IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

152 Pages V  « < 134 135 136 137 138 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXI, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Szimcsi
post Oct 17 2008, 12:52 PM
Post #1351

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Atunci, nu mai lua. Poate la tine are efecte inverse (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
albinuza
post Oct 17 2008, 12:56 PM
Post #1352

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Ar trebui sa ma duc sa mananc.Mi.e lene sa si mananc. Poate daca beau o cafea imi mai revin...mmm...oare?
Aseara ubu avea chef de scandal la tel. Ca de ce nu raspund la tel? pentru ca joc tenis si tel. chiar nu il tin in buzunar in timp ce alerg pe un teren de nebuna. Si dupa ce am fost la tenis, sefii au propus sa mergem sa mancam ceva. Si eram cu ei in momentul telefonului si evident ca nu puteam sa fac o scena de fata cu ei, si i-am zis omului ca nu pot sa ma cert ca-s cu sefii langa mine. El nu pricepea de ce nu pot sa stau de vb. Pentru ca nu-i politicos.asta a fost rasp. meu. Si el mi.a zis noaptea buna! Si daca a zis noapte buna io nu l-am mai sunat. Si mi-a dat sms la 2 noaptea sa ma intrebe cand e politicos sa-mi sun barbatul. Cred ca in codul meu al bunelor maniere scrie ca nu e politicos sa-l sun deloc...
Is nervoasa ca mi-am amintit... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Ma duc sa mananc

+Quote Post
angeldust
post Oct 17 2008, 12:57 PM
Post #1353

Musafir

Gata...am dezlegat misterul starii mele de rahat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Trebuie sa imi vina ciclul, mi-a intarzaiat 2 zile de fapt (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Oct 17 2008, 01:01 PM
Post #1354

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Angel! Bine ca ai aflat! Si eu tot PMS am (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Albino, cu barbatii n-o dai niciodata bine, sa stii! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Teocris
post Oct 17 2008, 02:12 PM
Post #1355

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

QUOTE(angeldust @ Oct 17 2008, 01:48 PM) *
Am mai fost la Sibiu Teo, e chiar f misto orasul!

Pozele NU sunt facute in Sibiu, ci in Medias (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Oct 17 2008, 02:20 PM
Post #1356

Musafir

Gagici, eu facui o escapada de la serviciu de vreo 3 ore, din care 2 ore am fost cu colegele la un shopping scurt (am descoperit un loc cu haine misto si ieftine, aduse din GB) si apoi o ora la masa. E evident c-acum nu mai am nici un chef de serviciu, mai ales ca weekendu' bate la usa.

Angelu' si-aveai emotii de la intarziere? Apropo de chestii femeiesti, am vazut atatea ieri in cabinet la dna doctor de m-am crucit. Nu-i frumos sa le spun pe un forum public, dar e bine totusi sa mergi la ginecolog macar o data pe an, ca sa nu ajungi la tot felul de complicatii.

+Quote Post
Fanny
post Oct 17 2008, 02:28 PM
Post #1357

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

unde unde?
Am luat banii (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif) si am shopping programat!

+Quote Post
Roxana_
post Oct 17 2008, 02:31 PM
Post #1358

Musafir

Bravo Fanny, abia astept sa ne povestesti ce si cum.

Deci magazinul e undeva f departe, adica pe soseaua Bucurestii Noi nr. 50, dar gasesti haine pentru toate gusturile. Am inteles ca e pe locul unei foste fabrici de confectii.

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Oct 17 2008, 02:56 PM
Post #1359

Membru de Onoare

From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

neatza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
eu am o zi fantastica, ascult muzica la maxim si cant in timp ce mai fac niste balarii de acte, colega-mea vine si ma ciufuleste sau testeaza forta elastica pe parul meu, astrele-mi zambesc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
o zi buna va doresc si voua! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
fantasy
post Oct 17 2008, 03:02 PM
Post #1360

Doar eu..

From: Peste tot..
Member No.: 120

Eu azi ma plictisesc groaznic, vreau acasa ca am treaba multa de facut...oare ce scuza sa inventez ca sa plec mai devreme???

+Quote Post

152 Pages V  « < 134 135 136 137 138 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 29th July 2025 - 12:25 AM