![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
bulina "week-end" (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) gata l-a zis cineva, la mine mai e cale lunga si daca ne dau astia laptopurile pana atunci nici n-o sa mai stiu ce-i ala w-end
'neata girlies, la noi e soare si nu miroase a toamna, tare-i bine Fanny sa-ti traiasca Blue (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) kalua au dat Oktoberfestul si-n ziarul montrealez. Peste 6 milioane de amatori de bere in fiecare an. Pe mine nu ma vor include in numaratoarea asta vreodata, din pacate. happy eu am bibilioteca in coltul strazii si-s foarte up to date cu noutatile. E dragut sistemul ca poti cauta cartea pe internet pe site-ul lor, ti-o rezervi si daca n-o au la biblioteca asta mi-o aduc de pe unde e si ma suna sa-mi spuna cand au primit-o. Din pacate nu prea mai am timp sa citesc. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Apropo de citit, aseara am terminat 'Silk' (exista si film) si am adormit lacrimand. Abia ma chinuiam sa nu ma auda al meu.
Vreau si eu biblioteca. Exista si pe la noi, dar eu nu ies la ore normale de la serviciu, ca sa ajung sa mai imprumut si carti. Oricum, are socrela o biblioteca, c-as vrea sa am mai multa vreme s-o explorez. Mama Happy, e cam fioros Maxx al tau. Szi, de cand cu team-buildingul o cam tineti pe distractii. Las' ca-i bine...inseamna ca firma are un parcurs frumos. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Pai, avem o gramada de colegi nascuti toamna. Si de fiecare data se face graar si chef (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ati vazut ca avem astrolog propriu? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Astrologie si Tarot- Vesta va raspunde la intrebari |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Am vazut, insa nu stiu ce vreau sa aflu (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Sunt racita cobza. Am nasul infundat, ma ustura ochii si cred ca fac febra. In rest, viata e frumoasa. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Hello!
Astazi am fost creativa: am restaurat o veioza! Tare frumos mi-a iesit. Facui si poze, dar pc-ul nu imi mai vede aparatul (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) O sa mai fac cand o duc la al meu si mai incerc alte pozne pe acolo Ce de treaba aveti voi... Nu stiu daca sa ma bucur sau sa ma intristez ca eu nu am mai nimic de facut. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
O tai catre casa. Poate am noroc si zac in pat.
Nu va pup. Sa nu raciti si voi. O seara frumoasa! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Pe mine ma ustura un pic in gat! e de la pupatura ta? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Da io oare cand mai plec de aici? Acasa vreau sa zic... E o stare de letargie avansata (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sanatate Teo!
Io ma lupt cu niste cashflowuri, dar nu ma las' cu una cu doua (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Albi, du-te la somn, c-ai dormit prea putin aseara. Poke, cum o fi sa n-ai nimic de facut? Vreau si ioooooooo....... Di, am vazut. Ma gandesc ce s-o intreb. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Eu iau echinaceea in perioada asta si nu ma mai simt nici slabita si sper sa nu se prinda niciun virus di mini.
Roxi, iti mai bag cateva ore libere de la mine. Facem un schimb (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28th July 2025 - 01:58 AM |
|