IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

152 Pages V  « < 99 100 101 102 103 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXI, Muzica, bautura, barfe, conversatie
angeldust
post Oct 12 2008, 01:43 PM
Post #1001

Musafir

Ok, select all...delete si ai rezolvat problema (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Si iti explic apoi prieteneste cum sta treaba, pentru ca sunt convinsa ca nu le faci intentionat, dar asta nu o sa constituie neaparat o scuza pt tine pe viitor (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Cindy
post Oct 12 2008, 01:51 PM
Post #1002

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Eu nu am perceput-o ca o duma si nu e ca nu o fac intentionat. Ci sunt o persoana rationala. Dar banuiesc ca pe net mesajele se pot distorsiona. Astept mesajul tau. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
Cleo
post Oct 12 2008, 02:00 PM
Post #1003

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

QUOTE(sweet_girl @ Oct 12 2008, 07:40 AM) *
Legat de Cleo si ce am scris anterior, e alta chestie. Pe faza aia, da, m-am suparat putin. Dar e legat de ce a scris ea, nu de faptul ca nu mi-ai trimis tu ceva. Ce naiba, e pueril!

sweety cine e pueril? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
vezi ca sari din lac in put si ne suparam.

Toata povestea e privata tine-o privata mai ales ca 'nu vrei s-o tragi de maneca fix de ziua ei'
Eu exact asta vad ca ai facut si explicatia cu mailurile e ... puerila (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

alintaturile si misterul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) au si ele un farmec limitat. Daca ai impresia ca meriti vreun statut special pt ca ai mii de postari am o noutate pt tine, politetea si bunul simt dau statutul special si nu un numar mare de postari.
Mai sint fete care se simt asuprite si de fapt nu inteleg ca tonul face muzica.
E clar ca s-a intamplat ceva de n-a putut sa-ti trimita ce v-ati inteles, ai avut curiozitatea s-o intrebi mai intai in privat? Sau rolul 'victimei' era musai de jucat in public. Cauti galerie? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Wrong crowd sweety

+Quote Post
Cindy
post Oct 12 2008, 02:12 PM
Post #1004

V.I.P.

From: the Moon
Member No.: 180

Nu caut nici o galerie si nici un statut special. Daca asta ai inteles tu (din ceea ce am spus eu aprox. ca o gluma), la fel de bine iti pot spune si eu ca puteai sa mi-o spui pe privat!
Sa stii ca nu imi place deloc tonul si atitudinea ta. Crezi ca iti da dreptul pt ca esti administrator, nu? Poti sa faci ce vrei cu drepturile tale, baneaza-ma daca vrei, daca asta era mesajul tau! Si eu m-am lamurit la fel de bine asupra ta.

This post has been edited by sweet_girl: Oct 12 2008, 02:12 PM

+Quote Post
Bia
post Oct 12 2008, 02:23 PM
Post #1005

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

Buna dimineata, doamnele (si domnisoarele) mele! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nu va mai certati. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Uitati ce zi frumoasa e afara!
Eu aseara m-am distrat de mama-mama. M-am regasit in club cu un fost de acum 2-3 ani (barman) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , cu un altul din primavara (pansamentul de dupa domnul DJ) si cu un amic care s-a gandit el ca in aglomeratie aia era momentul sa-mi spuna cat de bine ne-ar sta impreuna (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ... aventura, nu asa! (IMG:style_emoticons/default/valea.gif) Si m-a adus barmanul acasica. (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif)

+Quote Post
Cleo
post Oct 12 2008, 02:25 PM
Post #1006

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

sezi bland ca nu te baneaza nimeni si daca asta ai inteles mi-e si mai clar ca nu vrei sa citesti ce scriu.
Ca nu-ti place tonul meu ca replica la scrisele tale (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) las' ca-ti trece
stii proverbul `'ce tie nu-ti place altuia nu-i face' ? se pare ca nu.

daca te-ai urcat pe scena sa reciti n-am cum sa vin dupa cortina sa-ti dau replica, mai ales ca si dupa raspunsul lui angel tii mortis sa fii cea care pune punctul pe i.

eu zic sa-ti reamintesti ca esti vesela si tocmai intoarsa din ... vacanta (?)
n-am de gand sa-ti alimentez 'supararile' atata vreme cat te repui in stare vesela si ceva mai putin artagoasa altfel stau cu paharul cu apa rece pe langa tine, poate vrei sa bei putin.

+Quote Post
kalua
post Oct 12 2008, 02:49 PM
Post #1007

Musafir

Cleo (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Pink, misto! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Eu cred ca nu mai duc dupa ciulinii Baraganului azi, copilul a plecat cu o prietena la o sarbatoare intr-un sat invecinat, Mr. kalua la schi nautic, deci sunt imparateasa casei cateva ore. (IMG:style_emoticons/default/dance.gif)

+Quote Post
Bia
post Oct 12 2008, 03:00 PM
Post #1008

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

Ski nautic? Vreau si eu! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)

Eu m-am gandit serios la ce vreau sa fac cu viata mea in urmatorii 2-5 ani: vreau sa ma mut in Australia sau in State (ori Florida - Miami ori California - NewPort Beach). M-am uitat pe la proprietati pe net pe la agentiile imobiliare. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ca bani mi se par similare ca cele de aici numai ca difera locul. Nu stiu acum cum e cu proprietatile in state si daca am voie sa cumpar acolo daca nu sunt cetatean. Daca nu-mi iese si nu-mi iese o sa stau in Constanta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Vreau mare, o iubesc...

+Quote Post
Szimcsi
post Oct 12 2008, 03:03 PM
Post #1009

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Eu gatesc de mama focului. Vroiam sa fac doar ceva simplu, sa mancam azi, dar m-am pomenit ca acum "pazesc" un pui la cuptor, o ciorbita si o oala cu orez (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Ma duc sa fac baie rapid, sper sa nu mi se arda puiul pana termin :|

Kalua, si eu tot imparateasa sunt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Pink, ce vis super tare! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Sper sa ti-l implinesti.

+Quote Post
kalua
post Oct 12 2008, 03:14 PM
Post #1010

Musafir

Pinkule, vorbesc si eu acum ca sa nu tac pentru ca nu-s informata, dar nu cred ca zice vreo tara ba daca vii cu bani cash pentru o casa sau un apartament. Nu ti-o da americanul green cardul, dar o locuinta ti-o vinde imediat.
Eu m-as duce in Emirate. Mi-a mai pierit ceva din chef, am avut ani intregi in care m-as fi mutat acolo nu maine, ci ieri, dac-ar fi fost posibil. Dar nu in Dubai.

+Quote Post

152 Pages V  « < 99 100 101 102 103 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th August 2025 - 06:41 AM