IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

152 Pages V  « < 137 138 139 140 141 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXI, Muzica, bautura, barfe, conversatie
chintesenta_raul...
post Oct 17 2008, 07:05 PM
Post #1381

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

eu ma tirez cu un amic la cea mai mare prostie de film. eagle eye :?| decat sa frec menta prin casa. gudnait!
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post Oct 17 2008, 07:30 PM
Post #1382

Musafir

bulino habar n-am despre care vorbesti te rog sa ma crezi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) In complex doar pe la Happy ce mai mergeam in studentie dar acum e najpa rau acolo,

+Quote Post
sylvia_31
post Oct 17 2008, 08:20 PM
Post #1383

Incurabil

Member No.: 868

Bre tizo, daca, care cumva te poarta destinul prin Galati , NEAPARAT sa treci si pe la mine sa te servesc cu o pizza adevarata (si nu numai), sa ma pomenesti cat timp oi trai, asa cum ma pomenesc finii mei, cica pizza mai buna ca a nashei n-au mancat in viata lor (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post
kalua
post Oct 17 2008, 08:25 PM
Post #1384

Musafir

scorpi, tin pumnii strrrransi de tot sa fie bine! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Din ciclul De necrezut: ieri a oprit politia o femeie pe strada care avea un copil dezbracat (numai in Pampers) in carucior. Copilul cica avea buzele albastre...si tanti a explicat ca fiica-sa, in varsta de vreun an, nu s-a lasat imbracata si ea-i respecta personalitatea. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Si sa nu credeti ca mama era chiar o tolomaca, e avocat si aici nu termina chiar orice dreptul.

+Quote Post
sylvia_31
post Oct 17 2008, 08:38 PM
Post #1385

Incurabil

Member No.: 868

Scorpi, si eu, si eu...
Nu ti-am zis pan-acum, da' esti o curajoasa (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ca te-ai incumetat la o astfel de operatie !
Si eu ma codesc de mult : s-o fac, sa n-o fac, da' inca nu m-am hotarat daca s-o fac sau nu. Am astigmatism miopic compus, la ambii ochi, da' mi-am gasit o pereche de ochelari asa de faina, incat nu-mi mai fac complexe chiar deloc . Vad ca ma "savureaza" lumea si-n varianta asta, inca, deci....why so rush ? Si-asa, aia care se uita doar la aspectu' , sunt neinteresanti pentru mine...

Kalua, pacat...
Hai ca tre' sa-i cedez locul Diei la calc., see u later (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Oct 17 2008, 08:40 PM
Post #1386

Musafir

Kalua (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Saracu copil...Cu o asa mama... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
pescarush
post Oct 17 2008, 08:47 PM
Post #1387

Musafir

kalua (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si astia pe-aici respecta personalitatea copilului si cateodata imi vine sa-i iau la palme prin magazine, cand nu le mai suport urletele si ii vad pe parinti asa indiferenti. nu stiu cum pot sa-i auda, ca-mi imaginez ca si acasa fac la fel. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) nu zic, frate sa dai in copchil, dar mai sunt si alte metode de-a respecta "personalitatea".
imi facurati si mie pofta de pizza (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) noroc ca asta de pe-aici nu-mi place in mod deosebit. mie mi-a placut pizza in Romania anul trecut, cand am fost. in Italia n-am ajuns, dar cu prima ocazie, ma infig intr-o pizzerie. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
bulino, unde stai in Toronto? imaginile din balconul tau seamana bine cu cele pe care le aveam si eu acnd stateam in Toronto. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) poate eram vecine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . eu am stat la Bayview cu Sheppard.

+Quote Post
Master of Norule...
post Oct 17 2008, 08:51 PM
Post #1388

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

OMG da' vrea sa-si caleasca copilul sau vrea sa raceasca de sa nu mai fie OK ceva timp de acu' incolo.
Kary da n-ar fi rau niste euroi acolo veniti din cer, da' nu cred ca am norocul ala eu.
Maine ma duc totusi sa pun un bilet la loto si la noi e ceva report.
Angel apai asa m-am apucat eu sa fac pizza, ca aia ce-o comandam nu era pe gustul meu. Poti incerca o data cand ai timp si chef.

+Quote Post
Cleo
post Oct 17 2008, 09:06 PM
Post #1389

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

kalua (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) aia-i nebuna
Una e personalitatea copilului si alta-i inconstienta parintelui. Cum naiba sa scoti in pampers pe strada un copil, cand altii au fulare? Eu as da-o pe mana social service s-o cerceteze la psihiatrie. Obligatoriu!!

+Quote Post
Master of Norule...
post Oct 17 2008, 09:10 PM
Post #1390

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Azi am comis-o tare nici nu pot sa povestesc, da' m-am hlizit cu al meu sot vre-o 10 minute.

+Quote Post

152 Pages V  « < 137 138 139 140 141 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 28th July 2025 - 09:07 AM