![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Aaaaa Scorpi!!! Pai nu e oarecum normal sa vezi un pic nasol imediat dupa operatie? Dupa orice operatie e ceva nasol ce se recupereaza mai greu, asa ca stai linistita, ca in scurt timp o sa vezi mai bine decat un uliu. Recuperare grabnica (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Azi am calcat cu adidasii mei noi intr-un ditamai rahatul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) puuuuuha si mirosea, de fiica-mea zice nu intra mami cu adidasii in casa si m-am descaltat la usa. L-am spalat pana a iesit rahatul din striatiile alea m-am chinuit ceva cu periuta, ca se lipise bine. Ar trebui sa pun la loto, da' eu nu am noroc la bani.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Scorpi, recuperare grabnica! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Master! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Mdaa deci nu ma mut weekendul asta, pentru ca inca nu a rezolvat cu contractul si cu lumina si cu gazele si cu nu mai stiu ce! Deci tre sa mai stau o zi cu maniacul....
A cam inceput sa ma doara mana cu vena rasucita. Da nu tare! O sa treaca.. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scorpi recuperare grabnica, we really miss you (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Albi, najpa cam nasol (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Eu m-am enervat rau pe ziua de azi. M-ati innebunit cu pizza pe la retete pe acolo si am ajuns acasa, repede normal sa imi comand si eu o pizza. Si imi zice o colega ca la o anumita pizzerie a mancat ea pizza extrem de buna. Si pun mana si sun, comand o pizza + sos de rosii separat normal. Si comanda asta era cam de 22 Lei. Si imi zice "Ahh...doar atat? pai comanda minima e de 25 Lei! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Moooaa ce m-am enervat. Am zis "Da?Atunci multumesc....nu" Pai ce prostie e asta? Toate pizzele din meniu sunt sub 20LEI dar comanda minima e de 25. Pai sa comande draku de la ei. Am comandat de la altii (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (altii unde dureaza cel putin o ora jumate sa o aduca) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pofta buna Angel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Master ar trebui sa vii in Italia sa joci la Loto, sunt in joc 88 milioane euro (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Scorpi iti doresc sa-si revina ochiul cat mai rapid, imi lipseste stilul tau simpatic...Ma insenina (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Rozy felicitari pentru concurs, esti o norocoasa (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Diana mi-e dor sa te vad pe aici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi-a venit pizzaaaa...yukkk ce nasoala e (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) N-are nici un dumnezeu (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multa sanatate la fete, un weekend odihnitor si imaginea tomnateca de-o admir io :
(IMG:http://i26.photobucket.com/albums/c107/bulina23/DSC_00015.jpg) Aolio Angelita, di-unde luasi pizza aia? This post has been edited by bulina: Oct 17 2008, 06:51 PM |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
De la Rustica Bulino, da nuj ce kkt ca pana acum era acceptabila (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Azi am chef de mers cu fetele prin Club30, sa vedem daca se leaga ceva si ne adunam sau nu, ca eu una n-am mai fost de un secol. |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
mie mi-a placut aia din complex la italianul ce are si inghetata (habar n-am cum ii zicea)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28th July 2025 - 04:02 PM |
|