IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

152 Pages V  « < 142 143 144 145 146 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXI, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Cindy
post Oct 18 2008, 11:49 PM
Post #1431

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Daca e "for dummies", atunci e pentru mine la capitolul bucatarit! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mi-ati facut pofta, o sa gatesc asta maine! Mai ramane doar sa ma dumiresc cum se fierbe orezul si ce mai trebuie sa fac cu orezul! Ca sa vedeti si voi in ce stadiu ma situez! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Cleo
post Oct 19 2008, 12:02 AM
Post #1432

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

bey (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) la orez secretul e asa :
la o masura de orez se pun 3 de lichid gata condimentat si dupa ce fierbe sub capac si-i amestecat rar se stinge focul si se mai lasa acolo acoperit vreo 10 minute apoi se amesteca usurel cu o furculita si iese frumos si afanat ca-n reviste

ma duc s-o pun si eu de zacusca de fasole

eu am salvat de la carbonizare niste prajituri cu metoda ceasului
atat de tare uit (in ultima vreme) de ele incat fara ceas as avea pompierii la usa saptamanal (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

anjelul gata cu luna plina. ai verde la somn (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
eu am domit dusa azi noapte

+Quote Post
Cindy
post Oct 19 2008, 12:18 AM
Post #1433

V.I.P.

Aha...am inteles. O masura de orez ce inseamna? Si orezul trebuie ales mai intai? Parca asa vazusem eu pe vremuri la maica-mea. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Sper sa nu dau foc maine la bucatarie! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sau macar sper sa apuc sa chem niste pompieri draguti si competenti!

This post has been edited by sweet_girl: Oct 19 2008, 12:19 AM

+Quote Post
sylvia_31
post Oct 19 2008, 12:26 AM
Post #1434

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 868

Cleo, aragazul meu e dintr-acela... stravechi, antic si de demult (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , nu stie ce-i ala ceas. Dar eu patesc mereu asa cu fursecurile, nu ma-nvat minte niciodata. Le verific, mi se pare ca nu-s coapte suficient, inchid cuptorul si...m-apuc de altceva . Cand simt mirosul in nari, it's already too late. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Da', ce credeti, s-au mancat si-asa.

La salata cu orez si ton puteti adauga cu incredere si efort minim (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mazare congelata. Pentru un plus de savoare, also : rondele de morcovi, telina, ulei de masline, si suc de lamaie.

Cred ca tot de la luna plina, cu somn cand si cand, am si eu niste cearcaneee, mama mama.

A inceput si aia mica a mea de la 1 octombrie sa mearga la pictura, ii place foarte mult si are si ceva talent. Inainte de scoala a facut vreo 2 ani dans sportiv, da' nu s-a lipit nimic de ea. Asa ca acum, i-am respectat personalitatea (apropos de ce spunea Kalua) si face ce-i place ei.

+Quote Post
Cleo
post Oct 19 2008, 12:35 AM
Post #1435

moderator

Sylvia i-ati si tu un ceas din acela cum spune kalua, se gasesc pe la alimentare cu siguranta
Mie tare-mi place cand vad copii care au preocupari de genul acesta. Si respectarea personalitatii e obligatorie insa nu de genul: stat la calculatori (un nou baby sitter) cu orele. Trebuie sa mai cecretez si eu cursurile din zona, fii-mea vrea si la balet. Ultima oara cand am fost avea vreo 4 ani si-a stat lipita (gen aptibild) de peretele salii (parintii n-aveau voie inautru) si-a tinut-o asa la 2 cursuri si la al 3-lea am zis ..pas

sweet o masura e cat vrei tu sa faci: o cescuta, o cana etc. si la fel si apa 3 cescute respectiv 3 cani

suna bine salata cu ton (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) cred ca merg si niste ardei rosii

+Quote Post
kalua
post Oct 19 2008, 12:57 AM
Post #1436

Musafir

La noi a fost ok cu baletul pana am dus-o la scoala adevarata de balet, a fost foarte incantata de ea. Care-i si scumputa bine si banii trebuie dati pe-un an sau pe juma de an, nu mai tin minte. Si dupa vreo 3 saptamni, cand a vazut ca acolo nu-i joaca, a cam inceput sa maraie ca nu-i mai place chiar asa de mult, dar a mers in continuare pana s-a scurs timpul platit. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Am vazut un film bun si trist la tv: Mi vida sin mi, spaniol-canadian.

Eu am o cu totul alta metoda de-a fierbe orezul si-n nici intr-un caz nu-l amestec absolut deloc. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si-mi iese fix ca-n fierbatorul de orez.

Noapte buna!

+Quote Post
Cindy
post Oct 19 2008, 01:11 AM
Post #1437

V.I.P.

Mersi mult, fetele, pentru idei si sfaturi! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Va tin la curent cu opera sau dezastrul! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Cleo
post Oct 19 2008, 01:23 AM
Post #1438

moderator

ca tot vorbeam de personalitate: constat de multe ori cand recitesc ce-am scris ca tastatura mea are propriile ei ganduri, aparte de ce vreau eu sa scriu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

kalua daca-i pe-asa, scrie la topicul cu pricina (sfaturi) despre orez.
Eu il amestec cand il pun in apa si-apoi la faza de final la 10 minute dup ace-am stins focul, insa fetele trebuie sa experimenteze sa vada diferenta.

buna dimineata de-acum

+Quote Post
Fanny
post Oct 19 2008, 09:16 AM
Post #1439

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Neata! Mi-e leeeeeneee! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Angel, cred ca nici angajatii Nestle sau Knorr nu folosesc Maggi sau alte delikat-eturi. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Mai bine, mergi pe varianta sare, piper si cateva ierburi, in mancare, chiar daca-ti ia un minut in plus sa le pui.

+Quote Post
Szimcsi
post Oct 19 2008, 10:18 AM
Post #1440

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Neata. Happy, ce frumos a fost in vacanta ta! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

Scorpi, ma bucur ca ti-e mai bine (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

Eu orezul nu-l mestec deloc (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Il pun pe ochiul aragazului la foc mic, il las sa se umfle si apoi il bag o tura la cuptor, pentru rumenire.

+Quote Post

152 Pages V  « < 142 143 144 145 146 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 27th July 2025 - 08:25 PM