IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

152 Pages V  < 1 2 3 4 5 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXI, Muzica, bautura, barfe, conversatie
happyCat
post Sep 23 2008, 10:40 AM
Post #21

Musafir

Cum adica mai Albi, adica ei angajeaza o persoana aleasa de ei si apoi daca nu isi face treaba e raspunderea ta??? Eu n-am mai auzit asa ceva!
Daca tot te fac aia sefa in biroul tau, sa te las pe tine sa iti selectezi echipa cu care sa faci treaba!
Go to the top of the page

+Quote Post
rozy
post Sep 23 2008, 10:47 AM
Post #22

Musafir

Buna ziua!
Eu tocmai am fost afara cu patrupedul (ma chinui ca macar o data pe zi sa-l tin mai mult,vreo juma de ora,afara). Si de bine ce s-a vazut libera, s-a uschit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Asa ca a trebuit sa ma duc dupa ea prin toti maracinii. La intoarcere eu m-am poticnit,ca nu aveam carare,si se uita ea dupa mine,chiar s-a intors sa vada de ce nu vin (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
albinuza
post Sep 23 2008, 12:18 PM
Post #23

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Oiseau! Vezi ce patruped de treaba? (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

Aaa nu e ca nu imi convine, doar ca e ceva nou si nush cum o sa fac. Dar chiar asa, o sa stau linistita, si vad cum decurg lucrurile!
Pai da, ca asa a fost si cu colegu'. La inceput el lua mai mult suturile pt buliturile mele. Acum mi-a venit randul... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Sep 23 2008, 12:24 PM
Post #24

Musafir

Tocmai ce ma plangeam saptamanile trecute ca-i naspa sa fii sef....dar lucrurile s-au remediat in timp. Dar va dati seama ce-ar iesi daca m-as apuca sa citesc si carti care sa ma instruiasca in domeniul asta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Asa ca Albi, ii mult pana te inveti...ca s-ar putea sa-ti placa. Depinde mult de calitatea omului cu care vei lucra.

Ma duc sa-i dau de mancare lui bebe si maica-sii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

+Quote Post
Diana.
post Sep 23 2008, 01:04 PM
Post #25

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Ce dragut; ori nu vi se deschide forumul (ceea ce e imposibil, pentru a merge) ori nu e nimeni online. what`s up ?

+Quote Post
albinuza
post Sep 23 2008, 01:12 PM
Post #26

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

La mine apar 2 membri si un anonim. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Si 71 de vizitatori

This post has been edited by albinuza: Sep 23 2008, 01:14 PM

+Quote Post
Diana.
post Sep 23 2008, 01:18 PM
Post #27

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

mai deveme eram eu si google; si vreo 80 vizitatori... ma gindesc ca o fi filtre de ip de la nenorocitii aia de ISPisti (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Sep 23 2008, 01:19 PM
Post #28

Musafir

Pai eu intru si ies...ca daca-l las deschis sunt tentata sa mai citesc si pe la alte topicuri si nu am timp. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Am mancat si mi-am luat provizii si pentru diseara, ca iar innoptez pe aici.

+Quote Post
kalua
post Sep 23 2008, 01:25 PM
Post #29

Musafir

Si io am mancat, mai acusi vin la mine niste oameni la un training scurt.

Szi, felicitari pentru ultimul articol! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Sep 23 2008, 01:32 PM
Post #30

Musafir

Felicitari Szi! Si pe mine m-a cam marcat subiectul asta, de-am visat aseara aiureli despre barbata-miu.
Di, sa stii ca mai devreme nu a mers din prima forumul, dar am dat refresh si-a fost ok.

+Quote Post

152 Pages V  < 1 2 3 4 5 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 26th July 2025 - 12:08 PM