IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

152 Pages V  « < 111 112 113 114 115 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXI, Muzica, bautura, barfe, conversatie
bulina
post Oct 14 2008, 03:18 PM
Post #1121

Musafir

Anjelito exact d-aia m-era mie frica. Cum naiba iti da tratament fara analize? asa ceva...

Bravo la fasolica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) cu usturoi si rosiute?
Go to the top of the page

+Quote Post
Roxana_
post Oct 14 2008, 03:18 PM
Post #1122

Musafir

Teo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , am revazut si eu lista aia acum ceva vreme...si-ti spun eu care liniuta nu-i indeplinita: cea cu calitatea de auditor financiar-contabil, dar am amanat-o pentru la anu', cand voi invata cu Sara de gat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . In rest sunt multumita pe deplin si-i multumesc lui Dzeu ca s-au intamplat multe lucruri frumoase anul asta pentru mine, ceea ce va doresc si voua.
Si mai e si cea cu dansurile...dar nu-i bai.

+Quote Post
FluturasCuReacti...
post Oct 14 2008, 03:22 PM
Post #1123

Mamuca crocodililor

Group: Obsedat
From: Din floare in floare :)
Member No.: 1,584

QUOTE(bulina @ Oct 14 2008, 04:01 PM) *
Fluturaso m-ai nenorocit cu aceasta stire.

Am intrebat o farmacista aseara si mi-a zis de niste patches de scopolamina care se pun dupa ureche si cica au actiune 3 zile. Ea a zis ca a folosit cu succes. Trebuie sa studiez ..
Roxa, poti sa-mi spui te rog substanta activa de la Emetin?

Bulino, dar poate n-ai rau de mare, cine stie?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mai sunt un fel de bratari cu ceva de plastic pe ele de marimea unui nasture, care se pun pe incheieturi. Cica si alea si-ar face efectul. De plasturi, am auzit, dar nu stiu pe cineva care sa fi folosit, ca sa zic ceva. Oricum, in zilele cu rough sea, sticks-urile "e" baza. Eu am patit-o o singura data, cand am trecut prin Biscaya. Dupa ce ca e un golf nenorocit chiar si cand e marea linistita, a fost furtuna de gradul 9 si ne-am batait 2 zile de am zis ca o iau pe campii. Am mancat numai sticks-uri si banane (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Dar cu toate astea, e al naibii de frumos sa te plimbi in toata lumea pe banii pensionarilor englezi si nemti (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
bulina
post Oct 14 2008, 03:30 PM
Post #1124

Musafir

Fluturaso, cred ca am. Cand aveam vreo 12-13 ani am fost pe vas d-ala urias de transportat utilaj minier si m-a luat cu ameteli insa cand ne-am oprit in mijlocul marii si-am sarit in apa ca de pe bloc (spre exasperarea mamei si extazul tatalui) au trecut toate (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sticks cred ca sunt bune, orice uscaciuni care sug acidul din stomac ar trebui sa fie bune. Eu merg unde si stiu ca apa e agitata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ai de la mine o bulina rosie ca ai fost voleibalista (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
Teocris
post Oct 14 2008, 03:34 PM
Post #1125

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Roxi, eu nu am bifat nimic (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Imediat trece anul...

+Quote Post
albinuza
post Oct 14 2008, 03:41 PM
Post #1126

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Dai si mie o bulina rosie? Ca si io am fost voleibalista (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Vreau si io o bulina!! Dai??? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Am un escavator in creier (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Philia
post Oct 14 2008, 03:42 PM
Post #1127

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Hello!
Bulina, vreau si eu bulina rosia, ca si eu am fost voleibalista (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Si albi a fost (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ... deci ori dai la toate, ori la niciuna (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Roxi, ce mai trece timpul! Cum au trecut lunitele (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

+Quote Post
kalua
post Oct 14 2008, 03:43 PM
Post #1128

Musafir

Ma laud si eu c-o macara in bibilica. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
bulina
post Oct 14 2008, 03:44 PM
Post #1129

Musafir

WOW fetele, va dau cu draga inima si ma gandesc cu parere de rau la ce echipa am face (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Philia
post Oct 14 2008, 03:45 PM
Post #1130

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

M-am gandit si eu ce meci am putea sa tragem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nu am mai jucat de mult si acum m-a cam lovit dorul, dar nu am cu cine (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post

152 Pages V  « < 111 112 113 114 115 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 2nd August 2025 - 07:04 PM