IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

152 Pages V  « < 145 146 147 148 149 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXI, Muzica, bautura, barfe, conversatie
happyCat
post Oct 19 2008, 07:26 PM
Post #1461

Musafir

Aoleu, revelionul (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) eu probabil ca o sa ma imbrac in pijama de revelion, sau ceva calduros si comod.

Angel, la plicurile de delikat sau chestii de genul eu stiu ca unul din ingredientele de evitat e glutamatul de sodiu, care este un fel de flavour enhancer.
Go to the top of the page

+Quote Post
Fanny
post Oct 19 2008, 07:26 PM
Post #1462

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Oh, si noua ne-a fost dor de veselia ta! Se cere imbratisare de grup! come here girl! (IMG:style_emoticons/default/grouphug.gif)

Chiar is curioasa daca in alte tari se vind asa bine potentiatoarele astea de gust. Prietena unor prieteni le-a cerut sa-i aduca de aici, cand au fost la Madrid. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Oct 19 2008, 07:28 PM
Post #1463

Membru de Onoare

From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

scorpireasco (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) sanatate multa! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
eu am revenit pe meleaguri natale (a se citi casa) si am o lene in mine, ceva de speriat. vreau sa fie vineri seara (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) nu va mai povestesc ce am facut in weekend pentru ca probabil stiti: am omorat monstri si am stat la coada la calculator, cand eu, cand evazionistul. azi voiam sa merg in parc sa batem mingea dar eram atat de molesita ca nici nu ma tineam pe picioare, iar weekendul viitor n-o sa apuc sa merg pentru ca voi fi prea ocupata sa ma refac dupa betia de ziua mea. gata, fug sa citesc si restul subiectelor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
FluturasCuReacti...
post Oct 19 2008, 07:50 PM
Post #1464

Mamuca crocodililor

Group: Obsedat
From: Din floare in floare :)
Member No.: 1,584

Salutare!
Mi-am luat masinuta (IMG:style_emoticons/default/icecream.gif) Si am condus tot drumul de la Arad pana la Constanta. Cred ca vreo saptamana nu mai conduc (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
Fanny
post Oct 19 2008, 07:59 PM
Post #1465

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Sa o stapanesti sanatoasa! Ce titicar ti-ai luat?

+Quote Post
Szimcsi
post Oct 19 2008, 08:00 PM
Post #1466

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Eeei, Fluturas! Sa o stapanesti sanatoasa!

+Quote Post
angeldust
post Oct 19 2008, 08:07 PM
Post #1467

Musafir

Sa o stapanesti sanatoasa si sa conduci cu grija Fluturas!

Eu am avut parte de musafiri picati din cer, o prietena din copilari cu barbatul si copilul. Si o trebuit sa merg cu ei la Mall si uite asa nu am apucat sa fac nimic azi (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Acu imi scot hainele din masina de spalat daca nu s-or fi intepenit deja si ma pun sa imi fac ceva de mancare, tonul ala cu orez mai precis (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
FluturasCuReacti...
post Oct 19 2008, 08:19 PM
Post #1468

Mamuca crocodililor

Group: Obsedat
From: Din floare in floare :)
Member No.: 1,584

Multam, fetele! Mi-am luat un golf mai vechi un pic, dar mi-a placut (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Culoarea-i mov pruna si merge foarte bine. Ce nu-mi place e ca a lasat-o fostu` proprietar un pic mai jos si noi avem niste gropi pe strada de numa-numa. Dar maine la prima ora ma duc la un prieten la service ca trebuie sa-i dea drumul putin la suruburi. Sa nu mai zic ca toti care treceau pe la noi pe la poarta se opreau sa-mi admire masina (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
Cindy
post Oct 19 2008, 08:38 PM
Post #1469

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Felicitari, Fluturas!! Sa o conduci cu grija si sa te bucuri de ea!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Apropo de masini, iar m-a anuntat frate-miu ca a primit amenda pentru depasirea vitezei. Si ghiciti la cine apeleaza in astfel de situatii?! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nici nu mai tin minte sincer la a cata amenda e. El conduce foarte bine, dar mi-e teama de teribilismul asta al lui cateodata. :|

Apropo si de mancaruri nesanatoase, m-am laudat degeaba ieri cu orezul. Am avut o groaza azi pe cap si chiar nu am avut timp de gatit. Mi-am cumparat acum niste Chicken Nuggets, de la Zimbo, care au trebuit doar incalziti (3 minute (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) super buni. Cat de nesanatoasa e mancarea asta de curiozitate? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Numai prostii mananc. Asta macar e pui..

+Quote Post
Cleo
post Oct 19 2008, 08:42 PM
Post #1470

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

fluturas s-o stapanesti sanatoasa. Bravo pt anduranta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

o pup pe scorpi in mod special (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

sint si aici tot felul de concentrate si desi chipurile E-urile alea periculoase sint interzise mi-e clar ca nici sanatate nu zace in prafurile alea
anjel la orezul pt salata nu mai pune maggi sau delikat ca nu merge IMO

Noi de Revelion ca niciodata avem deja un plan. Avem un prieten caruia ii place sa adune gasca si organizeaza el totul. Ne costa 100CAD de familie (f rezonabil) si ne petrecem undeva la un local vis-a-vis de un fort construit pe malul apei. Dragut locul. Acum imi trebuie o rochita (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) (desi as gasi prin dulap cate ceva)

+Quote Post

152 Pages V  « < 145 146 147 148 149 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 27th July 2025 - 02:58 PM