IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

152 Pages V  « < 143 144 145 146 147 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXI, Muzica, bautura, barfe, conversatie
angeldust
post Oct 19 2008, 10:47 AM
Post #1441

Musafir

Neata

Fanny asa daunator e Maggi sau de ce? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Ce anume e daunator din el?
Go to the top of the page

+Quote Post
happyCat
post Oct 19 2008, 10:53 AM
Post #1442

Musafir

Neata!

As baga un shopping azi. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Oct 19 2008, 10:54 AM
Post #1443

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Si mie imi e o leneeeeeeeee d-aia teribiloasa.

Scorpi bine ca esti bine. Ma gandeam si eu ca n-are cum sa nu doara si durerile la ochi sunt cumplite. Bine ca a trecut si daca simti deja rezultatele la operatie cred ca a meritat. Mare curaj ai avut, eu cred ca as fi purtat ochelari, decat sa fac asa o operatie si nu-s fricoasa, da' nus de operatii mi-e frica.

Noi ne tulim la piscina la Sf. Gheorghe pe la 2 de-abia astept ca n-am mai inotat de ceva timp. Si fiica-mea e super incantata.
Eu cu orezul am avut niste aventuri in sensul ca nu-mi iesea deloc, tot timpul cand faceam orez ajungea la gunoi ca nu-l mancam, al meu sot imi zicea nu mai fa orez ca tu nu stii sa faci orez. Si asa n-am facut mult timp. Acum il fac tare simplu calesc o ceapa daca o calesc ca uneori fac si fara ceapa, pun orez intr-un vas de yena o cana si 3 cani supa de pui, vita ce am si il dau la cuptor pana trage toata zeama, cand a tras zeama e gata.

Da' Angel asa-i cine stie ce mama lor baga in Maggi si eu zic Angel ca ai putea renunta linistita la ele in favoarea unor condimente si verdeturi.
Eu nu folosesc nici un fel de Maggi, Vegeta & Co, numa cand te uiti pe eticheta si vezi ce scrie potentator de gust si multe minuni care dau gustul ala nu-mi mai trebuie.

Sa aveti o zi faina si cu relax.

This post has been edited by Master of Norules: Oct 19 2008, 10:55 AM

+Quote Post
Roxana_
post Oct 19 2008, 11:04 AM
Post #1444

Musafir

Neata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) !
Happy ce frumos suna vacanta ta! Ce-as mai vrea si eu sa incerc asa ceva si mai ales al meu sot. El e innebunit dupa munte, trasee...dar eu sunt mai statica.
Scorpi, las' ca se reface el si cel de-al 2 lea ochi. Cand citesc ce spui ma ingrozesc. Eu am o vedere f buna si mi-e greu sa-mi imaginez ca oamenii nu vad la distanta sau afise cum zici tu etc.
Orezul nu-l amestec nici eu, dar fac f rar, ca nu-i amator barbata-miu.
Si am de gand s-o dau pe Sara la dans sportiv, dar sa vedem daca-i va placea.
Noi suntem pe picior de plecare la nunta. Se marita vara-mea, pe care in tinerete, am spalat-o ca pe copilu' meu. Tare-s curioasa cum va arata mireasa.

+Quote Post
kalua
post Oct 19 2008, 11:12 AM
Post #1445

Musafir

Petrecere frumoasa, Rox!

+Quote Post
angeldust
post Oct 19 2008, 12:35 PM
Post #1446

Musafir

Vreti sa ii vedeti pe doi dintre colegii mei indieni ce s-au apucat de cantat la petrecerea firmei si si-au pus filmuletul pe youtube? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/EA3UFbYSEUs&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/EA3UFbYSEUs&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

+Quote Post
kalua
post Oct 19 2008, 01:08 PM
Post #1447

Musafir

Da' chiar au cantat frumusel. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Dar cine-i Gianni? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ca eu atat am inteles: Gianni Man.

+Quote Post
angeldust
post Oct 19 2008, 01:18 PM
Post #1448

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) habar n-am cine-i gianiman (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

Dar tipul care canta e unul din sefii din India, ce moaca are (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Ahh si sapt asta a fost ziua unei indience cu care ma inteleg eu bine si tipa face parte dintr-o casta din asta destul de instarita, parintii ei sunt doctori. Si o intreb ce a primit de ziua ei. Si incepe si imi zice : 5 rochii, nustiucate parfumuri, doua ceasuri, colier, inel cu diamant :| Am ramas cu falca in podea, zic "iote bre, si noi le plangeam de mila" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pai daca ii zic ce am primit eu de ziua mea o sa se gandesca ca fac parte din categoria oameni saraci in tara mea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
kalua
post Oct 19 2008, 01:39 PM
Post #1449

Musafir

Tuturor chiar ca nu le poti plange de mila. Dar numarul celor saraci lipiti pamantului de-acolo, analfabeti si vai de steaua lor, chiar ca-i mare.

+Quote Post
angeldust
post Oct 19 2008, 01:53 PM
Post #1450

Musafir

DA, adevaru e ca am vazut niste poze cu firma noastra din India, care sincer arata de 1000 de ori mai bine decat a noastra din Romania ca si conditii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Insa imprejurul fimei erau niste cladiri darapanate si o imagine dezolanta zici ca erai intr-un sat uitat de lume.

Anyway io ma consider bogata, acum ca mi-am facut calculele si daca nu intervine nimic grav care sa imi dea gaura in buget prin Aprilie o sa am bani suficienti sa imi renovez baia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si asta exclusiv pe banii mei, fara infuzii de capital strain (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Totusi, mai exista o singura chestie pt care imi dau ai mei bani : masterul, ca asa ne-a fost intelegerea, eu nu am vrut sa fac master, tata-miu mi-o facut capul calendar si am zis "Bine, il fac, da tu-l platesti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) " In rest sunt f mandra de mine ca de aproape un an ma descurc singura si am mai pus si bani deoparte, deci I'm rich and famous (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post

152 Pages V  « < 143 144 145 146 147 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 27th July 2025 - 05:59 PM