![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
Bulinuto, nu exista leac impotriva raului de mare, il ai sau nu il ai. Normal sunt o gramada de pastile, dar niciuna nu te ajuta sa-ti treaca raul de miscare, ci doar iti da o stare asa de leguma si dormi...si dormi....si dormi! Pe prima barca pe care am fost, il aveam pe capitan cu rau de mare si dormea, si dormea (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am luat Emetin pentru rau de mare si si-a facut efectul.
Gagici, tocmai am primit o invitatie la Praga pentru luna noiembrie (intalnire CFO) si va trebui s-o refuz. La vremea respectiva as avea 7 luni in cap, asa ca mi-e frica sa nu exagerez. Voi ce ziceti? Oricum, eu am vazut Praga anul asta (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Mai bine stai acasa, Roxi, sa fii tu linistita. Cu acordul medicului cred ca ai putea merge, dar de ce sa-ti bati capul cu griji? Eu am fost azi la prima ecografie si am vazut inimioara (IMG:style_emoticons/default/inimoara.gif) .
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fluturaso m-ai nenorocit cu aceasta stire.
Am intrebat o farmacista aseara si mi-a zis de niste patches de scopolamina care se pun dupa ureche si cica au actiune 3 zile. Ea a zis ca a folosit cu succes. Trebuie sa studiez .. Roxa, poti sa-mi spui te rog substanta activa de la Emetin? |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gata, am trimis mailul. Se duce colega si tot e bine.
Clau si eu zic ca Sara-i mai importanta decat orice delegatie. N-are sens sa ma obosesc aiurea. Sa vezi ce frumos o sa fie cand l-oi vedea pe bebe mai maricel acolo-n burtica si ca da din picioruse si manute.\ Bulina, cand ajung acasa, cu drag. Oricum e doar din plante, parca are si ghimbir in compozitie. L-am putut lua si-n aceasta perioada. |
|
|
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
Rox la 7 luni nici nu stiu daca te mai lasa compania aeriana sa zbori, de fapt depinde de la una la alta termenul. Tin minte ca vara-mea a zburat pana pe la 8 luni, cu blue air a reusit sa treaca ca avea burta micuta si si-a camuflat-o, nici nu s-a prins lumea ca e atat de inaintata sarcina...
Eu zic totusi sa nu risti... |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fanta, eu am o burta mare inca de pe acum...deci nu prea am ce camufla. Las' ca-mi mai fac o poza diseara ca sa ma vedeti.
Nu ma risc, am toata viata inainte ca sa calatoresc. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxa multumesc , da de ghimbir citisem ca e indicat.
Mult mai bine ca nu zbori la 7 luni.... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Eu n-as putea sa traiesc daca n-as avea niste planuri in minte. Am mai scris parca pe la bar sau la Monti, dar le repet si aici: - sa iau DELF-ul B2 (examenul e pe 2 martie) - sa dobandesc calitatea de auditor financiar-contabil - sa zugravesc bucataria si sa mai amenajez prin casa - sa fac mai multa miscare (adica sa ma reapuc de dansuri) - si daca vrea Cel de Sus un bebe (ultima rezolutie nu prea pot s-o planific) Citeam mai inainte chestia asta. Rox, se pare ca te-ai tinut de plan (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bulino, nu mi-a facut nici o analiza, doar eco. Osa mi le fac si alea de sange, dar astept sa imi vina fluturasul sa le fac pe gratis, ca a fost luna asta ziua mea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
M-am apucat sa imi fac mancare de fasole verde (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Rox, pentru mine orice calatorie e stresanta by default, in luna a 7-a cred ca nu e tocmai cosher sa te pui pe drumuri (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd August 2025 - 05:28 AM |
|