![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
pai ia sa vii. Ca de Miami-s la 3 ore cu avionul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
rozy n-ai cum sa lucrezi chiar voluntar printr-o fabricuta sa vezi concret daca-ti place? in vacanta de exemplu |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
o fabricuta? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Pai,am fost vara asta in santier la practica. Ce pot sa zic, m-a incantat,dar nu stiu munca pe care o face un inginer acolo,ca nu asta ne-a aratat(ce face el zi de zi),ci mai mult ce se face in general. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) metaforic vorbind
asta sugeram eu, sa gasesti vreo 'pila' sa-ti arate concret ce face inginerul deci aparte de scoala |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pinkule multa bafta cu visul tau, eu zic ca ai tot ce iti trebuie ca sa reusesti (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Multumeeeesc! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Chiar aveam nevoie de incurajari. Aici, in viata reala toata lumea mi-a zis ca sunt nebuna si ca n-o sa reusesc. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) De-aia m-am si incapatanat!
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pinkule, si eu chiar deeply impressed! Bafta!
Rozelu', stai bre sa termini prima data scoala, apoi vezi ce faci tu cu diploma aia. S-apoi cine stie ce se mai intampla pana atunci... Ia zi-ne tu ce face colaborarea la sala. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
De miercuri incep (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Rozy, ce frumos. As avea si eu nevoie de cineva langa mine cu un sfat, un ajutor, cand fac sport. E chiar foarte interesant ce o sa faci tu acolo.
Pink, sa stii ca nu numai Cleo o sa iti vina pe cap (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cand iti vei implini visul vin si eu peste tine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pink, toata stima pentru visul tau si-ti doresc sa dea Domnu' sa-l pui in practica.
Eu fac parte din categoria aia ce-i uraste pe americani, dar m-as duce la ei la shopping. Stiti voi ca n-am avut tupeu sa-mi schimb viata sa las Romania pentru State, nu mai ma repet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Rozy, in orasele de provincie e un pic mai greu sa ai un castig mare, dar nu imposibil. Noi am fost toata ziua la shopping, am reusit sa-l luam pe Billy (biblioteca de la IKEA). Am avut si niste discutii cu al meu ca vrea sa puna jaluzele la geamurile de la bucatarie si eu nu le suport. Vreau o perdeluta ca a Kaluai. Imi tot baga motivul ca daca oscilobatez geamul, o sa atarne perdeaua. Oricum, mai studiez problema, ca nu-i nici o graba. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxanici, da' cine-i stapanul bucatariei la voi? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ca nu te-am prea auzit ca numai el face de mancare. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Si-atunci n-are ce discuta la imparatia altuia. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th August 2025 - 01:24 PM |
|