![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pokemonule, citi ani are viitorul tau sot?
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
parca 30 si ceva a zis Poke pe undeva.
Poke cand zici de "bebe" te referi la copilul lui nu?? Sunt surprinsa ca nu sta cu mama lui copilul, cum de? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Ma bucur ca a fost ok cu parintii lui, dar tot nu ne-ai mai zis parintii tai ce ti-au mai zis? L-au placut pe el? |
|
|
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
Tocmai mi-am inaugurat masina de spalat!Me happy! Nu ma mai chinui cu geanta de haine pana la mama acasa. sa ne fi vazut pe mine si pe frate-miu ce constiinciosi am citit carticica aia si faceam teste pe masina (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Di Poke zicea ceva de 30-31 de ani din cate tin io minte.. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Te tzuc tizo! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Sa stapanesti sanatoasa masina de spalat!
Am inteles ca ai fost la analize si esti toata bine nu? Io ma duc sa ma culc ca nu mai poci. V-am pupat pi tati |
|
|
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
Da Angel, am fost la medic in sfarsit..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , you know what I mean, sunt ok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Fanta, ma bucur tare ca esti ok (IMG:style_emoticons/default/love.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Tocmai am facut o baita fierbinte fierbinte cu ulei parfumat de trandafir. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mi-a cam pierit somnul! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Neata! E urat afara (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata! Voua va merge mailul de yahoo sau messengerul? Ca mie nu imi merg nici una nici alta. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
la mine functioneste perfect yahoo. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Neata.... tare frig in casa mea. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30th July 2025 - 03:43 AM |
|