![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Bravo, Angel, ma bucur sa aud ca stii sa iti gestionezi finantele. Eu niciodata nu am reusit sa fac economii din salariu. :| Nici macar cand stateam singura.
In alta ordine de ide, azi e ziua in care ma fac frumoasa. Mi-am facut baie cu spume, m-am epilat, m-am cremuit, m-am frecat cu tot felul de creme anticelulitice, acum ma pregatesc de o tura de bicicleta. Toate asezonate cu un pahar de Bordeaux (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cred ca v-ati dat seama ca sunt singura acasa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mr Szimcsi e la pescuit, deci eu imi fac de cap (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Respect, angel! Nu-i asa ca sentimentul asta de independenta finaciara e foarte misto si linistitor?
Szi, te individiez. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
DA, e misto, linistita nu o sa fiu decat cand o sa am 1 mil de euro cel putin (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Szimzi ai incercat metoda mea , botezata de scorpi "fata cu plicurile"? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Chiar da rezultate spectaculoase sa stii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si daca locuiesti cu cineva si esti maritata e si mai usor sa puneti bani deoparte cred eu. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Eu beau ceai verde cu ghimbir si coji de porto si tre sa imi misc curu sa fac chestii ca iar am frecat menta mai mult de juma de zi |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) au cantat bine, picatura rupta din avaramu & co
Va mai amintiti ca-ntr-o vreme numai filme indiene erau la cinema? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) cartea despre India (Paria lui Bruckner) de-am citit-o nu demult e foarte edificatoare asupra saraciei. Foarte f cruda realitatea de acolo si totusi India are un farmec hipnotic. si eu am in program shopping, sa reperez Sephora la un shopping centre imens sa nu mai fiu 'obligata' sa comand din state (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) asta dupa ce strang un pic pe-aici (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu n-am fost la shopping, desi al meu s-a oferit sa ma duca. Tot nu ma simt bine, o fi bila sau ficatul, nu stiu. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Imi e mai bine cand stau lungita in pat, asa ca am bagat un somnicel impreuna cu Maxx.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Eu cred ca mi-am petrecut prea mult timp dichisindu-ma. Am inceput sa ma gandesc la cum sa ma imbrac de Revelion (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Te invidiez! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) eu nici macar nu stiu unde-o sa fiu si ce-o sa fac de Revelion, daramite ce tzol festiv o sa-mi pun!
|
|
|
![]()
|
|
Pai, cine zice ca eu mi-am facut planuri pentru Revelion? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar trebuie sa fiu pregatita, nu?
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Angel, e vechea poveste cu E-urile, pe care lumea o uita din pacate. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am povestit cu Lexie la telefon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Aveam un debit verbal, frate ... saraca fata creca i-am consumat un milion de minute. Problema pleaca de la faptul ca am stat azi toata ziua in casa si n-am povestit cu nimeni. Asa cum am prins-o pe biata fata pac! m-am dezlantuit.
Oricum e super simpatica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Lexie, sper ca nu te-am speriat tare cu povestile mele. Ideea e ca operatia merita, iar durerile alea trec si le uiti. Amu ca nu ma mai deranjeaza asa tare lumina si cum am liber la tv si la caculator nu ma pot dezlipi de computer. Si vad ce vad, insa dupa ce obosesc nu prea mai pot citi. scorpirescu guraliv mai, dor mi-o fost de voi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th July 2025 - 05:09 PM |
|