![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai si ii dai tu bani sa plateasca amenzile sau cum adica apeleaza la tine? (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Moooama ce i-as da eu numa peste ochi (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Eu am mancat azi printre altele si Fornetti :| Asa ca nici io nu-s prea breaza la capitolul mancat sanatos. Nici eu n-am planuri de Rev. As merge pe Semenic, ca e aproape si n-am mai fost de vreo 4 ani :| dar sa vaz ce schimbari mai intervin pana atunci. In nici un an nu am stiut mai repede decat cu 2 sapt inainte ce o sa fac (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
si-atunci cine are probleme cu stomacul? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) nu ma mai certa mami (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Astea sunt oricum exceptii zic eu, nu manc Fornetti toata ziua, decat din an in pasti si in rest mancarea de fast-food nu imi place deloc asa ca apelez f rar la ea.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mda, i-am mai dat cateodata. Mereu zic ca nu ii mai dau, dar nah I'm too kind. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Eu pe langa Chicken Nuggets astea am mancat si sandwich-uri cumparate. Chiar asa nesanatoasa e mancarea asta? Angel, eu nu mai mananc fornetti de cand am vazut o tipa cum a scapat toate fornetti-urile pe jos si le-a pus inocent la locul lor. Mi-a ramas intiparita imaginea asta pe retina. :| Ma uitam acum pe Antena 3 la stiri. Ce voce are asta de la Revista Presei! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by sweet_girl: Oct 19 2008, 08:56 PM |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Seara buna!
Am fost la curte astazi, am pozat floricelele frumoase, apoi in Cismigiu, ce frumos e si pe acolo. Am pozat ratustele, asa de haioase erau, se cufundau cu capul in apa si ramaneau cu codita si piciorusele in afara (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Iaca-sa: (IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff153/lxn30/ratusca.jpg) Scorpi, (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ce-i drept, ai fost "mic si guraliv", insa imi place ca esti tare volubila! Nu m-ai speriat deloc, din contra, m-am bucurat sa te aud vioaie, in ciuda problemelor cu ochii. In spiritul scorpirescian, "lexie mic si zambitor" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lexie ce ala, monstrul din Lockness? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) SAu vorba lui Mircea Badea, monstrul din NumLockness (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) aia-i o varianta la avatarul lui Maat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
intr-o vreme am avut aici un fast-food si vrand nevrand mancam acolo, apoi am avut si-o carmangerie si iarasi aceeasi poveste, de-acolo ne hraneam. ei, nu va spun ce era pe fatza mea (foarte fina de altfel (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) de la toate mancarurile alea 'sanatoase'. tot ce-i fast-food are ceva conservanti pe care totusi nu-i gasim in mancarea pe care o luam de la zero, chiar daca legumele nu mai sint bio ca pe vremuri macar sa nu mai adaugam si noi la chimicale pt ca reactia asupra sanatatii nu-i neaparat imediata . eu ma minunez (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) de multe ori la alimentara cand va d ce cumpara cate unii in fata mea. zeci de cutii de mancare congelata gata de servit dupa 2 minute la microunde, sucuri din acelea care stau bine mersi pe raft cu lunile si n-au nici pe naiba, pai mai bine beau apa rece de izvor samd. Nu mai spun ca aici food court-urile sint in fiecare mall. Eu lucrez in centrul Montrealului, in cartierul financiar ca sa zic asa si la ora pranzului TOATE food court-urile sint arhipline, Eu la sushi ce mai scap in rest foarte rar si totusi oricat de rar as manca si oricat de apetisant (sint generoasa) arata tot imi e rau dupa 30 de minute de la ingurgitarea 'minunatiilor' ceea ce nu mi se intampka niciodata cu mancarea de acasa. cand aveam fast-food-ul coca de muffins (foarte bune de altfel) le primeam in galeata, le puneam doar in forme c-o lingura si la cuptorul cu ceas. Aripioarele de pui erau gata prajite trebuiau doar scufundate 1 minut in uleiul ala de la friteusa ulei schimbat o data pe saptamana. Exista locuri unde o fac odata pe luna samd daca va povestesc cum se fac mezelurile alea rozalii nu mai mancati din ele |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Sa stapanesti masina sanatoasa Fluturel si la cati mai multi km.
Eu is tare obosita ma duc imediat sa ma culc, am inotat o gramada asa mi-a placut, duminica viitoare cre' ca mergem again la piscina. Ratele alea sunt cu fundul in sus (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , probabil cautau de mancare. |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Iaca inca 2 ratuste cu poponetele in sus (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) :
(IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff153/lxn30/ratuste2.jpg) Si una mai curajoasa care a venit sa ne zica "Mac!" (IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff153/lxn30/ratusca-1.jpg) |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
waw Lexie ce imagini , sunt splendide (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th July 2025 - 10:39 AM |
|