IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

152 Pages V  « < 140 141 142 143 144 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXI, Muzica, bautura, barfe, conversatie
LostWhispers
post Oct 18 2008, 12:13 PM
Post #1411

Musafir

Si eu am de plecat si o tot aman ca nu suntem inca formula completa, eu sunt gata de 1 ora (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) , tot ma uit la site uri de m am plicitisit
Apropo de criza de bila, la mine se face azi la tara mustul dar ma abtin ca nu vreau sa ma simt rau si un pahar daca beau i fell sick. De la ultima criza sunt asa de scarboasa la mancare ceva dezastru doar sa nu arate bine sau sa miroase altfel si mi se intoarce stomacul pe dos. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Go to the top of the page

+Quote Post
Roxana_
post Oct 18 2008, 01:26 PM
Post #1412

Musafir

Ziua buna! Io fusei o vrednicuta, m-am trezit la 8 si de atunci deretic prin casa. Am reusit sa fac si-o mancare de varza cu carne de pui. In premiera am plecat in trening si nemachiata, pana aproape de scara sa fac piata. Barbata-miu l-a montat pe Billy si trebuie sa ma apuc sa pun cartile. Masina si uscatorul au mers in continuu. Mai pe seara iesim pana la Mall sa-i iau alui meu o camesa pentru nunta de maine.

Apropo de tv, si au am cam aceeasi parere. Se promoveaza la greu non-valorile.
Happy, imi fuse dor de tine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ! Sa ne povestesti cum a fost in mini-vacanta.

+Quote Post
rozy
post Oct 18 2008, 02:26 PM
Post #1413

Musafir

Buna ziua. Si eu m-am betivit nitel aseara,fu ziua unei amice. Si azi asa ce-mi era rau si ma durea ficatul si a trebuit sa ma duc si la sala. Noroc ca nu mi-a venit tanti cu care trebuia sa fac antrenament (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
kalua
post Oct 18 2008, 02:56 PM
Post #1414

Musafir

Happy, bine-ai revenit, de-abia astepti povesti!

+Quote Post
Szimcsi
post Oct 18 2008, 03:39 PM
Post #1415

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Pink, cine a cantat in Hard Rock?

+Quote Post
Bia
post Oct 18 2008, 03:49 PM
Post #1416

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Nu stiu, Szi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am picat ca din cer acolo.

+Quote Post
happyCat
post Oct 18 2008, 04:30 PM
Post #1417

Musafir

Fetele, va pup (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Noi am fost intr-o vacanta de 5 zile, impreuna cu copii, intr-un sat de vacanta din Anglia care se numeste Center Parks. E amenajat intr-o padure, Sherwood Forest si are sute de cabanute, unele mai mici, altele mai mari, restaurante, ceva magazine, un club sportiv unde se poate juca badminton, tenis, etc. Punctul de atractie e un grup de piscine amenajate intr-o cladire mare. Cea mai faina piscina e afara, inconjurata de copaci cu veverite si pasarele, iar apoi, la o margine a piscinei este un fel de topogan care te ia val-vartej la vale, asa serpuit si la sfarsit te arunca intr-o alta piscina mica care e ca un fel de oala in care bolboroseste apa.
Prin satul de vacanta se poate merge pe jos sau cu bicicleta, noi am avut biciclete cu care ne-am dus si prin padure, ne-am impotmolit bine prin noroi, eu bineinteles eram mai la urma pe bicicleta pentru ca deh, happycat a invatat sa se dea cu bita la 21 de ani! Asa ca am mers mai cu grija, decat sa cad iara in noroi, ca acum 2 ani.
Joi seara eu am fost cu el meu la o lectie de salsa pentru incepatori. Am fost un pic stanjeniti, asa, la inceput, dar apoi dupa ce am mai prins ritmul si a pus si muzica ne-am distrat bine.
Singura zi in care a plouat a fost ziua in care eu si cu baiatul ne-am dus la catarat prin copaci. Era un traseu de parcurs si de la un copac la altul erau diferite chestii de care trebuia sa te agati, franghii, leagane, busteni, toate astea erau tare instabile, asa ca trebuia sa iti tii echilibrul si apoi sa te deplasezi. Noi oricum eram inhamati si legati cu o franghie, asa ca nu aveam cum sa cadem. A fost mai nasol ca era ud si alunecos peste tot, insa ne-am descurcat bine. Ei au zis ca dureaza 45 de minute tot traseul, insa am terminat in 15 minute.

