IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

152 Pages V  « < 15 16 17 18 19 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXI, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Fanny
post Sep 24 2008, 09:09 PM
Post #161

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Imi place cum ai spus-o, Di! Sa lasi impresie buna si loc de salut e esential, indiferent ce usi inchizi.

Kalua, vad ca Nina are lipici la oameni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Roxana_
post Sep 24 2008, 09:17 PM
Post #162

Musafir

Da Di; cam la fel gandesc si eu: sa lasi loc de buna ziua pe oriunde ai calcat. Apropo de asta, sa va povestesc ca mi-a zis o colega care s-a intalnit cu ex-directorul general si-a intrebat de mine si de fetele de la contabilitate. A zis ca-i mandru de ce echipa a creat. Mai sa-mi dea lacrimile, ca mi-i tare dor de el (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Gata...l-am chemat pe al meu. Mai am sa fac ceva si maine, am trimis un mail sa-mi cer scuze ca n-am fost gata la timp (urata treaba, dar asta e).
Kalua, eu nici nu ma asteptam s-o cresti altfel pe draguta de Nina. Ia sa vezi cand te-o da la o parte de la cratita (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

+Quote Post
albinuza
post Sep 24 2008, 09:32 PM
Post #163

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna seara! M.am varat in pat! Am papat, am facut baita, si acum la leneveala oleaca.
Kalua, asa a auzit mama de la soacra-mea, prima data dupa ce am fost la ei la tara.
-Vaaai, dar fata dumneavoastra e harnicuta de mori. O secunda nu a stat. A facut de toate, toata ziua.
Si mama se uita ca rata in lemne...cine??? fiica.mea? harnica??
Dar saraca soacra-mea nu stia ca eu eram in extaz ca sunt la tara, si pentru ca nu am avut bunici la tara, mie mi se parea distractiv sa ranesc prin curte. Dar prima impresie conteaza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Cat despre munca, eu cred ca m.am plans cel mai mult pe aici! Dar de munca m-am tinut. Drept dovada, aseara am fost la 12 noaptea la munca (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) . E adevarat ca depinde si de omul care trage ca nebunul pt firma. Ca daca e doar un puincurist si sefii il simt, sansele ca el sa avanseze sunt mici. Dar daca te vad ca tu chiar iti dai interesul pentru ca iti place si pt ca iti convine, e o alta situatie, si e foarte posibil sa fii promovat(Vb. lui Maat, vezi Sz). Daca la ora 5 fix ai rupt portile, chiar daca tu iti faci treaba bine in rest, ai toatele sansele sa ramai intre cei mediocri, chiar daca esti bun.

In alta ordine de idei, eu la ce film ma uit?? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Diana.
post Sep 24 2008, 10:43 PM
Post #164

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Imi dati voie sa ma laud? am 59 de kile. in iarna ajunsesem la 73.

Lexie, cind ne-am vazut noi eu aveam vreo 66.

Scorpirescu (IMG:style_emoticons/default/love.gif)

+Quote Post
Lexie
post Sep 24 2008, 10:46 PM
Post #165

Musafir

Ptiii, sa nu te deochi! Esti frumoasa oricum, mie mi-o placut tare de tine cand te-am vazut, asa, nespalata cum zici ca erai si suparata ca ti-au oprit aia apa (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Eu am vazut primele 2 episoade din prison break sezonul 4 si imi place (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) . Me wants more. Me will get more after me gets some rest.

Me says good night to beautiful girls in here!

+Quote Post
Diana.
post Sep 24 2008, 10:51 PM
Post #166

Fondator eLady.ro

Scuipa-ma sa nu ma deochi, trebe sa ajug la 52. Ma multumesc si cu 53. Si nu am tinut regim- cred ca de la catei mi se trage. Deci, cine vrea sa slabeasca, sa-si ia catel.
Scorpi, cutu-beagle e al tau?

+Quote Post
albinuza
post Sep 24 2008, 11:01 PM
Post #167

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Maat, ce inaltime ai??

Somnic la fata...ma duc sa bag o tigara..

+Quote Post
scorpirescu
post Sep 24 2008, 11:17 PM
Post #168

Musafir

Nu. N-am catel eu. Nici alt animalut. Eu stau in chirie (impart cu sora-mea o camera intr-un apartament cu 2 camere). Suntem cam ingramaditi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Insa tare mi-ar place un mops micut. Poate pe viitor.

+Quote Post
angeldust
post Sep 24 2008, 11:40 PM
Post #169

Musafir

Felicitari pt kilele minus DI (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Diana.
post Sep 24 2008, 11:43 PM
Post #170

Fondator eLady.ro

Saiz`si`ceva. Nu m-am mai masurat de un car de ani. Si ultima data m-a apostrofat anjel ca sint mincinoasa...dar io chiar nu stiu cit am. Undeva intre 1,63-1,64-1,65. Nu mai stiu, promit sa ma masor zilele astea.
@Anjel (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Tenchiu!

+Quote Post

152 Pages V  « < 15 16 17 18 19 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 28th July 2025 - 08:56 AM