![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Oooo! Multa bafta, Phili! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Huh!
Multumesc! Pana acum nu am mai trecut prin asta... Adica am mai cunoscut parinti de-ai prietenilor mei, dar niciodata nu am fost prea interesata de parerea lor (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nici acum nu o sa ma dau cu capul de pereti, dar mi-ar placea tare mult sa fie o intalnire ok. Cred ca pana ajungem o sa il stresez pe al meu (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) Acus inteleg de ce era el nervos inainte de intalnirea cu ai mei (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Poke, iti tin pumnii. Conteaza sa fii naturala si sa nu incerci sa faci ceva, ce nu faci de regula. Sunt sigura ca oameni te vor placea. Di, toata stima si felicitari! Esti tare! La mine se pun kg, dar nu mai ma vait. C'est la vie; las' ca le dau eu jos dupa, ca vreau sa mai confirm o data ca Monti da rezultate, nu gluma (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Sunt fericita ca mi-a cumparat o colega de la Paris o crema de fata (Clinique) si TE de la YSL (2 buc, l-a gasit ca travel kit, f avantajos ca pret) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . S-aveti spor gagici! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Teo, cum te simti azi? Sper ca mai bine.
Poke, iti tin si eu pumnii, o sa fie bine. Neata! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Pe mine ma doare capul (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Parca am un tramvai in creieri (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
~ Neata!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Philia multa bafta nu te stresa prea tare, exista 2 variante ori te place ori nu, dar si daca nu te place tot nu conteaza prea mult, daca baietul te iubeste. Si acu' cat esti de tinara si de binevoitoare eu cred ca a 2-a varianta cade.
Maat super ca ai slabit atatea kg. Ma bag si eu la cetit pana ma duc la gradi. Pink nasoala faza, acu' obisnuieste-te cu ideea si incearca sa gasesti cai de comunicare cu Unit Managerul pana pleci macar sa nu-ti faca viata de la job nasoala. Sa aveti o zi faina. |
|
|
![]()
|
|
Maat a noastra arata de belea. Cand am vazut-o am ramas cu gura cascata (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
Maat, bravo pentru kg pierdute, ptiu sa nu iti fie de deochi! Sa stii ca un catel chiar e o idee buna pentru cine vrea sa slabeasca sau sa faca mai multa miscare. Si pe aici se recomanda sa iti iei catel, ca trebuie scos la plimbare de cateva ori pe zi, plus ca prin parc mai intri in vorba cu unul altul care are si el catel, se mai infiripa cate o poveste de amor (pentru cine isi doreste). Kalua, mie imi place tare mult de fetita ta, din cate ne-ai povestit tu. Imi place si ca e copilaroasa, in ziua de azi fetitele vor sa creasca cat mai repede, sa devina domnisoare, insa toate la timpul lor. Roxi, acum mi-am amintit, am visat azi-noapte ca ma dadeam cu TE pe fata, dar pe toata fara nu numai pe langa ochi. Eu sunt tare fericita pentru ca mama a primit coletul pe care i l-am trimis eu prin posta acum 3 luni, eu credeam ca s-a pierdut, mi-au trimis astia de la Royal Mail si o mica compensatie pentru el. Si acum a ajuns, intact. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Oau Happy, doar 3 luni a facut? Al nostru face 2 saptamani din State. N-am mai primit un pachet de un an, ca s-au mai nimerit persoane care sa ne ajute. Acum vreau s-o rog pe soacra-mea sa-mi cumpere haine de gravidute de toamna si-n noiembrie le voi avea.
Szi, n-ai facut si tu pe paparazzo, sa ne-o arati si noua pe Di?! Ca noi o credem, dar o poza spune si mai multe (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28th July 2025 - 05:08 PM |
|