![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Gata, vazut un film.
Pai esti inaltuta. Vezi in functie de forme. ca nu tre sa ajungi la 52. Eu ma bag la somnic! ne citim maine iubitele! O noapte plina cu vise frumoase!:kiss: |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Seara buna, fetelor! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu sint inalta, is chiar mica, nu foarte, dar nici inalta...
Noapte buna, biziila! Somn cu ingeri! Ce faci , Bia? |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Ce sa fac? Cam franta... suparata... am vrut sa-mi rezliez contractul cu Allianz fiindca nu suport modul lor stresant de lucru (in special al Unit Managerului meu) si nu prea pot face asta. Trebuie sa astept pana in mai altfel imi iau tot ce mi-au dat pana acum. Sunt trista deoarece nu mi se pare corect sa-ti ia niste bani pentru care ai muncit... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
In rest sunt bine, sanatosa, voioasa... In cautare unui job nou (vreau sa merg in paralel cu ce fac acum). (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ah, si am fost la dentist azi sa-mi pun o plombita la prietena de care v-am mai povestit (cea care m-a dezamagit rau). Ciudata senzatie sa ma revad cu ea... (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Neata!
La treaba. Mmm da... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Neata!
Eu de ieri am inceput sa port ghetute (IMG:style_emoticons/default/germare.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata!
Spor la trebi gagici, ca eu va trebui sa ma descurc cu frecatul azi... O zi minunata!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
'Neata,
Ideea de la care a inceput discutia era ca atunci cand ai copil incerci cat reusesti sa mai scurtezi timpul suplimentar stat la munca. Si nu era vorba sa lasi loc de buna ziua, era vorba ca sunt angajatori -acum treaba nu e generala- si firme mari de obicei carora nu le pasa cand le pleaca oamenii, gasesc altii chiar daca cel venit un timp trebuie sa invete si mai pierd din productivitate. Maat fara suparare dar tu lucrezi pt. tine, acum e oarecum firesc sa stai cat crezi tu la munca. Deci eu am vazut pupincuristi care au avansat doar pt. ca erau asa ceva, real case. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Woah! Tocmai am aflat ca azi voi avea prima intalnire cu parintii iubitului. Am emotii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(IMG:style_emoticons/default/cool.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28th July 2025 - 04:57 PM |
|