranj acasa de la o ceata de copii). La noi e soareee! (IMG:style_emoticons/default/bounce.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th July 2025 - 05:53 PM |
|