![]() |
![]() ![]() |
![]() |
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
ZIceam ca eu cu flutu contra albi cu phili , in nisipuri! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) eh adunam si-o galerie de-aici (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )))
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Anjelito exact d-aia m-era mie frica. Cum naiba iti da tratament fara analize? asa ceva... Bravo la fasolica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) cu usturoi si rosiute? Da poate reiesi ceva din analizele de sange legat de problemele gastro-intestinale? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Am terminat de mancat fasolea verde cu rosiute si usturoi, a fost yummy, sper sa nu imi fie rau de la usturoi, da n-am pus asa mult |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Roxi eu as zice pas la calatoria aia. Nu intru in detalii cu sperieti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
ca sa raspund la intrebarea cu beneficii, ne dau si bonusuri si overtime-ul e platit insa la un moment dat nu mai pot eu, nu mai am vlaga. Asta-i un proiect special pt luna asta sa vedem din noiembrie ce au de gand pt ca eu una nu-mi tarasc laptopul zilnic. Ziua de sambata a fost balsam pt sufletul meu. A fost o zi perfecta. revin am comandat din catalogul pe care-l avem la dispozitie niste valizute dragute pt laptopuri si pesemne le-au gasit prea scumpe ca ne-au adus altele. Nu-s urate dar sint uriase asa ca eu am senzatia ca-s pedepsita, izbesc valiza aia de toate tocurile de usi prin care trec si mai insist si pe la cate un colt de hol (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) fluturas capitan de vas cu rau de mare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) hilar |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
desigur. sunt analizele specifice fierei si ficatului: timol, transaminaze si alte cele...
sa-ti fie de bine |
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
Bulinuto, te-o fi luat ameteala de la vibratiile motorului. De fiecare data cand ma duc pe alt bapor si da drumul la motor, am vreo juma de ora-o ora de ameteala (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dar acum n-o sa mai am, ca ma intorc pe acelasi (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Mi-am mai adus aminte de ceva, apropo de bataiala. Am avut un cruise prin Baltica, tot asa cu mare nenorocita. N-am avut eu nimic pe apa, pana am ajuns in Stockholm si conducea ala taxiul ca naiba. Pai ne-a luat un rau de...mare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ai ai ai (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) I-am zis "Bai, nene, las-o mai usor ca am avut rough sea." Sa mai zic ca nu intelegea engleza? (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
L.E.: Eu nu-s asa rapida. Acum am vazut ca o punem de meci. Eu chiar am fost de vreo 4 ori, de cand am venit, la sala, la fosta echipa. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Ma laud si eu c-o macara in bibilica. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) hai s-o scoatem che pasa? io tziu cu echipa bulinei am zis! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Daaa vreau si eu un meci de volei (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
In nisip... daaaa..eu sunt deja pe o plaja si ma incalzesc! Galerie? Am baza in fete!!! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma bag si eu la volei cu voi, bine...se intelege ca dupa ce nasc. N-am facut de performanta, dar in liceu era echipa din 5 baieti si io (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Cleo, pai nu m-am bagat (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Stai sa-ti spun despre geanta de laptop. Si pentru mine era un calvar, cea normala de umar, pana mi-a facut barbata-miu rost de una de spate de la Intel, seamana cu un rucsac, dar e f tare pe ambele parti (adica poti sa dai cu el de toti peretii). Cu geanta asta in spate m-am plimbat acusica si pe la Paris. Angelu', la stomacu' tau eu nu m-as risca cu usturoi. Stiu ca-i bun, dar dup-aia...sa-ti fie de bine, totusi, vrednicuto (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daca primiti si d-astea mai mititele,ma bag si eu la un volei (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Buai Fluture,te invidiez de mor. Ce pot dom'le sa prestez ca sa merg si eu in croaziera? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Albi, hai colega (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd August 2025 - 07:05 PM |
|