N-am facut nici o poza (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) , am lasat camera in masina si apoi mi-a fost lene sa merg sa o iau, pentru ca parcarea era un pic mai departe.

I-am adus acasa pe mustaciosii astia doi care se uita la noi ca la felul 14! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

+Quote Post
Fanny
post Oct 18 2008, 04:40 PM
Post #1418

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Ce vacanta faina ati avut!

PS: Las ca stiu eu ca Maxx si Jasper v-au dus dorul dar nu s-au priceput sa-si exprime simtamintele! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
happyCat
post Oct 18 2008, 05:26 PM
Post #1419

Musafir

QUOTE(Fanny @ Oct 18 2008, 03:40 PM) *
PS: Las ca stiu eu ca Maxx si Jasper v-au dus dorul dar nu s-au priceput sa-si exprime simtamintele! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Or sa ma iubeasca instant cand o sa le dau din carnita de curcan care fierbe acum in oala.

+Quote Post
scorpirescu
post Oct 18 2008, 05:33 PM
Post #1420

Musafir

hello hello,

Cate un pic cate un pic incep sa apar si io din nou pe aci.
no, azi am fost la medic si is pe drumul cel bun. Un ochi ii minunat si vede binisor (recuperarea totata a vederii dureaza cateva luni), iar unu vine mai greu saracu din urma. Greu greu, ca vad destul de rau cu el. Dar asa in general pot sa citesc de pe panouri pe strada, sa vad oameni pe la ferestre la ce stiu eu ce distanta... chestii pe care nu le vedeam inainte. Cred ca pot sa reincep sa conduc, ma descurc in general desi nu sunt total recuperata. Mai greu cu calculatorul... pana acum vedeam doar daca imi lipeam fata de monitor si atunci doar aasa ghiceam ce scrie. Azi am vazut un pic mai mult, dar ii tot destul de rau la calculator, nu pot sta mult.
Insa, zice doctorul sa nu imi fac griji ca is foarte bine. I-am citit acolo toate numerele de sus pana jos, chiar daca nu erau foarte clare intelegeam ce scrie. Mi-a spus ca da, pot sa ma uit la tv si la calculatyor, sa nu ma feresc, sa duc o viata normala. astazi am fost deci cea mai feicita din lume, mergeam pe strada si distingeam chestii pe care pana acum nu le vedeam cu ochiul liber. Mai ca incepeam sa plang singura ca proasta pe strada. Obosesc insa usor.
In curand o sa-mi fac si timp sa scriu o poveste mai lunga despre cum o fost la topicul despre ofta. Ca o idee nu ii foarte simpla operatia asa cum citesti pe net la diverse clinici. Doua - trei zile au fost de cosmar ... niste dureri, uh.
In principiu recuperarea trebuia sa fie mai rapida, dar na... nu la toti ii la fel.
Singura problema este ochiul drept care o avut o mica aprindere sau nush ce si amu saracu inca sufera, dar vine din urma.
In rest ii ok, tin sa spun ca m-am chinuit si am fost la servici saptamana asta, chiar daca aveam nevoie de sofer sa merg pe la un client altu, sau de cineva sa-mi scrie mailurile... A fost alegerea mea, pentru ca ii perioada cea mai fructuasa din an si acum pot sa scot si eu un banut bun.
Am un unchi foarte bolnav despre care s-ar putea sa aud vesti foarte rele in curand. Si imi era tare drag desi nu lam mai vazut de ani buni. Dar viata e asa, eh.

Cam asa,
scorpirescu revine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

152 Pages V  « < 140 141 142 143 144 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 28th July 2025 - 12:49 AM