![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Angel (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Si pe mine ma bulverseaza povestile astea.
Scorpireeeelll fa-te bine si hai cu noi pe aici! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Mie imi lipseste Elady in weekend de nu e adevarat (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Oiseau!!!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Miss u sis!!! |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
E ceva de speriat cancerul, am avansat atat in multe domenii de ce totusi medicina nu mai face inca un pas cu boala asta, nici macar nu se stie precis care sunt factorii sau ce trebuie facut atatea presupuneri si nici una fondata. Doar te trezesti ca o ai si gata, la fel si pe mine ma darama am ajuns cand vad pe un canal tv ca se vorbeste despre asta sa schimb.
Citeam intr o revista ca femeile din China fac de 5 ori mai putin cancer din cauza ca alimentatia e saraca in grasimi, pt ca beau lapte de soia si nu de vaca, mananca peste, orez. Eu nu mai manac de ceva vreme lapte, nu l tolerez . Cand e mare cant de estrogeni( adica consum mare de grasimi, dereglari, sedentarism) se produc malformatii genetice si apar celulele canceroase. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nasol, angel! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Chiar daca s-ar descoperi ceva impotriva cancerului, in ultima faza nu mai prea ai ce sa-i faci bolnavului. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
De-asta-i si asa pacatoasa boala asta, nu doare, nu nimic, si dintr-o data ti se spune ca mai ai 2-3 luni de trait. Groaznic! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Io am vazut ceva cu ei aseara, dar nu am auzit ca se despart. Cand? De ce??
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Habar n-am. Mi-a zis si mie colega mea de birou, care sta toata ziua pe Can-can.
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hello!
LA lucru din nou si nu am nici un chef, dar sunt multe de rezolvat. Angel, intr-adevar, deprimante vestile astea despre oameni bolnavi. Eu chiar citeam de curand in ziar ca se vor imputina cazurile de cancer, din cauza ca oamenii acum merg mai des la controale. Dar eu stiu? Daca te apuca asa dintr-o data si e in faza inaintata, nu mai ai ce face. Medicii astia de aici pe mine m-au dezamagit rau de tot, daca te vad ca esti tanar si in putere nu prea dau importanta simptomelor pe care le ai, vor sa te expedieze cat mai repede. Si pentru orice maruntis la doctor trebuie mers, ca aici in farmacii nu iti da nimic fara reteta, numai paracetamol si sirop de tuse. It sucks! |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Hmm, e trasa de par stirea cu Columbenii. Ea s-a dus in disco cu fetele, iar a doua zi s-a dus el singur. Eu zic ca aici e vorba de o miscare publicitara, caci disparusera din vizorul paparazzilor. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, Fanny are dreptate, divorteaza in sensul ca merg separat in baruri.
Fluturas, am uitat sa-ti spun: s-o stapanesti sanatoasa si la cati mai multi km. Scorpi, ma bucur ca lucrurile incep sa se amelioreze. Angelu', trista intamplare. Eu ma uitam aseara cu mare drag la bunicii mei, care m-au crescut, si constatam c-au trecut anii peste ei. Am rugat-o pe mamai-mea sa-si aiba grija de sanatate, atata vreau de la ei, ca ei muncesc ca disperatii, dar nu mai sunt tineri. Ma rog la Dzeu sa-i tina sanatosi si sa-si vada stra-nepotii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Acusica-i evenimentu' numit 'ciorba de potroace', dar eu sunt la serviciu, deci lipsesc din peisaj, desi-mi placeau tare mult barfele de dupa nunta. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
La un mom. dat o sa se desparta daca nu acum altadata eu sunt sigura de asta. Nus eu nici sa-mi plimbe cainele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) nu l-as tine pe Columbeanu cu toti banii lui, te (IMG:style_emoticons/default/horse.gif) pe banii lui, eu om mai libidinos si mai gretos ca ala nu prea am vazut.
Lexie si ce mai stati de ce nu va mutati la curte ca e de x ori mult mai misto ca la bloc. BTW si eu tot cu macro am descoperit ca ies mai bine pozele la mancaruri. Foarte frumoase Lexie pozele. Tare naspa cancerul si ce-i mai nasol ca incep simptomele cand de multe ori e prea tarziu, mama mea a murit de cancer la colon, perioada dupa ce a murit a fost cea mai grea din viata mea de pana acum. D-aia incerc sa mananc cat mai sanatos ca si E-urile astea nu-s bune de loc. Zice-se ca si Cernobalul ar fi una dintre cauzele atator cazuri de cancer. Adevarul ca atunci cand s-a intamplat erau radiatii foarte mari si la noi. Eu citisem pe net ca s-a inventat un fel de vaccin contra cancerulului pe baza de salmonella. Se inoculeaza intai salmonella in corp si organismul lupta contra ei si apoi se injecteaza in tumora si o distruge. Acu' nus daca se practica si nus in ce faza a cancerului. This post has been edited by Master of Norules: Oct 20 2008, 01:49 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th July 2025 - 12:02 AM |
|