![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
Eu am visat ca m-am dus calare pe un cal intr-un santier,dar oamenii de acolo mi-au luat calul si vroiau sa-l bage intr-o cusca pe care sa o scufunde (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Hello!
Si eu am visat ciudatenii si amestecuri... A fost luna plina noaptea trecuta, ma gandesc ca o fi influentat si asta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) O zi frumoasa sa aveti! |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata! Si io am visat ciudatenii.
Sara s-a trezit pe la 6 si-a inceput sa se agite, dar m-am incapatanat sa mai dorm pana la 7 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Ce-ai patit Fluturas? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fluturel (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
Eu mi-am cautat papucii cu care vroiam sa ma incalt, m-am dus si pana jos, in boxa, nimic frate. A trebuit sa iau altii. Mr. kalua imi zice apoi sa iau masina care era parcata peste drum, zis si facut, cand ma asez in ea simt cum mi se duc fire de la ciorap pe coapsa. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Traverseaza iar strada, urca trepte, scormoneste dupa alti ciorapi... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Sper sa nu mai am asa surprize azi. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata
Io am ajuns la munca si am intrat direct in pita. Ca nu se tine cont ca am lipsit ieri, tre sa fac azi si ce trebuia sa fac ieri (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Si mai are un indian tupeul sa imi spuna "trebuia sa ma anunti ca lipsesti ieri, sa pot sa planific altfel assignmentul" la care eu "Imi pare f rau, dar nu prea cred ca pot sa planific cu o zi inainte "maine o sa imi fie rau" (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) si in plus i-am anuntat ieri de dimineta pe managerii din RO Office ca voi lipsi". Ce sa-ti povestesc, eu sunt de vina ca el nu citeste mailurile trimise de managerii nostri, ca daca citea afla si ei dis de dimineata ca lipsesc si putea sa isi schimbe planul. |
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
Buna dimineata! Si eu am visat cam mult si cam aiurea azi-noapte, probabil din cauza lunii.
Azi, are mama prima ora de sofat. Abia astept sa vina diseara sa-mi povesteasca. Era asa de entuziasmata aseara (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Si in dimineata asta, s-a intalnit cu instructorul, acelasi cu care am facut si eu. Povestea ca o scolarita dupa prima zi din clasa intai. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) P.S. Apropo de starea mea de...rahat, stiu eu ca o sa fie bine, dar deocamdata cineva acolo sus vrea sa ma intareasca. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am venit de la un curs de o ora despre protectia muncii, incendii si cutremure la care as fi dormit cu brio. N-am mai avut demult atata somn pe mine.
Angelu', nu te mai enerva de la toti indienii. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
neatza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
eu am visat ca venea maica-mea in tara (ceea ce se va intampla luni) si nu imi adusese absolut nimic. scotoceam prin bagaje si nu gaseam nici macar o bluzita sau un rahatel cat de mic :| sper sa nu fie vreunul din visele premonitorii pe care le mai am eu din cand in cand (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de intrat in paine am facut-o inca de dimineata cu draci. acum lucrez la ridicarea moralului. by the way, noi nu mai facem nici o intalnire? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Buna ziua!
Am mancat, nu m-am saturat...Acum bantui pe-aici (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ia uitati peste ce am dat: QUOTE De la 1 ianuarie 2009, indemnizatia pentru mame va deveni 85% din media veniturilor din ultimul an Deputatii au adoptat, miercuri, un proiect de lege care prevede ca indemnizatia pentru mamele care sunt in concediu de maternitate sa se calculeze la 85% din media veniturilor din ultimele 12 luni, dar nu mai putin de 600 de lei. Proiectul de lege a fost initiat de 12 senatori si deputati si vine in sprijinul mamelor care realizeaza venituri salariale mari. Documentul a fost votat cu 171 de voturi pentru, in timp ce doi deputati s-au abtinut. Nu s-a inregistrat niciun vot impotriva. Initativa legislativa prevede ca persoanele care intra in concediu pentru cresterea copilului pot primi, la alegere, pe o perioada de doi ani, o indemnizatie lunara de 600 de lei sau, optional, in cuantum de 85% din media veniturilor realizate pe ultimele 12 luni. Prevederile proiectului de lege se vor pune in aplicare incepand de la 1 ianuarie 2009. Proiectul a fost initiat de vicepresedintele PIN, Lavinia Sandru si a fost sustinut de alti 11 parlamentari din PC, PSD si UDMR, dar a fost respins la Senat. Totodata, si Guvernul a dat un aviz negativ proiectului insa, cand acesta a intrat in dezbatere la Camera Deputatilor, Executivul a revenit asupra deciziei, iar ministrul muncii, Mariana Campeanu, a sustinut masura. La Camera Deputatilor, proiectul de lege a fost dezbatut si adoptat pe articole, luni, 13 octombrie. Prezent la sedinta, ministrul muncii a declarat ca Guvernul este de acord cu acest proiect de lege pentru ca nu afecteaza serios finantele statului. "Am venit special sa apar aceasta lege pentru ca am facut o analiza a surselor de sustinere. Din 1.900.000 de femei ce contribuie la bugetul asigurarilor sociale, doar 20% au venituri peste salariul mediu. Efortul bugetar este minim si nu cred ca este un potential pericol pentru bugetul de stat", a declarat Campeanu. Legea urmeaza sa mearga la promulgare la presedintele Traian Basescu. Ce spuneti ? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
In sfarsit! De cand asteptam eu vestea asta! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd August 2025 - 12:42 AM |
|