![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da...asa i-am spus si eu, ca mi-a promis ca nu se baga la bucatarie. Sustine ca doar ma ajuta.
Ce-am mai patit ca voiam sa luam un dulapior mic pentru baie si-a zis ca el nu pune pal in baie...ci vrea ceva de plastic sau de tabla (dulapiorul il montam deasupra cazii). Se baga prea mult pentru un barbat. De multe ori a intervenit cu folos, dar mai are si dati cand ma incurca (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
seara buna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
ajunsei si eu pe acasa dupa un weekend pe capul altora (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ca de obicei: duc lipsa de somn, visez numai monstri si cai verzi pe pereti. am trecut sa va salut si sa ma apuc sa studiez restul topicurilor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Roxi, nu vreau sa mai vorbrsc cu tine (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
dupa Billy mi-or curs si mie ochii, ceva ingrozitor.. numai ca nu am unde sa il pun. in pat, dar nu ar fi o solutie.. sa va slujeasca sanatos! :> rozy, aveam impresia ca esti mai mare.. mergem inainte cu ingineria, ce naiba! om vedea noi ce iese.. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
vecino, pe biblioteca ta o cheama ca pe ridul meu de la ochiul drept (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
Buna seara! Am o stare ciudatica, de bine si rau amestecat, de iubire si de ura amestecata (sau amestecate; oricum, impreuna (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ) si nu stiu de ce. Ma simt ca o scolarita! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) O fi bine?!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Apropo, pe canapeaua mea am vazut ca o cheama EMO! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Sa nu aud comentarii, cred ca vine de la Euro Mobila! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Fluturas, te-ai certat cu boyfriend-ul? |
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
Care din ei? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
pai e bine daca ai de unde alege (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ce te vaiti? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Cum era cu marinarii cu o iubita in fiecare port? Tu daca ai fost pe iaht, se aplica ceva de genul?! Ia zi tot, norocoaso! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna seara (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Am avut ceva de recuperat... Pink, asa'mi place de tine ca ai vise marete dar cu o baza, ca esti mult mai mica de ani ca multe ladies dar mult mai matura si simt eu asa in virtual din ce povestesti ca ai si un suflet mare si bun...Sa ai noroc sa-ti reuseasca visul (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Roxa acum ca sunteti doua trebuie sa va impuneti in fata barbatului din casa si sa hotarati voi cum sta treaba cu bucataria (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu nu am simtit cand a trecut weekendul, trece timpul prea repede si mi se pare prea scurt! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th August 2025 - 01:22 PM |
|