![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
eu ma tirez cu un amic la cea mai mare prostie de film. eagle eye :?| decat sa frec menta prin casa. gudnait!
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
bulino habar n-am despre care vorbesti te rog sa ma crezi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) In complex doar pe la Happy ce mai mergeam in studentie dar acum e najpa rau acolo,
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Bre tizo, daca, care cumva te poarta destinul prin Galati , NEAPARAT sa treci si pe la mine sa te servesc cu o pizza adevarata (si nu numai), sa ma pomenesti cat timp oi trai, asa cum ma pomenesc finii mei, cica pizza mai buna ca a nashei n-au mancat in viata lor (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
scorpi, tin pumnii strrrransi de tot sa fie bine! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Din ciclul De necrezut: ieri a oprit politia o femeie pe strada care avea un copil dezbracat (numai in Pampers) in carucior. Copilul cica avea buzele albastre...si tanti a explicat ca fiica-sa, in varsta de vreun an, nu s-a lasat imbracata si ea-i respecta personalitatea. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Si sa nu credeti ca mama era chiar o tolomaca, e avocat si aici nu termina chiar orice dreptul. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Scorpi, si eu, si eu...
Nu ti-am zis pan-acum, da' esti o curajoasa (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ca te-ai incumetat la o astfel de operatie ! Si eu ma codesc de mult : s-o fac, sa n-o fac, da' inca nu m-am hotarat daca s-o fac sau nu. Am astigmatism miopic compus, la ambii ochi, da' mi-am gasit o pereche de ochelari asa de faina, incat nu-mi mai fac complexe chiar deloc . Vad ca ma "savureaza" lumea si-n varianta asta, inca, deci....why so rush ? Si-asa, aia care se uita doar la aspectu' , sunt neinteresanti pentru mine... Kalua, pacat... Hai ca tre' sa-i cedez locul Diei la calc., see u later (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Saracu copil...Cu o asa mama... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
kalua (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si astia pe-aici respecta personalitatea copilului si cateodata imi vine sa-i iau la palme prin magazine, cand nu le mai suport urletele si ii vad pe parinti asa indiferenti. nu stiu cum pot sa-i auda, ca-mi imaginez ca si acasa fac la fel. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) nu zic, frate sa dai in copchil, dar mai sunt si alte metode de-a respecta "personalitatea".
imi facurati si mie pofta de pizza (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) noroc ca asta de pe-aici nu-mi place in mod deosebit. mie mi-a placut pizza in Romania anul trecut, cand am fost. in Italia n-am ajuns, dar cu prima ocazie, ma infig intr-o pizzerie. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bulino, unde stai in Toronto? imaginile din balconul tau seamana bine cu cele pe care le aveam si eu acnd stateam in Toronto. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) poate eram vecine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . eu am stat la Bayview cu Sheppard. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
OMG da' vrea sa-si caleasca copilul sau vrea sa raceasca de sa nu mai fie OK ceva timp de acu' incolo.
Kary da n-ar fi rau niste euroi acolo veniti din cer, da' nu cred ca am norocul ala eu. Maine ma duc totusi sa pun un bilet la loto si la noi e ceva report. Angel apai asa m-am apucat eu sa fac pizza, ca aia ce-o comandam nu era pe gustul meu. Poti incerca o data cand ai timp si chef. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
kalua (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) aia-i nebuna
Una e personalitatea copilului si alta-i inconstienta parintelui. Cum naiba sa scoti in pampers pe strada un copil, cand altii au fulare? Eu as da-o pe mana social service s-o cerceteze la psihiatrie. Obligatoriu!! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Azi am comis-o tare nici nu pot sa povestesc, da' m-am hlizit cu al meu sot vre-o 10 minute.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28th July 2025 - 09:07 AM |
|