IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

152 Pages V  « < 135 136 137 138 139 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXI, Muzica, bautura, barfe, conversatie
kalua
post Oct 17 2008, 03:13 PM
Post #1361

Musafir

Inundatie, fanta? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

Aici o fast oleaca de circ pe tema comunicarii Sales - Asset (astia suntem noi), era sa se ia la cearta serios sefu' meu cu ala de la Purchasing, sefu' meu tinea partea Assetului, iar alalalt tinea partea celelilalte tabere (deci nu a oamenilor lui (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) ). Pana la urma sefu' meu si-a pus palma-n cur, a dat cateva telefoane si-a aranjat un conf call luni dimineata cu aia de la vanzari.
Go to the top of the page

+Quote Post
Cleo
post Oct 17 2008, 03:28 PM
Post #1362

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

neata girlies

mi-a-nghetat sufletu azi dimineata
1 grad si vant (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Am parcat si-am tras un sprint pana la cladirea autogarii (ca de-acolo pleaca si metroul)

altfel vad ca Madonna e-n oras diseara si maine cu noul ei turneu Sticky and Sweet si desi nu-mi place deloc femeia si cantarile ei m-as fi dus pt show-ul in sine, am inteles ca-i maestra.

altfel Teo faine poze insa casele alea semete merita o renovare.
Sibiul e unul dintre cele mai frumoase orase din Romania, din auzite, pt ca din vazute am facut-o doar din goana masinii

s-aveti un w-end frumos si vesel

+Quote Post
albinuza
post Oct 17 2008, 04:00 PM
Post #1363

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

vaaai de mine si de mine, ce zi relaxata am avut si fara nici un chef de nik, iote acu' la ora 4 a venit asa o avalansa de treaba, si evident ca nu reusesc sa termin pana la 6, dar e absolut totul urgent, asadar TREBUIE sa reusesc pana la 6 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ma duc sa beau cafea.

+Quote Post
fantasy
post Oct 17 2008, 04:02 PM
Post #1364

Doar eu..

From: Peste tot..
Member No.: 120

Kalua (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , nu o mai folosesc pe asta cu inundatia ca am folosit-o odata si la vreo 2 saptamani chiar s-a intamplat sa ma inund si atunci nu stiam ce scuza sa gasesc ca sa plec, ca nu puteam sa ma inund iar (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ( de data asta pe bune fiind)

+Quote Post
scorpirescu
post Oct 17 2008, 04:07 PM
Post #1365

Musafir

salut, fetele.

inca nu suynt foarte bine. am ceva probleme la unul dintre ochi. si la calculator nu vad mai nimic.. numai ma chinui sa ma uit . va scriu mai pe larg cand o sa pot.
un ochi pare sa fie bine, pot sa citesc scrisul la tv fara ochelari ceea ce n-am facut niciodata. dar cu unul din ochi vad foarte foarte rau .. sper sa revina si el pe drumul cel bun.
primele 3 zile au fost mai grele. in rest cu ochelari de soare si de calc incerc sa ma tin mai dep[arte.
afara e mult mai bine decat la lumina artificiala in casa
poate luni o sa fie mai bine
maine mai am un control.
va pup.
am vazut ca s-a intrebat de mine. sunteti cele mai dragutze din lume.

+Quote Post
Lexie
post Oct 17 2008, 04:12 PM
Post #1366

Musafir

Offf, scorpi! (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) Eu am stat cu grija pentru ca am simtit ca ceva nu e bine cu tine. Imi pare tare rau ca nu esti ok. Sper din suflet sa ai vesti bune la controlul de maine! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Fanny
Post #1367

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

iti dorim recuperare cat mai rapida. sa ne tii la curent! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)

+Quote Post
Cleo
Post #1368

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

scorpiii am intrebat in fiecare zi de tine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

hai ca greul a trecut (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)

+Quote Post
pescarush
post Oct 17 2008, 04:14 PM
Post #1369

Musafir

Scorpi, multa sanatate. (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) Eu n-am prins tot pe-aici, dar ce-ai facut? Operatie cu laser?
Recuperare grabnica!

+Quote Post
Master of Norule...
post Oct 17 2008, 04:22 PM
Post #1370

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Recurerare usoara in continuare Scorpi. Nu trebuia sa te duci frumusel pe capul doctorului ce te-a operat si sa-i zici ca cu un ochi nu vezi bine deloc. Nus intreb si eu. Te-a durut dupa operatie?

+Quote Post

152 Pages V  « < 135 136 137 138 139 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 28th July 2025 - 05:13 PM