IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

152 Pages V  « < 138 139 140 141 142 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXI, Muzica, bautura, barfe, conversatie
kary_pink
post Oct 17 2008, 09:16 PM
Post #1391

Musafir

Pai vrem si noi sa ne hilizim (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Roxana_
post Oct 17 2008, 10:22 PM
Post #1392

Musafir

Scorpi ma bucur c-ai dat un semn! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Recuperare usoara!
Angelu' i-am adus si eu o pizza alui meu de la Pizza Hut, ca fusei in oras, dar n-am poftit la ea. Eu m-am delectat cu salata si ceva dulce de acolo (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .
E musai sa va fac si eu o poza cu culorile toamnei ce se zaresc de la mine de la birou ca-s super.
Kalua, tare ciudat. Probabil ca mama voia sa-i dea o lectie copilului, dar copilu' e prea mic ca sa inteleaga pildele astea.

+Quote Post
Lexie
post Oct 17 2008, 10:39 PM
Post #1393

Musafir

Mi-a fost si mie pofta de pizza azi insa am preferat sa iau frigarui cu piure, am zis ca-i mai sanatos asa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

MoN, asa-i, vrem sa ne radem si noi (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post
kalua
post Oct 17 2008, 11:21 PM
Post #1394

Musafir

Ah, am vazut la tv ceva ce m-a uns la suflet.
Pre-povestea: duminica saptamana trecuta s-a decernat nu stiu ce premiu important al tv-ului nemtesc. Si aproape la sfarsit, imediat dupa premierea emisiunii Idolului cantator german, a fost premiat un critic literar, cel mai cel din tagma lui, care are acum 88 de ani si binenteles ca nu mai munceste. Si s-a suit pe scena si a inceput, linistit, sa zica de ce nu ia obiectul cu pricina, ca la ce nivel a ajuns televiziunea, ca indobiteceste lumea, a tot vorbit, si-a dat drumul la naduf. De-mi venea sa pup sticla televizorului. Moderatorul emisiunii, unul din garda veche, profesor de germana la origine si care are puterea de a se ridica deasupra tuturor intamplarilor, a salvat situatia si i-a propus criticului, cu aprobarea catorva intendanti de posturi tv, sa faca ei o emisiune in care sa discute problema asta.
Ei, azi a fost emisiunea aia si tot ce-a zis criticul ar fi iesit si din gura mea (cu exceptia catorva citate, ca nah, eu mananc alta paine zi de zi), televiziunea nu numai ca nu face nimic sa culturalizeze publicul, ci il prosteste pe zi ce trece. Sunt curioasa ce se intampla in continuare. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Cleo
post Oct 18 2008, 02:37 AM
Post #1395

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

kalua (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
cam asa-i din pacate

+Quote Post
Master of Norule...
post Oct 18 2008, 07:57 AM
Post #1396

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

No hai sa va povestesc da' e cu prostii.
Copilul era la baschet si faceam si noi una alta ca nu era copilul acasa si suna telefonul, era tipul de la Oriflame sa cobor sa-i dau banii pt. comanda si eu da' nu acuma ca avem si noi o treaba si s-a prins omul ce treaba aveam (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Dupa aia il sun si ii zic ca imi cer scuze ca nah n-am putut sa cobor si ma intreaba data viitoare pe la ce ora sa te sun ca sa nu mai hm hm.
Si pe mine ma enerveaza TV-ul de numai eu nu ma uit decat rar sau cand ma plictiseam rau, da' de cand avem copilul nu mai am timp sa ma plictisesc

+Quote Post
albinuza
post Oct 18 2008, 08:36 AM
Post #1397

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna dimineata (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
M-am betivit aseara (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
angeldust
post Oct 18 2008, 09:13 AM
Post #1398

Musafir

Io nu m-am betivit dar am fost in club si ma simt ca si cum m-as fi betivit (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Si turbez de nervi ca mi-a dat cineva trezirea la 9 dimineata....si sunaaaaaaaaa si insistaaaaaa si asa i-am zis vreo doua de sa ma pomeneasca (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post
kalua
post Oct 18 2008, 09:40 AM
Post #1399

Musafir

Neata!
Da, exista oameni care-s cumpliti cu telefonul, suna de zici ca trebuie sa-ti aduca la cunostinta nu stiu ce chestie de viata sau de moarte. Pe mine ma distreaza si concomitent ma gandesc cate graunte o avea omul ala in tartacuta cand suna cineva pe telefonul fix, la serviciu, la seful meu, eu ii zic ca-i omul intr-o sedinta. Si in secunda doi incepe sa-i zbarnaie mobilul care sta cuminte pe birou. Si da-i si suna, si suna si da-i, aproape vorba lui Caragiale. Ce-si inchipuie oamenii aia? Ca i-am mintit eu? Ca-si ia seful telefonul cu el in meeting?

+Quote Post
angeldust
post Oct 18 2008, 09:51 AM
Post #1400

Musafir

Eu recunosc, nu prea am eu cei sapte ani de acasa in rest, dar macar atata bun simt cand sa ma gandesc ca deranjez sau stresez omul am. Insa foarte multi oameni care in rest sunt ok, nu prea tin cont de aceasta chestie, li se pare normal sa iti dea trezirea sau sa te deranjeze oricand (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Si toate astea pe principiul din mintea lor ca "Daca dormeai de ce nu l-ai pus pe silent?"
(IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post

152 Pages V  « < 138 139 140 141 142 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 28th July 2025 - 07:55 AM