IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

152 Pages V  « < 136 137 138 139 140 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXI, Muzica, bautura, barfe, conversatie
albinuza
post Oct 17 2008, 04:31 PM
Post #1371

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Aaaaa Scorpi!!! Pai nu e oarecum normal sa vezi un pic nasol imediat dupa operatie? Dupa orice operatie e ceva nasol ce se recupereaza mai greu, asa ca stai linistita, ca in scurt timp o sa vezi mai bine decat un uliu. Recuperare grabnica (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Master of Norule...
post Oct 17 2008, 04:35 PM
Post #1372

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Azi am calcat cu adidasii mei noi intr-un ditamai rahatul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) puuuuuha si mirosea, de fiica-mea zice nu intra mami cu adidasii in casa si m-am descaltat la usa. L-am spalat pana a iesit rahatul din striatiile alea m-am chinuit ceva cu periuta, ca se lipise bine. Ar trebui sa pun la loto, da' eu nu am noroc la bani.

+Quote Post
Szimcsi
post Oct 17 2008, 05:06 PM
Post #1373

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Scorpi, recuperare grabnica! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Master! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
albinuza
post Oct 17 2008, 05:25 PM
Post #1374

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Mdaa deci nu ma mut weekendul asta, pentru ca inca nu a rezolvat cu contractul si cu lumina si cu gazele si cu nu mai stiu ce! Deci tre sa mai stau o zi cu maniacul....
A cam inceput sa ma doara mana cu vena rasucita. Da nu tare! O sa treaca..

+Quote Post
angeldust
post Oct 17 2008, 05:31 PM
Post #1375

Musafir

Scorpi recuperare grabnica, we really miss you (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Albi, najpa cam nasol (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Eu m-am enervat rau pe ziua de azi. M-ati innebunit cu pizza pe la retete pe acolo si am ajuns acasa, repede normal sa imi comand si eu o pizza. Si imi zice o colega ca la o anumita pizzerie a mancat ea pizza extrem de buna. Si pun mana si sun, comand o pizza + sos de rosii separat normal. Si comanda asta era cam de 22 Lei. Si imi zice "Ahh...doar atat? pai comanda minima e de 25 Lei! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Moooaa ce m-am enervat. Am zis "Da?Atunci multumesc....nu" Pai ce prostie e asta? Toate pizzele din meniu sunt sub 20LEI dar comanda minima e de 25. Pai sa comande draku de la ei. Am comandat de la altii (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (altii unde dureaza cel putin o ora jumate sa o aduca)

+Quote Post
kary_pink
post Oct 17 2008, 05:53 PM
Post #1376

Musafir

Pofta buna Angel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Master ar trebui sa vii in Italia sa joci la Loto, sunt in joc 88 milioane euro (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

Scorpi iti doresc sa-si revina ochiul cat mai rapid, imi lipseste stilul tau simpatic...Ma insenina (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Rozy felicitari pentru concurs, esti o norocoasa (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Diana mi-e dor sa te vad pe aici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
angeldust
post Oct 17 2008, 06:13 PM
Post #1377

Musafir

Mi-a venit pizzaaaa...yukkk ce nasoala e (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) N-are nici un dumnezeu (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
bulina
post Oct 17 2008, 06:50 PM
Post #1378

Musafir

Multa sanatate la fete, un weekend odihnitor si imaginea tomnateca de-o admir io :

(IMG:http://i26.photobucket.com/albums/c107/bulina23/DSC_00015.jpg)

Aolio Angelita, di-unde luasi pizza aia?

This post has been edited by bulina: Oct 17 2008, 06:51 PM

+Quote Post
angeldust
post Oct 17 2008, 06:57 PM
Post #1379

Musafir

De la Rustica Bulino, da nuj ce kkt ca pana acum era acceptabila (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Azi am chef de mers cu fetele prin Club30, sa vedem daca se leaga ceva si ne adunam sau nu, ca eu una n-am mai fost de un secol.

+Quote Post
bulina
post Oct 17 2008, 07:05 PM
Post #1380

Musafir

mie mi-a placut aia din complex la italianul ce are si inghetata (habar n-am cum ii zicea)

+Quote Post

152 Pages V  « < 136 137 138 139 140 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 28th July 2025 - 04:02 PM