IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

152 Pages V  « < 109 110 111 112 113 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXI, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Roxana_
post Oct 14 2008, 12:05 PM
Post #1101

Musafir

Fanny, tu esti o draguta, dar oameni care sa-si faca treaba bine gasesti asa de rar....
Oricum, ma simt tare nasol ca trebuie sa verific tot ce primesc, nu pot sa iau nimic de bun.

Cleo, ia sa ne spui tu noua daca te motiveaza astia bine de tot luna asta, ca mi se pare c-ai facut ceva eforturi. Si mi-ar placea sa-ti tragi doar tu foloasele, nu si intreaga echipa dupa tine, daca nu te-au ajutat.
Go to the top of the page

+Quote Post
Teocris
post Oct 14 2008, 12:31 PM
Post #1102

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Multumesc de incurajari si vorbe bune.
In continuare am o stare proasta (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Oct 14 2008, 01:06 PM
Post #1103

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

Teo, fii tare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
eu mai am un pic si sparg totul in jur. acum sa nu radeti de mine, dar simt ca o sa innebunesc daca mai aud melodia aia cu "i don't wanna work today"... dracu' s-o ia, ma doare capul de nu mai pot cand o aud. ma irita la culme si colegii de la celalalt departament stau non stop cu radioul deschis si melodia asta se difuzeaza cel putin o data pe ora (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) am o stare de iritare maxima ca imi vine sa ma cert cu toata lumea (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) sa nu mai pun la socoteala o colega noua care se misca mai rau decat melcul si ma streseaza ca ea face in 2 zile ce eu as fi facut in 3 ore. am incercat sa ii spun ca mai am si alte chestii sa ii dau de facut ca sa se simta si ea si sa grabeasca, dar vad ca nu rezolv nimic. cred ca va trebui sa ii pun o data vreo 15 dosare si alte balarii pe birou si sa ii spun ca am nevoie de ele in 2 ore sa vad ce mai face (IMG:style_emoticons/default/evilmad.gif)

+Quote Post
angeldust
post Oct 14 2008, 01:29 PM
Post #1104

Musafir

Nu-i o idee rea chinte (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Eu mi-as face ceva de mancare daca tot stau pe acasa, insa nu am inspiratie (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Oct 14 2008, 01:34 PM
Post #1105

Membru de Onoare

inventeaza si tu ceva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Oct 14 2008, 01:43 PM
Post #1106

Musafir

Chinte, hai nu te mai supara. Eu nu stiu despre ce melodie-i vorba.
Am venit de la masa si-mi fac siesta 5 min. E asa de frumos afara c-am mers in maneca scurta.
Angelu', fa-ti paste cu sos si carne slaba.

+Quote Post
albinuza
post Oct 14 2008, 01:47 PM
Post #1107

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Am halit si io rapid, si inapoi la munca. Am facut de-a ture de hala de cred ca maine nu o sa mai pot sa mai merg.
Am facut rezervare la teren, joi mergem cu sefii la un tenis (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Chinte, merge asta cu pusul maldarului pe birou. Asa am facut si eu cu colega noua si incepe sa-si intre in mana. Baga femeia de nu are aer. Dar la fel ca si Roxana, nu pot sa iau nimic de bun deocamdata si tre sa verific absolut tot (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Va pup pe nas pe toate (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
bulina
post Oct 14 2008, 02:07 PM
Post #1108

Musafir

neata buna la toata suflarea elady
Teo- pare rau...
Angelita-ti-au facut si analizele de sange? ce tratament ti-a dat?

Eu ma duc joi sa ma controlez la ochi. Cred ca-mi trebuie ochelari.

Fluturasu reactor- stii sa0mi spui si mie care e leacul cel mai bun impotriva raului de mare? Sar'na in avans.

Azi toata suflarea canadeza o sa manance left overs de la curcani (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Oct 14 2008, 02:43 PM
Post #1109

Membru de Onoare

mey, eu n-am pus-o decat sa imi aranjeze niste contracte in dosare si sa faca opis pt fiecare biblioraft, iar acolo unde sunt tiplele deteriorate sa le inlocuiasca. deci frectie la picior de lemn si chiar si balaria asta ii ia o groaza de timp (IMG:style_emoticons/default/evilmad.gif)

+Quote Post
sylvia_31
post Oct 14 2008, 02:48 PM
Post #1110

Incurabil

Member No.: 868

Salve !
Pai inseamna ca nu face decat sa traga de timp...intentionat (IMG:style_emoticons/default/nono.gif) , asa ca ia masuri.

+Quote Post

152 Pages V  « < 109 110 111 112 113 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 3rd August 2025 - 05:29 AM