IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

152 Pages V  « < 148 149 150 151 152 >  
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXI, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Szimcsi
post Oct 20 2008, 08:15 AM
Post #1491

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Neata. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Mie mi-e frig (IMG:style_emoticons/default/germare.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Master of Norule...
post Oct 20 2008, 08:44 AM
Post #1492

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

'Neata.
Eu nu mananc la Mac nici sa-mi dea mancarea pe gratis. Cand ma gandesc ca toate vin congelate nici gand sa pun gura pe asa ceva. Mai mananc inghetata de la Mac de la aia nu ma pot abtine.
Am la treaba firar ea de treaba si tre' sa ma apuc.

+Quote Post
albinuza
post Oct 20 2008, 09:28 AM
Post #1493

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Neata! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Lexie
post Oct 20 2008, 10:09 AM
Post #1494

Musafir

Neata!

Angel, stau la bloc, insa am si curte, unde sta bunica mea si acolo sper sa ne mutam in urmatorii ani, sa vedem. Mie imi place foarte mult acolo (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Cat despre fotografie, am primit de la al meu de ziua mea anul asta un aparat foto cu functia macro si de atunci imi place sa fac poze (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Cleo, da, asa arata Cismigiul, e foarte frumos. SI la noi e toamna, copacii deja isi leapada hainutele, insa din fericire vremea inca tine cu noi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Pour vous (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

(IMG:http://www.studiosept.com/images/coffee.jpg)

(IMG:http://www.sweetsantafe.com/images_admin/ICantDecideLg.jpg)

+Quote Post
Roxana_
post Oct 20 2008, 10:21 AM
Post #1495

Musafir

Ziua buna!
Inca nu mi-am revenit dupa nunta (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) si colac peste pupaza am si de finalizat ceva.
Mi-au placut pozele tale Lex! Intr-adevar a fost super frumos ieri afara. A avut vara-mea noroc de vreme buna.
Eu o sa stau acasa de Revelion din motive lesne de inteles. Cine mai pleaca de acasa la 8 luni si ceva?
Ce mai mancam si eu inainte de Monti fornetti aproape zilnic. Erau pasiunea mea. Pai voi cum credeti c-am ajuns la 85 de kile?

+Quote Post
kalua
post Oct 20 2008, 10:29 AM
Post #1496

Musafir

Eu mananc la McDonald's! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Serios, si-mi mai si place! Dar nu se intampla mai mult de max. 3 ori pe an. Pifticile lor chiar sunt calitative, controale ca la carnea pentru McD nu mai exista pentru nicio firma aici. Painea si sosurile sunt beleaua.
Nu stiu daca v-am spus, intr-un sat de langa noi s-a deschis un McD singular in lume, iti poti construi "salatele" dupa propria placere, au supe, casa este separata de tejgheaua unde se da mancarea, exista terminaluri unde-ti poti da comanda online, loc frumos amenajat de asteptare, cu un display unde-ti zice ce se intampla cu a ta comanda, mobiliarul e frumusel, nu mesele si scaunele alea din plastic. Si cu Gym Club. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si binenteles McCafe.
Iaca-i deschis de vreun an si eu am fost numai o data acolo.

+Quote Post
rozy
post Oct 20 2008, 10:30 AM
Post #1497

Musafir

Buna ziua. Noi azi, dupa indelugi chinuri, punem casa la punct. Apoi tre sa fac the big curatenie. Si am facut un pact cu al meu: daca eu devin mai ordonata si mentin curatenia, el se lasa de fumat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Aaa,si la sala am cunoscut o doamna care e dispecer de nava in Damen. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Imi fac relatii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Philia
post Oct 20 2008, 10:42 AM
Post #1498

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Neata si de la mine!
Eu sunt acasa, stau cand la ai mei, cand la al meu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mai mult la cel din urma (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
angeldust
post Oct 20 2008, 11:05 AM
Post #1499

Musafir

Eu sunt intoarsa pe dos...dupa ce lunile trecute a murit tatal unui coleg de cancer la stomac sau ceva de genul, acum tatal unui coleg de birou a descoperit ca are cancer in ultima faza (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Il durea spatele , asta a fost singurul simptom....si la o tomografie amanuntita...beleaua, metastaze in tot corpul (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mama masii de boala lu draku, nu mai descopera odata leacul pt ea?
Pffff asa ma intorc pe dos vestile astea

+Quote Post
LostWhispers
post Oct 20 2008, 11:13 AM
Post #1500

Musafir

Ca tot vb de MC donald s mie imi place mult ca e igienic totul, nu cum te serveste in alte locuri cu aceiasi mana cu care iti ia bani pune mana si pe sandwich. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Si mie imi place painea lor mai ales acela de pui cu chifla focacia sau cum se scrie. Mai imi plac salatele, capucino si placinta cu cirese. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Mc nughetts nu imi place deloc.
Eu am stat mult afara si simt ca ma doare in piept sper sa nu fac bronsita (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post

152 Pages V  « < 148 149 150 151 152 >
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 26th July 2025 - 11:45 PM