![]() |
![]() ![]() |
![]() |
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Iooooi, Maat, nu stiam cine-i sexoasa de-o aparut brusc la noi in bar. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hehe, Kim Wilde are ziua de nastere deodata cu scorpirescu. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Un pretin sta la coada la bilete pentru meciul CFR-Steaua si cica is vreo 300 persoane cel putin. Ihaaa. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Si deodata forfota si-n cateva secunde ramasesem numai noi 5 acolo. Ne uitam una la alta, ne intrebam unde-or fi disparut cu totii. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Dupa un sfert de ora au revenit, fusesera in pauza. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) eu nu pot sa ma fac ca nu vad treaba cand e acolo tocmai a sunat o colega, o senioare (care nu stie ce-i aia team work) ca e-n disability pana pe 6 octombrie c-o doare-n cot (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) are epicondilita insa nici n-a vrut sa incerce varianta cu un mousse cu bila sau ceva tastura ergonomica. Deci din avion si c-o mica doza de malitiozitate se vede ca e premeditata |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Are si femeia ceva de rezolvat, ce vrei si tu acum? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Da, mai, si-n magazia aia lucreaza cateva sute de oameni, toti disparuti subit cand e vorba de pauza. Sau sfarsitul programului. Dar cica si castiga pe masura. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
E...iti dai seama ca nu sta toata lumea dupa 5, doar aia care duc greul. Am spus 9...nu...e prea devreme totusi.
Cleo, noi suntem cam asemanatoare la capitolul constiinciozitate. Kalua, faza asta a patit-o si IT-istul nostru prin diverse tari. O data erau sa-l inchida in birou. |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Depinde de oameni...aici de exemplu este una bucata fomeie care poate sa trazneasca ceru' ea vine de la 7 si la 3 fix a iesit pe usa. Nu vorbeste cu nimeni, nu o intereseaza nimic de nimeni, nu face nici un extra step din sablonul muncii ei. Insa ea este o exceptie si lumea a marginalizat-o automat. Sa nu cadem in pacatul generalizarii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa imi dau si io cu parerea...mie mi s-o acrit de constiinciozitate! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Dupa ce un an de zile am muncit pe branci, am facut ore suplimentare, sambete lucrate si o spun clar si raspicat ca am avut rezultate f f bune, demonstrabile! ....la review am primit un cacat de marire, castig mai putin decat altii de la mine din firma care nici duap 2-3 ani nu au avut aceleasi rezultate, am primit si review excelent legat de munca prestata, DAAAR singurul comentariu negativ, care m-a si jignit peste masura a fost urmatorul "Silvia should improve her personal conduct"
Si de ce? Pai va zic io de ce! Pentru ca am avut curaj sa comentez, de fiecare data cand am simtit ca sunt luata de proasta sau cand am simtit ca nu mi se face dreptate. Ca am avut curaj sa il trag pe sefu de maneca cand m-a tzapit cu cateva sute de mii la salariu intr-o luna! Ce daca erau cateva sute de mii? Erau banii mei! Dreptul meu! M-as fi tiganit cu el si pentru 5 mii. Si comentariul asta cu "Personal Conduct" nu a venit de la sefii din state, nu a venit de la indieni care ma iubesc toti si sunt singura din biroul din RO care mai vorbeste cu ei si chestii nelegate de job, care le trimite poze, care incearca sa pastreze relatii friendly cu toata lumea. ... a venit de la cei doi iubiti sefi ai mei din RO. Asa ca acum m-am relaxat total. Imi fac in continuare treaba bine, dar nimic in plus! Si daca ajung la 9 la 5 fix am iesit pe usa nici un minut in plus! Si daca ma cheama sambata la lucru ma imbolnavesc subit. Uite asa! Pt banii pe care ii iau muncesc oricum destul, trust me. Astept momentul in care sa imi faca cineva observatie ca nu muncesc destul, sa pot sa torn tot ce am adunat in mine. De plecat nu am chef sa plec inca, am si unele avantaje care doar pt mine sunt importante aici. Daca o sa imi gasesc in alt loc cu avantajele similare, as pleca si maine evident, nici nu e nevoie sa imi dea bani in plus. Asa ca parerea mea : daca stii ca ai pt ce sa muncesti si esti apreciata si rasplatita pe masura, se justifica. Daca nu..nu. Desi preferabil e sa gasesti ceva pana la urma care sa te motiveze suficient. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
MoN, daca as lasa-o eu mai moale, nu as avea nici ca minca, nici unde sta, nici elady nu ar fi. Si ai avea cu un loc mai putin unde sa spui "nu mai munciti" . (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Si de-aia-i bine ca in cazuri de-astea sa se uite fiecare la ale lui, ca le stie cel mai bine. Ne plingem noi ca sa ne treca oful; ca daca nu muncim , nu ne creste nimic in buzunar. Si nici nu sintem genul de muieri intretinute- nici copchii, nici gospodarie, nici nimica... Chiar daca ne plingem, stimi fiecare precis ce are de facut. Ca nu am vazut sa se ceara sfaturu de genul "am mult de munca, ce a sfatuiti sa fac?". Plus ca asemenea sfaturi pot fi periculoase. Si fetele chiar daca se pling stiu foarte bine ce au de facut- doar au ajuns pina au ajuns si fara sfaturile noastre pretioase. Tu muncesti? Sau ai muncit? Ca ce? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Stati sa va zic: azi dupa-masa a fost la noi o prietena mai noua de-a copilului si a venit maica-sa s-o ia de data asta. Si ma-ntreaba cand poate sa vina asta mica a mea pentru un weekend intreg, ca asa veselie linistita n-a fost niciodata in casa lor ca atunci cand fiica-mea e la ei. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Copilul meu? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Si ca-i politicoasa si da sa ajute si bla bla, ptiu, nu-mi venea sa cred ca-i vorba de odrasla mea. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Daca cineva are impresia ca dupa ce a plecat si a muncit pe branci la firma respectiva le mai pasa la aia prea mult dupa ce a plecat o sa vada mai tarziu ca nu prea le pasa. Le pasa sa te munceasca cat mai mult posibil, chiar daca iti dau multi bani, am mai zis si nu mai repet care-i parerea mea.
Fiecare face cum crede ca-i mai bine, acum nu pot sa zic ca eu nu eram constincioasa, da' am vazut multe faze aiurea si multi castigau bani pt. care nu munceau nici pe jumate, cat munceau altii doar pt. ca le aveau cu pupincurismul scuzati expresia. Si eu am stat la munca ca berila si mergeam si sambetele cand era nevoie, cateodata stateam pana la 8 seara de la 7 dimineata, dar acum n-as mai sta. Acum cand mi-oi gasi, incerc sa gasesc un job la care sa nu stau f. multe ore suplimentare mai degraba castig mai putin si sa mai am si timp liber nu doar munca. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
MoN, sa stii ca exista exceptii: nu a existat un singur loc de munca unde am semnat condica sa nu imi zica la plecare : zi-i cind te intorci- si-s vreo 4 locuri din domenii extrem de diferite, si in 4 locuri din tara... eu cred ca este vorba si de om.
Si daca nu ma crezi pe mine, gindeste-te la Szimcsi. Si-ai mincat un i- e constiincioasa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28th July 2025 - 08:53 AM |
|