![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Di, Moulinex OW 5000 este modelul. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Vreo 400 de lei a costat a mea. DEpinde si de modelul ales... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Tot citesc despre masini de facut piine si cica model fain si ieftin ca braga e ALASKA si ca s-ar gasi numai la Metro... Ma bate un gind !
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buey Di unde te-am acuzat io bre pe tini ca esti mincinoasa cu inaltimea? Nu cumva m-ai confuzat cu Sweet? Ca io nu mai stiu ce inaltime ai nici ca am citit acu 2 minute nu de alta, deci sigur nu ma prind daca imi zice azi ceva si maine altceva (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ia sa vina Sweet sa zica ea cum sta treaba, ca ea e cu memoria de elefant (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/pls.gif) m-a lasat memoria. Sint o baba... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata! (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
Pana acum am avut o zi sageata albastra! Adica am avut treaba de nu am avut timp sa respir. Sper sa ma mai linistesc pana deseara ca asa nu se poate, domn'le! Maine e viiiiineeeerrrriii!!! (IMG:style_emoticons/default/wbounce.gif) |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
bonjour
am avut o saptamana apatica, groaznica, iar ieri m am si racit sa fie meniul complet (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) si eu tot de sweet tin minte cu inaltimea |
|
|
![]()
|
|
Imi dati voie sa ma sinucid ?
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Stiti voi ce ferice eram eu cu masina mea de paine. Gata, am dat-o afara din casa. De cand cu malaxorul nu mai am nevoie de ea.
Luati-va masina de paine, o s-o iubiti, dar doar daca n-aveti in program sa va luati un malaxor meserias. |
|
|
![]()
|
|
Eu trebuie sa imi schimb aragazul. Cuptorul e dus pe copca rau.
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am venit de la masa, unde am mancat 'pasiunea' lu' asta micu' (adica piure).
Ma pun rapid pe treaba ca azi plec la 5 de la serviciu ca sa ma epilez etc. Kalua, stii ca n-am inaugurat inca cuptorul cel nou? Am folosit doar grill-ul pana acum. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 29th July 2025 - 01:35 AM |
|