IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

152 Pages V  « < 110 111 112 113 114 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXI, Muzica, bautura, barfe, conversatie
FluturasCuReacti...
post Oct 14 2008, 02:50 PM
Post #1111

Mamuca crocodililor

Group: Obsedat
From: Din floare in floare :)
Member No.: 1,584

Bulinuto, nu exista leac impotriva raului de mare, il ai sau nu il ai. Normal sunt o gramada de pastile, dar niciuna nu te ajuta sa-ti treaca raul de miscare, ci doar iti da o stare asa de leguma si dormi...si dormi....si dormi! Pe prima barca pe care am fost, il aveam pe capitan cu rau de mare si dormea, si dormea (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Roxana_
post Oct 14 2008, 02:54 PM
Post #1112

Musafir

Eu am luat Emetin pentru rau de mare si si-a facut efectul.

Gagici, tocmai am primit o invitatie la Praga pentru luna noiembrie (intalnire CFO) si va trebui s-o refuz. La vremea respectiva as avea 7 luni in cap, asa ca mi-e frica sa nu exagerez. Voi ce ziceti? Oricum, eu am vazut Praga anul asta (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .

+Quote Post
claudia_electra
post Oct 14 2008, 02:58 PM
Post #1113

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Tara Minunilor
Member No.: 80

Mai bine stai acasa, Roxi, sa fii tu linistita. Cu acordul medicului cred ca ai putea merge, dar de ce sa-ti bati capul cu griji? Eu am fost azi la prima ecografie si am vazut inimioara (IMG:style_emoticons/default/inimoara.gif) .

+Quote Post
bulina
post Oct 14 2008, 03:01 PM
Post #1114

Musafir

Fluturaso m-ai nenorocit cu aceasta stire.

Am intrebat o farmacista aseara si mi-a zis de niste patches de scopolamina care se pun dupa ureche si cica au actiune 3 zile. Ea a zis ca a folosit cu succes. Trebuie sa studiez ..
Roxa, poti sa-mi spui te rog substanta activa de la Emetin?

+Quote Post
Roxana_
post Oct 14 2008, 03:01 PM
Post #1115

Musafir

Gata, am trimis mailul. Se duce colega si tot e bine.
Clau si eu zic ca Sara-i mai importanta decat orice delegatie. N-are sens sa ma obosesc aiurea.
Sa vezi ce frumos o sa fie cand l-oi vedea pe bebe mai maricel acolo-n burtica si ca da din picioruse si manute.\

Bulina, cand ajung acasa, cu drag. Oricum e doar din plante, parca are si ghimbir in compozitie. L-am putut lua si-n aceasta perioada.

+Quote Post
fantasy
post Oct 14 2008, 03:02 PM
Post #1116

Doar eu..

Group: Membru de Onoare
From: Peste tot..
Member No.: 120

Rox la 7 luni nici nu stiu daca te mai lasa compania aeriana sa zbori, de fapt depinde de la una la alta termenul. Tin minte ca vara-mea a zburat pana pe la 8 luni, cu blue air a reusit sa treaca ca avea burta micuta si si-a camuflat-o, nici nu s-a prins lumea ca e atat de inaintata sarcina...
Eu zic totusi sa nu risti...

+Quote Post
Roxana_
post Oct 14 2008, 03:04 PM
Post #1117

Musafir

Fanta, eu am o burta mare inca de pe acum...deci nu prea am ce camufla. Las' ca-mi mai fac o poza diseara ca sa ma vedeti.
Nu ma risc, am toata viata inainte ca sa calatoresc. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
bulina
post Oct 14 2008, 03:06 PM
Post #1118

Musafir

Roxa multumesc , da de ghimbir citisem ca e indicat.
Mult mai bine ca nu zbori la 7 luni....

+Quote Post
Teocris
post Oct 14 2008, 03:11 PM
Post #1119

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

QUOTE(roxanica10 @ Jan 11 2008, 11:39 AM) *
Eu n-as putea sa traiesc daca n-as avea niste planuri in minte. Am mai scris parca pe la bar sau la Monti, dar le repet si aici:
- sa iau DELF-ul B2 (examenul e pe 2 martie)
- sa dobandesc calitatea de auditor financiar-contabil
- sa zugravesc bucataria si sa mai amenajez prin casa
- sa fac mai multa miscare (adica sa ma reapuc de dansuri)
- si daca vrea Cel de Sus un bebe (ultima rezolutie nu prea pot s-o planific)

Citeam mai inainte chestia asta. Rox, se pare ca te-ai tinut de plan (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
angeldust
post Oct 14 2008, 03:15 PM
Post #1120

Musafir

Bulino, nu mi-a facut nici o analiza, doar eco. Osa mi le fac si alea de sange, dar astept sa imi vina fluturasul sa le fac pe gratis, ca a fost luna asta ziua mea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

M-am apucat sa imi fac mancare de fasole verde (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Rox, pentru mine orice calatorie e stresanta by default, in luna a 7-a cred ca nu e tocmai cosher sa te pui pe drumuri (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post

152 Pages V  « < 110 111 112 113 114 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 3rd August 2025 - 05:28 AM