![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
neata girlies
Roxi mai bine sa iei locul de-acum inainte pt ca daca pune o frana brusca si e aglomerat in metrou sa nu te trezesti cu vreo lovitura in Sara. La noi uneori pun niste frane cumplite, trebuie sa te tii cu 2 maini de bara aia si tot te dezechilibrezi la multi ani cu sanatate mamei tale Lexie. fluturas mic rabdare rabdare da' pana cand? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) noh c-acum vad ca nu-s singura care nu stie cum miros albastrelele. or mai fi pe camp? sa ma dau mai aproape de ele sa ma dumiresc? |
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
Am pus cateva poze pe grup. Stiu ca nu fac poze minunate si ca nu ies bine in poze, dar voi ati cerut-o (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
O sa le pun pe restul mai pe seara sau cand oi avea chef sa uploadez (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Fluturas, am vazut pozele. Cate lucruri minunate ai vazut tu in plimbarile tale! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fluturas, ce-mi place ca te-ai plimbat.
Cleo, sa traiti, am inteles (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Oricum sunt o rasfatata ca ma duce sotul peste tot. Sa-ti traiasca mamicuta Lex! |
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
Szi, ce urmeaza o sa fie cu adevarat minunat, dar v-am zis: am lene sa uploadez (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) !
Acum am vazut ca albi a fost la Luna Park. Am fost si eu anul trecut, dar in Atena. Si-i evident ca m-am dat in toate alea, de aveam parul zburlit ca in filmele cu oameni cu parul zburlit. A inteles cineva ceva? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Dar a fost tare, sa moara dusmanii mei toti! (IMG:style_emoticons/default/inocentul.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Valeu Fluturel, io despre par nu mai zic nimic. Era si de abia spalat si avea predispozitie la pozitii ciudate, si a fost ajutat si de invartitoarele de acolo. E necesar sa va spun ca mancasem o mare pizza inainte sa ma urc in alea? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dar spre fericirea celor din spate nu s.a intamplat nimic (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Da o sa ma mai duc, pentru ca e toata luna oct acolo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Desenezzzz desenezz... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Ufff, eu am avut o adevarata zi de 13. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Toata dimineata am incercat sa obtin audienta la director si ba era in alta sedinta, ba nu raspundea la telefon. Intr-un final, s-a facut pauza de pranz si am plecat la masa in oras. Tocmai atunci s-a gasit el sa ma caute si negasindu-ma, s-a enervat, bineinteles. Era cu capsa pusa azi, era si bolnav. Am discutat despre prima parte a proiectului (din cele 4), care e gata si pe care a analizat-o. Si il vrea restructurat pe alte criterii, pe care era bine sa mi le fi mentionat inainte sa ma apuc de treaba (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Asa ca toata munca mea s-a dus pe apa Sambetei si trebuie sa o iau de la capat. Noroc ca pleaca o saptamana toti sefii, asa sper sa am si eu timp sa ma ocup de proiect fara batai de cap si intreruperi. O sa dorm la birou, in concluzie. Apoi, m-am pomenit cu el ca vrea pentru seara asta rezervare la un hotel din brasov. In conditiile in care el imi spune asta la ora 5, am intrat in fibrilatii. Pana la urma am reusit sa rezolv si rezervarea. Apoi, la 6 jumate vine directorul comercial sa imi ceara o prezentare a firmei si niste pliante (pliante pe care nu le mai aveam in stoc) ca ii trebuie maine la un client. Am alergat la colegii mei de la cealalta firma a noastra, m-am milogit de ei (noroc ca mai erau la birou) si am obtinut si asta. Prezentarea am facut-o ad-hoc. Ma intreb ce se intampla daca apucam sa ajung acasa, ca programul meu se termina la 5 jumate in mod normal. Parca ma si vedeam intorcandu-ma la firma (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) In plus, am primit o veste proasta si pe plan personal, insa s-a compensat cumva cu alta buna. In concluzie...I need a drink (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Hello!
Eu sunt rupta de somn. N-a mai dormit de duminica dimineata de la ora 11. Aseara am petrecut cu exul ala de acum 2 ani. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Beutura si atat... Mama ei de regasire... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Idem urari & co. de pe aici. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Szi, ce zi ai avut (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Asta cu directorul care-ti modifica tot proiectul este o chestie general valabila. Si al meu, pana nu-mi mazgalea si-mi dadea alta nuanta la cuvinte, nu se lasa. Eu am tradus un contract din franceza si noroc cu dictionarul ca unii termeni juridici ma depaseau. Gata, plec si io acasa. Va pup si-o seara buna! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Szi (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) Las' ca sunt altele si mai rele.
Au dat-o afara pe-o tipa de la un furnizor de-al nostru (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) , noi am zis ca l-am prins pe Dumnezeu de-un picior cand a inceput sa lucreze ea la firma aia. Si nu numai ca am ramas noi fara un om de baza la aia, si pentru ea e nasol de tot, are 43 de ani si sigur n-o sa-si gaseasca cu una, cu doua, un serviciu. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th August 2025 - 08:25 PM |
|