![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Astazi cand mi-am luat zi libera de stat in casa si de gatit & co. ma suna toata lumea sa ies in oras. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ce vreme urata e afara, by the way... (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am venit de la masa, unde am mancat 'pasiunea' lu' asta micu' (adica piure). (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, am terminat. Iertati-mi labartarea, dar simteam ca innebunesc. Au doborat toti pe mine astazi, ca sacalii, cu mailuri peste mailuri.
Da Pink, e vreme urata si eu tocmai azi m-am gasit sa ma duc la cosmetica. Bine ca n-am mult de mers de la metrou. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Dar la cosmetica e caldut. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Cum suporti durerea epilatului pe perioada sarcinii? |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna ziua (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Roxa' eu parca stiam ca nu prea este indicat sa mergi la cosmetica la epilat dupa nu stiu cate luni de sarcina. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu abia astept sa merg acasa; la 6 plec, ma duc sa iau papa si tulea!
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu le cam suport (ma refer la dureri)...n-am nici o treaba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Cum sa rezist eu neepilata?! M-am ferit in primul trimestru, dar apoi am dat buzna la cosmeticiana.
V-am spus, doar pe burta nu ma epilez in aceasta perioada...in rest inghinal si picioare fara probleme. Gata...va tuc, o intind (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Eu o intind abia dupa 7 fara ceva. Pana atunci tre sa gasesc chef sa fac treaba pe care-o am. N`as vrea sa aman pentru maine, caci am lenevit prea mult in ultima vreme.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Fanny, azi sarbatoreste Blu?
Boni e la mine in brate; a apucat-o dragostea! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua, ce e ala malaxor? Adica mixer din ala bengos care framanta? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Gadilam pe Boni pe burtica. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 29th July 2025 - 02:19 PM |
|