![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Mititik, multa sanatate bunicului tau! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
Roxi si te duci doar o zi? (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Sau atat tine cursul? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Poke, cu riscu sa te superi pe mine : un barbat care isi lasa nevasta cu copil sugar pe motiv de "neintelegeri" si dupa 5 luni are planuri de insurat/facut copil cu alta deja....ala este un barbat care merita rastignit! Cum de nu si-o dat seama de "neintelegerile" dintre el si fosta inainte sa ii toarne un copil? Tu cum te-ai simti sa iti faca acum capul calendar, sa visezi marea cu sarea, sa iti toarne un plod si sa te lase cu ochii in soare cu pruncul la tzatza, sa te descurci tu cumva ca el dupa 5 luni deja si-a revenit complet, il doare la basca, se insoara si face copil cu alta. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Hai mah Poke mie nu imi vine sa cred ca tu spui toate astea cu zambetul pe buze, tu care stiu sigur esti fata desteapta.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Multumesc pentru urarile de sanatate. Stiu ca boala nu tine cont de nimic, dar sunt tare suparata. Noi suntem si am fost intotdeauna foarte apropiati cu toti bunicii mei. Stam si foarte aproape unii de altii si ne vizitam aprape zilnic. Pentru mine au fost intotdeauna bunicii aia din poveste, carora nu am nimic sa le reprosez. In fine, nu vreau sa dramatizez insa teama mea e amplificata si de faptul ca tatal si bunica prietenului meu au murit de exact aceeasi boala, asa ca stiu foarte bine ce inseamna! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Pe mine nu stiu cum ma epileaza cosmeticiana asta ca, de obicei, nu prea e nevoie sa ma intorc pe burta. Are si o mana foarte buna. Nu te bucuri ca te duci la Paris? Eu as reveni oricand, cu drag, acolo. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Eu nu vreau sa mai repet ce au zis fetele in legatura cu planurile Pokemonului, dar eu sincer ti-as spune sa te muti cu el daca vrei, dar nu te casatori. Stai sa il cunosti mai bine, 5 luni e foarte putin si tie nu ti-au intrat zilele in sac. De ce atata graba? |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata,
Eu inca nu m-am trezit de tot! Roxi, hai ca e fain ca mergi la Paris (zic eu), mai ales ca e doar o zi, nu sta sotul prea mult singurel. Mititik, imi pare tare rau de bunicul tau! Sa dea Domnul sa fie bine, multa sanatate! |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Si eu tot cu somnul pe gene si tre sa ma pun serios pe citit si muncit. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Spor la treburi, va urez! Mititico, multa sanatate bunicului. Roxi, abia astept sa ne povestesti maine noutatile despre bebe. Cand il duci la Paris? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Mititik, multa sanatate bunicului tau! Boala, cand vine pe capul tau, nu prea tine cont de bunatate, sa stii. Felicitari pentru Master. Poti sa-mi spui cum se numeste masterul pe care-l vei face? Asa-s eu mai curioasa din fire, dar imi place ca lumea sa aiba un parcurs frumos cu studiile. La managementul resurselor umane sunt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ma duc pe cimpi!!!
ma suna de la una dintre bancile cu care lucrez: banca: Doamna xxxx, v-a facut o plata cineva de 0,5 lei! eu: Cit ?!?!?! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) banca: 5 mii lei vechi; ii primim sau ii refuzam? eu: ii refuzam doamna; de la cine sint? banca; de la dl xxxxx! eu: cred ca nu e sanatos la cap! banca: in mod sigur! eu: returnam suma, sa plateasca comision de incasare!!! banca: (rizind) asa facem! .... no comment! |
|
|
![]()
|
|
Si eu tot cu somnul pe gene si tre sa ma pun serios pe citit si muncit. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Spor la treburi, va urez! Mititico, multa sanatate bunicului. Roxi, abia astept sa ne povestesti maine noutatile despre bebe. Cand il duci la Paris? Multumesc, fanny! |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
Neith |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetele, ce faceti, sper ca nu m-ati uitat? N-am mai intrat ceva timp pentru ca am ramas fara net (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( acum profit de o prietena putin ) si mi-a fost dor de voi! N-am apucat sa citesc tot ce s-a scris in ultima vreme ca sunt pe fuga, dar promit ca-mi fac temele cand revine netul! Va pup, un weekend cat mai placut!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30th July 2025 - 10:06 PM |
|