![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
eu m-am apucat sa rascolesc gugalul in cautarea unui parfum care sa miroase a albastrele. ceva idei?
|
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
Pai n-am fost numa pe iaht si nici nu ma plang. Doar ca e inexplicabila starea mea. Si treaba cu fiecare port, se aplica numa la marinari, nu si la marinarese (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Aud chemarea patului, asa ca ma duc in pasi de caprioara spre el. Mi-am adus aminte: mai exista topicul ala "oare sunt gravida?"? Ca am chef de ras. Noapte buna, ladies! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Exista, exista topicul! Ai cu ce sa te actualizezi! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Nu e inexplicabila, cred ca toate am trecut prin asta.. Cu albastrele? dragut Ce-ti veni? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si mie mi se pare ca a trecut atat de repede weekendul..... Walpuu...nu te-am mai vazut de ceva vreme pe aici! Ca va bien? This post has been edited by sweet_girl: Oct 12 2008, 10:47 PM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
nu-mi veni acum, dar mi-am adus aminte de lolita lempika si cu ala nu ma mai dau ca e prea dulce, insa vreau ceva cu miros puternic de albastrele. cred ca mai bine ma bag la somn, ca si asa nu m-am odihnit in weekend. noapte buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mda, cred si eu ca nu te-ai odihnit! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Noapte buna! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
Minunat (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Acum, dupa ce am citit ce au mai scris tovarasele din cartierul Prostiei, pot dormi linistita! Pe maine! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
|
|
|
![]()
|
|
nah, ca am revenit. cautand pe net dupa albastrele am dat de blogul unor tipe care se tot tin de recenzii si am gasit ceva dragut (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
"The Sexiest Feminine Perfume: Chanel's Coco, in extrait: Not for everyone, to be sure, but on the right skin it radiates a soft, sexy warmth and an easy, confident glamor. Deep flowers, leather, the barest hint of dark chocolateтАФwhat more do you want? The Sexiest Masculine Perfume: The smell of dish soap: That's right. Nothing is as sexy as a man washing up the dishes after a dinner he just prepared for his beloved while s/he sits comfortably sipping the last of the wine." |
|
|
![]()
|
|
Suna bine! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Cand ma gandesc ca maine trebuie sa ma duc la serv de pe la 8 jum, ma apuca dorul de weekend..(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Daca mi-as da demisia, si asa anul asta am examen si licenta, care ma inspaimanta. In plus, profit si eu de ultimul an de studentie, fara responsabilitati majore. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
chinte mirosuri foarte exacte au cei de la Yves Rocher (desi nu ma omor dupa brandul asta) liaculu-i liliac, trandafirul la fel samd identic mirosul. N-am nici cea mai vaga idee cum miros albastrelele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
scorpi mic unde o fi si ce-o face? |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
Io mor de somn. Eu cu parfumurile sunt tare pe dinafara, daca iti spun ca nici n-am habar cum miros albastrelele ma crezi? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu am primit un Miss Dior Cherie, care mi se pare ca miroase f sexos, dar in acelasi timp mi se pare ca nu mi se potriveste deloc. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th August 2025 - 10:13 PM |
|