![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Hello!
Ba da, copilul sta cu mamica lui. Dar ieri l-a luat el la o plimbarica (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ai mei ce sa zica... Au fost de acord si il plac pe el. Singura problema e ca nu sunt incantati de "trecutul" lui, dar asta nu se poate schimba. In rest, e totul bine. Se viziteaza, isi fac cadouri... Nici la mine nu merge yahoo-ul. O zi frumoasa! |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
ai mentionat suzeta? cate luni are kinderul?
Si acum o intrebare f intima 9scuze pentru intruziune): el de cat timp a divortat si de ce? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
11 luni are bebelul. De 5 luni a divortat din motive de neintelegeri.
Adica a zis ca nu mai suporta starile de tensiune si diferentele permanente de opinii si pareri. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
N-as vrea sa reiau lista cu sfaturi intocmita de fete, dar ai grija inainte sa te inhami la statutul de sotie si mama ca opiniile voastre despre viata, dragoste, educatie sa fie similare. Mai pe scurt, dati timp sa-l cunosti.
|
|
|
![]()
|
|
Iti multumesc si tie pentru sfaturi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Pai asta facem in fiecare zi, ne descoperim. Si incerc sa si rationez, dar sa "gandesc" si cu inima (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata gagici!
Fanta, s-o stapanesti sanatoasa! Chiar c-ai scapat de-un chin. Tocmai am primit un mail ca trebuie sa dau fuguta la Paris pentru o zi de curs...si ca-i absolut obligatoriu. N-am ce face si n-am pe cine trimite dintre fete, asa c-o sa ma duc eu. E f urat afara. Zici ca-i luna noiembrie, nu septembrie. La mine merge yahoo-ul. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
Vineri! (IMG:style_emoticons/default/bounce.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Neata, eladys!:)
Sunt racita cobza! Din pacate, nu am reusit sa va mai urmaresc in ultima luna, fiindca am primit o veste bomba: bunicul meu are o tumoare pe pancreas, l-au operat de curand, inca e in spital, isi revine incet-incet dupa operatie, dar numai Dumnezeu stie ce va fi! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Inca nu mi-am revenit dupa soc, nu-mi vine sa cred ca unei persoane atat de bune si de blande ca el i se poate intampla asa ceva. Am si o veste buna totusi, am intrat la master unde imi doream eu si acum tot depun cv-uri si ma duc la interviuri , doar-doar s-o gasi ceva si pentru mine. Roxi, acum am citit ca o sa ai un baietel. Din cate imi amintesc, asta iti si doreai, nu? Sa fie sanatos si frumos si destept...ca mamica lui! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Cum decurge sarcina? Fanta, sa stapanesti sanatoasa masina. Mie mi s-a stricat nu stiu ce smecherie in WC-ul de serviciu unde am amplasat masina de spalat si nu pot sa o mai folosesc momentan, asa ca inteleg perfect cum vine aia cu caratul rufelor in genti. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mititik, multa sanatate bunicului tau! Boala, cand vine pe capul tau, nu prea tine cont de bunatate, sa stii.
Felicitari pentru Master. Poti sa-mi spui cum se numeste masterul pe care-l vei face? Asa-s eu mai curioasa din fire, dar imi place ca lumea sa aiba un parcurs frumos cu studiile. Maine va confirm daca-i baietel ori ba. Chiar mi-a zis cosmeticiana aseara ca-i baietel dupa forma burtii (ca mi-am pastrat talia de sus). In fine, eu nu cred chestiile astea. Apropo de cosmetica, mi-a placut ca gravidele nu mai trebuie sa stea pe burta pentru epilat (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Ma simt bine, multumesc, si mananc cam mult si zic eu, am o burtica destul de mare pentru 22 de saptamani. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30th July 2025 - 03:43 AM |
|