IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

152 Pages V  « < 130 131 132 133 134 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXI, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Roxana_
post Oct 16 2008, 08:52 PM
Post #1311

Musafir

Pinkule, ma bucur pentru tine! Abia astept sa ne impartasesti din experientele de la job.
Fluturas, esti tare!
Szi, sper sa se rezolve treburile acolo la voi!
Am trecut sa va salut si ma retrag la 'Panza mea de paianjen'. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Lexie
post Oct 16 2008, 09:22 PM
Post #1312

Musafir

Felicitari Pink, sa fie intr-un ceas bun! Important e sa capeti si mai multa experienta, sa-ti faci o clientela si lucrurile merg de la sine apoi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Fluturas, sa te bucuri de mostenire!

Eu am avut o stare psiho cam proasta in seara asta, dar am inceput sa-mi revin. Nu, n-am avut nici un motiv, asa, degeaba (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Szi, what happened? (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)

+Quote Post
Cindy
post Oct 16 2008, 09:26 PM
Post #1313

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(sylvia_31 @ Oct 16 2008, 09:01 AM) *
Stiti ce i-au facut colegii de la Antena 2 ? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Have fun: http://www.youtube.com/watch?v=fWgT62xhTX8

Silvia, ce faza penibila pentru ea! Si asa in direct!
Eu am ramas socata..Auzisem de mult de idila dar nu credeam ca e vorba chiar de Dani de la matinalul respectiv. Eu aveam mai degraba o pasiune pentru Razvan! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu o admir pe Raduleasca pt curaj. Probabil nu mai era fericita alaturi de sotul ei, sigur au fost mai multe lucruri la mijloc. Totusi ea pare asa foarte classy si el copilas..dar copilas cum e, vorba lui Rox, e tare daca a pus mana pe ea!

Pink, felicitari!! Unde o sa machiezi?

+Quote Post
Szimcsi
post Oct 16 2008, 09:36 PM
Post #1314

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Pink, felicitari!

Ne-am certat prin telefon. El - la pescuit, eu inca la firma. Nu intru in detalii, oricum, mi-au mai trecut dracii, ca am fost pe la o colega de serviciu si am baut ceva. Oricum, e o poveste veche, care se repeta perioadic. O sa treaca, insa nu mi-a picat bine. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
angeldust
post Oct 16 2008, 10:08 PM
Post #1315

Musafir

Am apucat si eu abia acum sa vad penibilitatea de la Antena 2. Ce sa mai....in lipsa de subiecte reale de scandal unii jurnalisti merg pana acolo incat se apuca sa le debiteze. O faza cu adevarat neprofesionista si jenanta pentru realizatorii acelei emisiuni, mai putin pentru ea, pararea mea (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
Cindy
post Oct 16 2008, 10:18 PM
Post #1316

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Mda, mai aveau putin si dadeau in OTV!

Cat despre afisele din tot orasul din campania anti-fumat, si mie mi se par neinspirate. Eu nu vad care e ideea. Poate ca fumatul duce la impotenta? Asta pentru barbati. Si pe mine ca femeie cum ma convinge? Eu stiu ca Raduleasca e promotoare a sexului, dar nah cine spune ca nu poti sa le faci pe amandoua? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Mai stiti faza din Alfie, cand Alfie spunea de iubita-sa ca fuma before, after si during..? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Si mi se pare ridicol de photoshopat corpul lui Raduleasca in afis. Ea e o femeie voluptuoasa si i-au facut fundul ala mic, de femeie slabanoaga. Ce credibilitate sa mai aiba afisul ala, daca de la prima vedere apar elemente contradictorii?!

+Quote Post
sylvia_31
post Oct 16 2008, 11:15 PM
Post #1317

Incurabil

Member No.: 868

Bre, hai ca m-ati provocat din nou cu Raduleasca .
Mey, eu nu pot s-o sufar pe femeia asta, da' deloc. Mi-e profund antipatica, nush de ce atat de mult, dar asa simt eu...Ceva din expresia fetei, din felul ei de-a fi e tare, tare fals.
E genul de femeie care incearca mereu sa iasa in fata, cu orice mijloace, ipocrita , n-ar admite-n ruptul capului ca o face DOAR pentru imagine si multiplicarea contului din banca si monopolizarea atentiei publice.
Eu sunt disperata, ii vad posterul de minim 3 ori pe zi, de cate ori ies si ma-ntorc acasa dau cu nasul in el. "Fumatul e singura ta placere ?! " iti spune o tipa rascracita (ma scuzati) pe trei etaje. Halal mesaj de transmis copiilor (de la varsta la care incep sa citeasca), adolescentilor, tinerilor, care poate se uita la ea ca la un role model. Cred c-o doare-n cot de fumatori si-i pasa fix de imaginea ei de diva sexoasa, daca s-ar putea sa fie unanim declarata mai sexoasa decat cealalta, ar fi si mai bine. Of of, mai mai .

+Quote Post
Lexie
post Oct 16 2008, 11:21 PM
Post #1318

Musafir

Cah, ce penibil! Acum am vazut si eu filmuletul, dar mai rau au picat cei de la A2, that's for sure! Aaaanyway, sa faca ce-or face ei la dansii in ograda.

Noapte buna! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Oct 16 2008, 11:42 PM
Post #1319

Musafir

Buna seara (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Fluturel sa ai bafta de mostenire (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Norocoas'o (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)

Pink felicitari pentru job, sa te simti bine printre noii colegi si sa ai castiguri si satifactii (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Szi (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)

Albi' sa stapanesti sanatoasa noul apartament. Faci bine ca stai singura desi poate nu ar fi rau sa cauti o colega linistita. La un moment dat s'ar putea sa te simti prea singura si plictisita...Acum depinde si de felul tau. (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) (imi era dor de emoticonul asta al tau din trecut )

Aveti idee cat sta prezenta luna plina prin preajma?! De doua nopti nu reusesc sa dorm. Am zis initial ca cine stie...Dar cand am vazut ca si voi va plangeti clar am inteles ca luna asta emana energie ciudata. Parca ma apasa asa o tristete fara motiv. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)

(IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)

+Quote Post
Fanny
post Oct 17 2008, 07:22 AM
Post #1320

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Neata!
Inca o lamurire in privinta Raduleascai. Conceptul apartine celor care au facut campanie, va sa zica Ministerul sanatatii. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Nu zic ca femeia n-are partea de vina, ca doar a acceptat sa pozeze asa, dar nici nu pot sustine ca Nicolaescu e o eminenta cenusie gandind ca astfel reduce fumatul si (bonus!) creste natalitatea! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post

152 Pages V  « < 130 131 132 133 134 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 29th July 2025 - 10:18 PM