![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Silvia, colegii din A2 sunt niste tampiti penibili. Parerea mea!
Angel, vocile spun ca da. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Fanny, si-a mea . Dar ma bucur ca R. si-a incasat-o ...hi hi hi I'm evil ! (IMG:style_emoticons/default/ike.gif)
In rest, pacat de copil si de inc-o familie destramata. |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu stiam de-o saptamana ca s-ar putea sa fie cuplati, cand mergi cu metroul si vezi toate ziarele esti la curent cu barfele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Nici eu n-am nici o simpatie pentru madam, asa ca faca ce-o vrea! Mi-e lene azi (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aoleu...stati ca eu nu-mi revin din soc. Cum sa fie Raduleasca cu Dani? Oh my God....
Acum poate o sa-mi dati in cap, dar Marin e ceva mai desteapta (la cap) decat Raduleasca. Mie nu-mi place niciuna, am mai spus pe aci. Si parca am vazut saptamana trecuta ca se tineau de mana cand s-au prezentat la divort (Mihaela si Elan). Oricum, tare Dani c-a pus mana pe ea (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Neata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Si mie mi se pare extrem de penibila campania asta contra fumatului. Plus ca imaginea te duce cu gandul la toate prostiile posibile. Or fi magari cei de la A2 dar si ditamai cearceful atarnat pe blocuri cu o imagine in chilotei da ca rezultat multe comentarii hilare la adresa ei. Mie nu-mi place nici de ea nici de Andreea am mai zis, beeyyyyyyy mi se pare ca au bagat frumusetea la inaintare pt. a fi promovate si la creiras au lasat-o mai moale, acum culeg roadele. Nu mi se pare prea departe de a o vedea in Playboy dupa faza asta.
Si eu cu lenea stau bine Lexie si mi-am baut si cafeaua si tot nici o schimbare. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
neatza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
deja vad ca toata lumea vorbeste despre raduleasca si dani ala (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) mie mi se rupe, insa intr-adevar mi se pare ca marin are mai multa clasa decat ea. cat despre campania in chilotei rosii, mi se pare o stupizenie din prisma faptului ca accentul ar fi trebuit pus pe educarea pustimii (deja se apuca de fumat de la varste din ce in ce mai fragede) si cred ca pentru ei ar fi trebuit adoptata o alta strategie. cred ca e mai important sa educi lumea sa nu se apuce de fumat, in fond cei care deja sunt fumatori sunt constienti de efectele negative ale tigarilor, lor le lipseste doar vointa de a se lasa de fumat. parerea mea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata! No net till now!
Aseara am visat ca mi-a cazut o masea, da' nu m-a durut. Da stiu ca nu e semn bun (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Da oricum eu nu prea cred in vise, asa ca ..Dumnezeu cu mila!!! O zi buna va doresc! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai mah, cum puteti spune ca Raduleasca a scos frumusetea la inaintare si asa s-a ajuns? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pai care frumusete frate? Ca Raduleasca e ce-i drept o femeie f interesanta ca look si aparitie, dar nu mi se pare nicidecum frumoasa, nu intr-un sens clasic. Doar ca a muncit f mult la imaginea ei si a stiut cum sa isi scoata in evidenta atuurile. Si nu cred ca eu sau voi, daca am lucra in show-biz nu am face acelasi lucru. Pentru ca asta e adevarul, in televiziune iti vinzi in primul rand imaginea si abia apoi ce ai in tartacuta.
|
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
Buna dimineata!
Albino, dictionarul meu de vise zice ca atunci cand iti pierzi sau iti cade maseaua, e de rau: vei suferi o pierdere importanta. Dar eu nu cred in vise (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) L.E. Ciudat e ca daca visezi ca-ti cade vreun dinte, cica ai avea parte de-un castig (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
bre, vine Mac in Romania!!!!!!!!
am citit acum un articol despre Cocor Mall si se pare ca Mac Cosmetics deja a semnat un precontract de inchiriere (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 31st July 2025 - 10:37 AM |
|