![]() |
![]() ![]() |
![]() |
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cleo, d'accord!
Lor le faci galerie si pe mine si flutu ne hranesti dupa meci. eh? Deal? |
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
Cand o sa vreti autografe, o sa ne invatati numele (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
no deal!
ia sa ma mai serveasca si pe mine altcineva. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) am sa stau sus pe scaun langa arbitru (vrea nu vrea) sa vad tot bey fluturas ia ca scot prajina sa va masor pe sub nas (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
HAHA
flutu este clar: n-avem rivale pe lume (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))) Dac-as avea vreo 20 ani mai putin poate ne-am baga la jucat de-adevaratelea si serios... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) This post has been edited by bulina: Oct 14 2008, 04:38 PM |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mama ce sportive mai avem p'aci.
Io-s suparata ca nu mai merge youtube la serviciu. Ia sa ma iau de IT-istul nostru. Si mai trebuie sa ma apuc si de o chestie naspa, de care n-am nici un chef. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Albi, o mai am, dar am trimis una si la tine, ca-s fata buna si altruista. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Da' eu am voie sa fac galerie cu gura plina? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) kalua
da`tu nu inghiti de temps en temps? |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
cleo esti o tradatoare deci...mi s-a strans inima si sufletu-mi picura sange...
galerie nu, mancare nu....sunt zdrobita... adica vrei sa zici ca nu ai fost servita in casa bulina??? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ce-are casa bulina cu casa cleo ca doar nu vreti sa instalati terenul cu nisip la mine in living? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
hai ca-n curte va las..pe iarba. atunci se schimba povestea altufelu .... nope (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
dijaba, este clar...
Flutu, n-ai de frica ca putem juca oriunde: am fileu, linii, mingi..toate cele locuiesc in masina asa ca sunt pregatita la orice ora din zi si din noapte (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) nici nu ne trebuie galerie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) This post has been edited by bulina: Oct 14 2008, 04:53 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd August 2025 - 02:16 PM |
|