![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna ziua. Eu mi-am pus rulou la sufragerie,aseara l-am lasat de tot in jos, si uite asa am dormit dusa pana la 10 (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) E periculos cu un din asta, risti sa nu te mai trezesti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
N-am avut cum sa-i fac poza, ca m-am pomenit cu ea peste mine la birou si a fost o surpriza atat de mare ca aproape am uitat si cum ma cheama, ce sa mai stiu eu sa fac poze (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Rozy, asa este, am patit-o si eu. Imi place de mor sa fie intuneric bezna in camera, mai ales vara, cand as vrea sa dorm mai mult, dar se lumineaza de la 5. Odata am dormit pana la 5 dupa amiaza cu o chestie din aia in geam :| |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna dimineata, fetelor! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu azi gatesc ca sa ma relaxez dupa ziua de ieri... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am inceput cu o salata de cruditati (varza, morcov ras, castraveti, rosie, ardei gras, gogosar) si dressing de branza facut de mine pe loc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Dupa masa vreau sa fac o painica integrala, de fapt chifle, si o mancarica de cartofi ca la mama acasa, paste cu ton si busuioc si o tarta cu mere. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ce harnca esti, Bia! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
Szi nu avea cu sa ma pozeze, bre. Si mai bine ca nu (fusta de 3 ani, sandale la fel, nu mai stiu ce aveam in sus~ ) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Of, ce vrednicuta esti tu Pink. Suna bine meniul la care te-ai gandit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Pai evident...si hainele aveau o eticheta cu data fabricatiei, nu? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Hehe... Pai in afara de citit si gatit nimic nu ma mai relaxeaza complet... Cititul il practic zilnic, gatitul...NU! Probabil de-asta... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bia , ce masina de piine ai tu?
|
|
|
![]()
|
|
Moulinex dar nu mai stiu exact modelul... cea cu 14 programe de 1.5 kg. Ma uit si revin cu raspunsul.
Uitasem sa spun ca am in program si o portie maaaare de desene animate. Acum ma uit la Spioanele pe Jetix! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sa nu radeti (rau de tot)! |
|
|
![]()
|
|
Si cit a costat? Ca imi dai idei!
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Masina aia de paine ma tenteaza si pe mine. Am vazut-o la niste amici sambata, tot de la Moulinex era. E pana-n 300 de lei parca.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 29th July 2025 - 01:39 AM |
|