IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

152 Pages V  « < 104 105 106 107 108 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXI, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Szimcsi
post Oct 13 2008, 08:04 AM
Post #1051

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Neata. Si eu mor de somn si m-am cam trezit cu fundul in sus azi (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Angel, daca parfumul nu este pe sufletelul tau, nu-l folosi. Fa schimb cu o prietena, sau daruieste-l pur si simplu. Eu daca ma dau cu un parfum nepotrivit imi schimba total dispozitia, ma deprima, ma face sa ma simt urata. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Teocris
post Oct 13 2008, 08:05 AM
Post #1052

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Buna dimineata!
Eu sunt in santier (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Credeam ca termina mesterii lu'peste prajit pana vineri, insa m-am inselat amarnic (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Oct 13 2008, 08:20 AM
Post #1053

V.I.P.

Teo, nici nu-mi aminti. La mine santierul trebuia sa dureze 3 saptamani, din planuri si a durat 3 luni. Deci, pregateste-te cu rabdare si nervi de otel.

+Quote Post
Teocris
post Oct 13 2008, 08:34 AM
Post #1054

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Nu ma speria, ca deja nu mai pot. Toate sunt vraiste la mine in casa, nu mai zic de praf si de faptul ca nu mai gasesc nimic (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Nu mai au asa mult de lucru (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Dar asata e parerea mea, de nemeseriasa (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
Fanny
post Oct 13 2008, 08:44 AM
Post #1055

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Neata! m-am trezit cu o ora mai tarziu decat ar fi trebuit. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Nici n-am timp sa ma dezmeticesc ca trebuie sa fug pi usa.

Fluturas, stiu din surse autorizate ca teoria e valabila si pentru marinarese. Doar sa vrea! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Noi te iubim si asteptam sa-ti revii un picut pentru a te descoase si a tipa dupa pooooooze! (IMG:style_emoticons/default/w000t.gif)

Teo, muncitorii tai sa aiba spor si sa-ti faca treaba profesionista! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Oct 13 2008, 08:56 AM
Post #1056

V.I.P.

Sunt sigura ca nu toti muncitorii sunt la fel de nepriceputi si nesimtiti ca aia pe care i-am avut eu. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Oct 13 2008, 09:03 AM
Post #1057

Membru de Onoare

From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

neatza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
cleo, nu am vazut sa aiba Yves Rocher parfumuri de albastrele (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) iar cel de trandafiri care imi placea mie nu se mai aduce in Romania, ca nu am mai vazut.

+Quote Post
Szimcsi
post Oct 13 2008, 09:22 AM
Post #1058

V.I.P.

Mah, dar stie cineva ceva de Maat? Ca eu incep sa ma ingrijorez serios. A intrat aici, a aruncat o bomba si apoi nu a mai dat nici un semn. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Oct 13 2008, 09:41 AM
Post #1059

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Albastrele le zici tu la viorele? Parca simt miros de viorele deja. Daca nu-s alea nici eu n-am nici cea mai vaga idee cum miros.
Poate daca te duci la un magazin d-asta gen Sephora Chinte si intrebi s-ar putea sa ai ceva sanse sa gasesti.
Pink multa bafta, asa-i esti matura pentru varsta ta si sper sa te ajute toate fortele tale si conjunctura vietii sa-ti implinesti visul.
Ce-o fi cu Scopi ca zicea ca vine acasa, 3 zile tre' sa se recupereze, deci maine poate ne da un semn de viata.
Fluturas eu cred ca e si faptul ca stai acum acasa ceva timp, te-ai obisnuit cu un ritm si acum dintr-o data esti la relax si poate ca nu se potriveste cu firea ta.
Of santier tre' sa ne apucam si noi sa zugravim peretii pana plecam ca fiica-mea i-a pictat de numa'. Cred ca desenul cu Winnie il las, inca nu l-am terminat ca n-am fost in the mood da' nu mai am mult.
Ce-a patit Diana?

This post has been edited by Master of Norules: Oct 13 2008, 09:43 AM

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Oct 13 2008, 09:46 AM
Post #1060

Membru de Onoare

From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

albastrelele nu sunt viorele, sunt niste flori de camp. bunica-mea zice ca intra in categoria "buruieni", da' mie-mi plac de mor. mi-as umple toata casa de buruieni din astea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
chiar, ce se intampla cu Di? :|

+Quote Post

152 Pages V  « < 104 105 106 107 108 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 5th August 2025 - 10:14 PM