![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da,si eu m-am gandit la viitorul meu si pare sumbru. Ca daca nu-mi iese cu ingineria nush ce naiba fac. N-am nici un hobby(care sa nu implice prea multi bani), n-am nici un vis maret de urmat. Sunt degeaba rau. Aaaa,si navele nu-s mare mea pasiune,puteam la fel de bine sa intru si la medicina sau drept,totuna imi era (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
kalua cam asa zic si eu
de cumparat cu banii jos nu e imposibil asta nu-ti aduce insa implicit si statut de rezident si daca n-ai drept de munca (si la americani f greu il obtii) nu ai nici cum sa supravietuiesti, munca la negru n-as mentiona-o |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Deci Pinku' trebuie sa joace la loteria green cardului!
Rozel, ce-i cu tine? De ce sa nu-ti iasa ingineria? Las' c-o termini tu si vezi dupa aceea ce faci, nu trebuie neaparat sa construiesti vapoare. |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
stersarati cumparaturile cu totul sau io inca n-am baut din cafea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eh,Rozelu e deprimata,da'-i trece. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
rozy in ce an esti?
scoate antenele si intinde-le si-apoi te orientezi |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Pai nu am o problema in obtinerea vizei temporare de sedere. Nu ma duc sa le iau vreun loc de munca. Veniturile in acel moment le voi avea de aici din tara intr-un cont bancar. Deci, banutii vor veni. Odata ajunsa acolo voi deschide inca 3 piete de network-marketing si acolo. Aici am 3 deja in crestere. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mi-a venit ideea (o aveam mai de mult dar n-am calculat chiar totul) si am aprofundat-o mai mult acum deoarece tocmai s-a intors o prietena dintr-o calatorie in Canada. Viza a obtinut-o usor si eu am o situatie similara, daca nu identica. A mea va fi ceva mai favorabila, oricum. O sa am si chemare din Miami pe langa tot. O parte din banuti pentru casuta ii primesc de la parinti. Restul ii fac eu in 2-3 maxim 5 ani. Nu stiu daca e bine sau rau sa plec dar e visul meu si nu vreau sa-i mai las pe altii sa mi-l contureze. Deocamdata ma chinui sa nu intru in banii pusi de-o parte din afacerea mea si mi-am mai deschis un cont ca sa nu amestec veniturile. Sper sa reusesc. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
pink (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) I`m impressed (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
bafta atunci si daca te muti la Miami si vin in zona mergem la o cafea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Anu 3 sunt, Cleo
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Cleo, vin eu la tine sigur, daca ma primesti la o cafea. Eu am dor de duca mereu si n-o sa stau locului. Sa ma gandesc la o casuta cu 3 dormitoare... ca sa am unde sa te gazduiesc pentru cand vei veni in vacanta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th August 2025 - 10:25 PM |
|