![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
deci ne refuza bulina, nici macar de facut galerie nu-i suntem bune. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
pai dupa schimbarea de drapel a lui cleo? ce sa ma mai astept ? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Bai, ce m-am distrat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu tot stau de vreo 3 ani, dar sunt in stare sa joc! Si vorba Albinei, pentru o partida de volei in nisip sunt in stare sa si musc din el (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
Doua mingi am si eu: una de beach si una de sala. Acum, chef s-avem (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
kalua atunci putem sa mestecam linistite cu gura inchisa ca niste doamne cochete ce ne aflam (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
bulinuca ce-are drapelu cu simtzamintele mele? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
io am chef tot timpul. ma joc de minim 2 ori pe saptamana (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Philia ala era si scopul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sa ne distram (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Daca voi mancati, eu beau (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) Si la mine in cap tot santier este. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
cleo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )))
schimbare de drapel in sensul ca de echipe : intai ai zis ca tii cu mine si-apoi m-ai renegat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
pai daca vreti distractie noi de ce sa nu jucam? acolo sa vezi amuzament. stati voi, beti mancati
subtirica sint, sprintena sint, la aruncarea cu mingea sint as ... e clar! stiu sa joc volei! bulina io pricep daca ma prefac ca nu (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
distractia e in bar acilea, pe teren suntem tigroaice (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
This post has been edited by bulina: Oct 14 2008, 05:11 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd August 2025 - 10:00 AM |
|