IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

152 Pages V  « < 120 121 122 123 124 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXI, Muzica, bautura, barfe, conversatie
albinuza
post Oct 15 2008, 03:03 PM
Post #1211

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Moooaaamaaa io acu vazusi ca-s fondator Elady!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
I'm so proud (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
Mi-au trecut si nervii, sau pardon... mi-au trecut nervu, ca sa vorbesc in limba unora (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Go to the top of the page

+Quote Post
Szimcsi
post Oct 15 2008, 03:04 PM
Post #1212

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

(IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Nasoala treaba!!! La dracu, nu ma mai simt in siguranta nicaieri (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)

+Quote Post
fantasy
post Oct 15 2008, 03:09 PM
Post #1213

Doar eu..

From: Peste tot..
Member No.: 120

Szi, me patit chestia asta cu fratello care n-avea ce face si a facut msito de mine, mi-a aflat parola si mi-a schimbat-o el ca sa se disteze...ma apuca nervii decat cand imi amintesc!!!!!!!!!!!!

+Quote Post
Master of Norule...
post Oct 15 2008, 03:27 PM
Post #1214

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Szimcsi se poate sa-ti afle parola desi login-ul de la yahoo cica e securizat, dar or fi programe care sa faca si asta.
Daca stie doar user-ul si trimite la yahoo ca a uitat parola si nimereste setarile (da' mai schimba pe acolo pe la setari dupa ce ai intrat scrie in dreapta sus Hi, numele userului dai pe aia click stanga si ajungi la edit my acount si acolo poti schimba din setari) ce le-ai pus tu cand ti-ai creat parola atunci poate sa o afle iar.
Acu sa nu bifezi keep me sign in.
Si daca ai un keylogger iar e naspa, da' la munca nu cred ca instaleaza cineva keloggere.

Azi am avut o zi tare OK, am rezolvat toate treburile in timp relativ scurt, cand m-am dus la banca si eu cu rolele in banca, asta-i a 2-a oara cand m-a luat peste rand si m-a rezolvat cu treaba ce-o aveam. Se cheama ca mi-am facut o pila din cauza rolelelor sau pur si simplu e super de treaba tipul respectiv. M-a si busit rasul cand m-a luat, ca mai erau 2 tipi inainte si a rugat-o pe colega lui sa se ocupe de ei.

+Quote Post
Cleo
post Oct 15 2008, 03:30 PM
Post #1215

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

helou girlies

chiar vroiam sa va intreb daca mai sufera cineva cu luna plina
eu nu dorm bine deloc! am zis ca sint eu mai sucita dar e clar cronicizat sindromul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) daca-i luna plina adorm greu, visez tampenii si ma scol franta de oboseala

alfel o zi buna va doresc

+Quote Post
pescarush
post Oct 15 2008, 03:56 PM
Post #1216

Musafir

cleo (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
eu am dormit bine azi noapte. drept ca aveam Tylenol 3 "la bord".
teo, condoleante. (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)

+Quote Post
kalua
post Oct 15 2008, 04:05 PM
Post #1217

Musafir

Eu am rupt a doua pereche de ciorapi pe ziua de azi. Sa ma vedeti in ce hal arat acum, aveam la serviciu, in caz de urgenta, o pereche de culoarea pielii, dar mai palizi, si au niste modele ca niste viermi pe ei (la aceeasi culoare, numai ca-i materialul mai gros la nivel de viermaluc). (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
LostWhispers
post Oct 15 2008, 04:14 PM
Post #1218

Musafir

Cleo eu am sindromul luna plina si nu ca mi se pare dar am urmarit si asae, am energie dar si draci (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) asta pe langa sindromul spm care lunar isi face aparitia (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
eu de cateva zile ma trezesc cu dureri de cap nu mari dar dupa 20 de min trece (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) i wonder why.

+Quote Post
Bia
post Oct 15 2008, 04:14 PM
Post #1219

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Buna ziua, fetelor!

Scorpi n-a mai dat nici ea niciun semn. Are cineva numarul ei s-o sunam sa vedem ce face? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sau o suna cineva care-l are? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Eu ieri am ajutat-o pe sister la firma ei. Si-a luat o fraciza MiniCards pe judetul nostru. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
M-a sunat iar fostul ala de acum 3 ani cu care m-am vazut sambata si duminica. Vroia sa ne vedem... din nou. (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) I-am zis ca sunt obosita si ca vreau sa dorm deoarece azi am treaba. Mai nasol e ca eu nu stiu daca vreau sa ma mai vad cu el sau nu dar nici n-as vrea sa inteleaga prost ca si acum 3 ani si sa se supere. Oare de ce or insista toti odata si niciodata nu insista ala care vrei tu sa insiste? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Oct 15 2008, 04:28 PM
Post #1220

Musafir

Pai daca si Sara mea a fost agitata de la luna plina, va dati seama cum a fost maica-sa, care-i si sub semnul racului (unde Luna are un cuvant important de spus).
Dar las' ca trece!
MoN ce misto ca te-ai dus cu role la banca.
Pesca, multa sanatate!
Kalua, n-a fost ziua ta azi, dar bine c-ai avut solutii de back-up.
Szi, schimba-ti parola mai des.
Pink, succes surorii tale cu firma!

+Quote Post

152 Pages V  « < 120 121 122 123 124 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 1st August 2025 - 08:00 AM