IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

152 Pages V  « < 11 12 13 14 15 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXI, Muzica, bautura, barfe, conversatie
angeldust
post Sep 24 2008, 12:25 PM
Post #121

Musafir

Pai cam asa se intampla Lexie : ti-o fi fost odata rau pe bune acolo si acu creieru tau se gandeste ca daca e acolo tre sa iti fie rau, ceva de genu.
Go to the top of the page

+Quote Post
albinuza
post Sep 24 2008, 12:25 PM
Post #122

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Si pe mine ma mai ia cu stari din astea in locuri aglomerate si f calduroase. Dar nu le-am dat importanta. Am dat vina pe tensiune.

Pana azi a trecut sapt f repede(adica cele 2 zile (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ), dar azi parca o iau cu sapt de la capat! Nu am cheeefff!!!

+Quote Post
Roxana_
post Sep 24 2008, 01:29 PM
Post #123

Musafir

Lexie, eu n-as zice ca-i tocmai un atac de panica: pur si simplu nu-ti prieste lipsa de aer si aglomeratia...dar cui i-ar prii (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ?
Si eu patesc la fel, ma ia cu lesin, fie ca-i metrou, fie ca-i ratb, dar daca ies la aer se rezolva. Incearca sa eviti orele aglomerate si sa ajungi ori mai tarziu, ori mai devreme la serviciu; depinde cum te aranjeaza. Sa stii ca pana vineri mai e (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Am fost la masa, am mancat el fugitivo si acum ma pun din nou pe treburi. In curand o sa se treaca pe la bar 'canadienele' noastre.

+Quote Post
albinuza
post Sep 24 2008, 01:33 PM
Post #124

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Am papat si eu 2 pulpe dintr-un pui la rotisor gatit aseara la supermarket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Foarte bun!!
Mi-a facut Maat pofta (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Si am ajuns la concluzia ca decat sa dau 4 euro si ceva pe un pui in stare naturala, mai bine dau 4 pe unul gata facut (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Back to work now! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Sep 24 2008, 01:37 PM
Post #125

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Si eu astept weekendul, de fapt astept sa vina vineri seara, ca e iar chef in firma (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

In rest, mi-am luat un set super cu cercei, bratara si colier, cu pietre negre, foarte sic (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)

Va pup, zbor in sedinta!

+Quote Post
bulina
post Sep 24 2008, 01:54 PM
Post #126

Musafir

Buenas tardes
Iote la Roxana cum ne asteapta ea (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Fetele ce spuneti voi acolo cu lipsa de oxigen in locuri aglomerate si mijloace de transport , tot o forma de agorafobie este.
Angelita mi amor, nu stiu ce este cu acea adresare "babelor" dar iti recomand s-o stergi urgent . (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
A zis cineva cuvantul weekend???

+Quote Post
Diana.
post Sep 24 2008, 01:58 PM
Post #127

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Nu stiu dar eu mai am putin si ma duc pe cimpii; iar am o zi de tot rahatul...

+Quote Post
Lexie
post Sep 24 2008, 01:58 PM
Post #128

Musafir

Roxi, as vrea eu sa pot evita, insa am incercat variantele spuse de tine si nici cum nu-i bine. Intre 7:30 si 8:30 este full la metrou zilnic. Deci n-am cum sa evit. Eu de obicei plec la 7:50 - 8:10 cu metroul si n-a fost zi in care sa nu fie buluc! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) O sa vad cum o scot la capat pana la primavara.

+Quote Post
happyCat
post Sep 24 2008, 02:54 PM
Post #129

Musafir

Hello hello!

Fanny, la multi ani pentru mustaciosul tau albastru! (IMG:style_emoticons/default/throb.gif) Eu aveam impresia ca e cam de aceeasi varsta cu ai mei, dar ai mei au doar un an jumate! Maxx ieri iar a adus in casa o pasare si a mancat-o aproape pe toata! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Mare scarbosenie, am zis ca
nu-l mai pup in veci!

Vreau sa ma duc sa imi mai cumpar niste carti, eu le iau din charity shop, ca acolo sunt tare ieftine si dupa ce le citesc, le duc inapoi, sa le mai vanda aia inca o data. Numai cartile care merita citite de mai multe ori le tin.

+Quote Post
angeldust
post Sep 24 2008, 03:07 PM
Post #130

Musafir

Eu ma joc cu o pasare origami din hartie ce au facut-o baietii de la programare si colegii mei cred a am innebunit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) S-ar putea sa aiba dreptate :|

+Quote Post

152 Pages V  « < 11 12 13 14 15 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 27th July 2025 - 09:33 PM