![]() |
![]() ![]() |
![]() |
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cum adica mai Albi, adica ei angajeaza o persoana aleasa de ei si apoi daca nu isi face treaba e raspunderea ta??? Eu n-am mai auzit asa ceva!
Daca tot te fac aia sefa in biroul tau, sa te las pe tine sa iti selectezi echipa cu care sa faci treaba! |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna ziua!
Eu tocmai am fost afara cu patrupedul (ma chinui ca macar o data pe zi sa-l tin mai mult,vreo juma de ora,afara). Si de bine ce s-a vazut libera, s-a uschit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Asa ca a trebuit sa ma duc dupa ea prin toti maracinii. La intoarcere eu m-am poticnit,ca nu aveam carare,si se uita ea dupa mine,chiar s-a intors sa vada de ce nu vin (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Oiseau! Vezi ce patruped de treaba? (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Aaa nu e ca nu imi convine, doar ca e ceva nou si nush cum o sa fac. Dar chiar asa, o sa stau linistita, si vad cum decurg lucrurile! Pai da, ca asa a fost si cu colegu'. La inceput el lua mai mult suturile pt buliturile mele. Acum mi-a venit randul... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tocmai ce ma plangeam saptamanile trecute ca-i naspa sa fii sef....dar lucrurile s-au remediat in timp. Dar va dati seama ce-ar iesi daca m-as apuca sa citesc si carti care sa ma instruiasca in domeniul asta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Asa ca Albi, ii mult pana te inveti...ca s-ar putea sa-ti placa. Depinde mult de calitatea omului cu care vei lucra.
Ma duc sa-i dau de mancare lui bebe si maica-sii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ce dragut; ori nu vi se deschide forumul (ceea ce e imposibil, pentru a merge) ori nu e nimeni online. what`s up ?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
La mine apar 2 membri si un anonim. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Si 71 de vizitatori This post has been edited by albinuza: Sep 23 2008, 01:14 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
mai deveme eram eu si google; si vreo 80 vizitatori... ma gindesc ca o fi filtre de ip de la nenorocitii aia de ISPisti (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai eu intru si ies...ca daca-l las deschis sunt tentata sa mai citesc si pe la alte topicuri si nu am timp. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Am mancat si mi-am luat provizii si pentru diseara, ca iar innoptez pe aici. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si io am mancat, mai acusi vin la mine niste oameni la un training scurt.
Szi, felicitari pentru ultimul articol! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Felicitari Szi! Si pe mine m-a cam marcat subiectul asta, de-am visat aseara aiureli despre barbata-miu.
Di, sa stii ca mai devreme nu a mers din prima forumul, dar am dat refresh si-a fost ok. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th July 2025 - 12:08 PM |
|