IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

152 Pages V  « < 121 122 123 124 125 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXI, Muzica, bautura, barfe, conversatie
angeldust
post Oct 15 2008, 04:55 PM
Post #1221

Musafir

Oare din cauza lunii pline oi avea io starea asta de urlat la luna ? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Am fost azi sa imi scot reteta dela farmacie si imbecila aia ca cica nu poa sa imi dea fara buletin! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) De cand s-a mai introdus si regula asta frate? Si m-am intors acasa plina de draci ca nu aveam buletinul la mine si nici gand sa imi mai misc curul inca o data pana acolo azi (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
albinuza
post Oct 15 2008, 05:04 PM
Post #1222

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Poate e vreo substanta in medicamente care se comporta ca un drog si vrea sa vada daca esti majora? sau daca iei intr-adevar pt tine?
Mai am o ora si plec acasa, maine meci de tenis cu sefii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Oct 15 2008, 05:23 PM
Post #1223

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Tare naspa faza asta cu conturile. Cred ca singura solutie este cea propusa de Rox, sa imi schimb parola des. Dar pot sa vad cumva daca am keylogger instalat?

Eu azi n-am prea avut chef de munca, insa chiar si asa am trecut un hop important in proiectul la care lucrez. Sper sa fie ok de data asta, ca daca nu, imi iau campii (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Albi, have fun!
Angel, farmacista aia e tembela!
Pink, succes susrorii tale! Cat despre baiat, tu stii mai bine daca-l mai vrei prin preajma sau ba.
Kalua, se vede ca azi ai avut ceva cu ciorapii. Sau ei cu tine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu, daca pateam ca tine, ii dadeam jos de tot, ramaneam fara.

Se pare ca toata lumea sufera de sindromul lunii pline. Om fi varcolaci? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
albinuza
post Oct 15 2008, 05:40 PM
Post #1224

V.I.P.

Da! Si ne place branza feta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Oct 15 2008, 05:43 PM
Post #1225

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Varcolaci mancatori de feta (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
albinuza
post Oct 15 2008, 05:46 PM
Post #1226

V.I.P.

Da ce are? varcolaci fetisti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Bia
post Oct 15 2008, 05:46 PM
Post #1227

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Si eu am avut incepand de ieri o senzatie aiurea. Cred ca influenteaza pe toata lumea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Oct 15 2008, 05:47 PM
Post #1228

Musafir

Desi reclamam o lipsa de chef de dimineata, acum pot spune c-am avut o zi cu spor si-am reusit impreuna cu tipul de la firma de ERP sa implementam cashflowul (cred ca suntem la a 10 a varianta), dar de data asta da (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Bag o portocala acusica si mai am un pic si plec acasa.

+Quote Post
bulina
post Oct 15 2008, 05:49 PM
Post #1229

Musafir

eu mor de foame si plec la masa in circa 10 minute.
Insa trebuie sa va relatez (probabil ca ma dilesc si eu) una din angoasele mele: exista un pakistanez in departamentu meu. Nu vorbeste cu mine de vreo 3 ani ceea ce e minunat. I s-a parut de neimaginat sa invete ceva de la o femeie asa ca a renuntat complet. Nu ma saluta decat daca exista vreun sef de fata sa-l auda. Altfel se face ca zambeste.
Singura chestie care a ajuns sa ma enerveze imens este ca el "ofteaza" asa de sa se auda peste 3 cubicule pana la mine, de cca 4-5 ori pe zi minim, in sensul ca e o cantatura a imnului: Oh Canada! si numa ce auzi dintr-odata pe oligofren cum se produce , de fiecare data pe alta voce, mai pitigaiat sau nu (poate dupa cum il strang pantalonii intr-o anume zona, nu-mi dau exact seama ce criteriu adopta)..Treaba este ca mi se ridica deja parul pe cap cand il aud....

Na, acuma ma simt mult mai bine ca m-am vaitat si eu cuiva. Ma duc sa mananc la japonezi si sa-mi inec amarul...

+Quote Post
albinuza
post Oct 15 2008, 06:01 PM
Post #1230

V.I.P.

Gagiic, am fugit acasa. De fapt sa-mi iau pantaloni de trening ca io nu am. SI dupa acasa.
O seara magnifica va doresc! Ne citim maine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

152 Pages V  « < 121 122 123 124 125 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 31st July 2025 - 10:41 AM