![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
Sunt dezamagita (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Dar asa-mi trebuie, ca mereu pun suflet in orice fel de relatie. Si ca sa vezi, inca o data mi se demonstreaza ca nu trebuie. Imi vine sa plang...
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Wooooi Fluturoi (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Fluturas (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
Oare ce face Diana? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am fost plecata all day long cu mamica mea, mandra tare ca o fost cu fiica-sa prin centru (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si-a luat o geanta faina cadou din partea lui tata, din piele, e foarte frumos modelul.
Eu imi fac griji pentru scorpi mic si operat, o fi bine? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Fluturas, (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) Noapte buna! |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Neata!
Credeam ca nu s-a trezit nimeni, dar o vad pe albina harnicuta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) S-aveti o zi faina! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Neata! Aici sunt pe metereze! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nu prea pot sa tin ochii deschisi! Vreti sa ma zic ce am visat aseara? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Ca m-am cacacit pe mine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) O fi de bine? Is plina de noroc? Sau is bagata in rahat pana la gat? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) O zi buna eladies (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) eu am visat ca matzul imi cacacise casa. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Nu stiu de tine, Albi, dar mie chiar mi-ar prinde bine un pic de noroc zilele astea! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Mie mi-ar prinde bine oricand (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Si eu am visat ciudatenii toata noaptea. M-am trezit mai obosita decat atunci cand m-am culcat. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Da' ce vis ai avut albi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) macar ai avut de ce sa razi in dimineata asta. Eu nus ce inseamna da' uita-te pe net daca ai vreme si vezi ce inseamna tre' sa gasesti un site cu talmacirea viselor.
Eu m-am trezit cu un junghi la gat nu pot intoarce capul pana la limita maxima si ma cam tine. Tre' sa ma dau cu niste diclofenac. Azi iar sunt in viteza tre' sa ma duc la banca, sa platesc curentul sa trec pe la piata sa iau neste legume si ceva carne si sa ajung si la gradi s-o iau pe fiica-mea la 12 jumate. Sa aveti o zi faina. Da' ce-o fi cu Scorpi poate are Diana sau cineva telefonul, s-o sune careva s-o intrebe cum ii e. Dr. wise ce-ai facut la examenul de carnet? Am uitat cand ai zis ca dai proba practica. A fost nasol? Rozy frumos visul cu calul pana la faza cu cusca. Mai visez si eu aiureli da' cateodata curios realizez ca e vis si nu ma ambalez prea tare si alteori cand e prea urat ma trezesc brusc. Da am si vise frumoase si d-alea xxx (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Aveam la munca un coleg mai rebel el asa cu care ma simpatizam si era reciproca treaba, eu habar n-am avut pana ne-am dus la un chef si al meu sot mi-a zis vezi ca lui x ii se cam aprind beculetele. Acu' nu s-a intamplat nimic, da' de cateva ori l-am visat. Si acum cand ne vedem pe strada mai zambalim unul la altul. This post has been edited by Master of Norules: Oct 15 2008, 08:39 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd August 2025 - 12:39 AM |
|