![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hopa, am sosit si eu de la masa. Am mancat hamsii prajite cu mamaliga. Mama, e un vant afara, de te doboara.
N-am stiut ca-n strainatate nu-ti iau comision la plati si incasari. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
neatza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
eu ma chinuiesc sa inchid o licitatie, dar m-a palit o lene nu mai stiu de mine. si m-am procopsit cu o noua obsesie muzicala, cred ca bietii mei colegi nu ma mai suporta pt ca ascult de cateva ore aceeasi melodie si nu m-am saturat inca (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Joachim Witt, muzica lui veche, ai? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Te-am bagat in grupa lui Max din punct de vedere muzical. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu una cred ca n-as rezista nici s-aud de doua ori vreo bucata de-a lui. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
Kalua, eu nu stiu decat vreo 2 melodii de la el. Nu am timp sa le descoper si pe restul pt ca nu scap de asta de acum (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) la mine e grav rau cand mi se pune pata pe vreo melodie, nu pot sa ascult nimic altceva pana nu imi fac plinul. vreun psiholog prin zona sa ma lamureasca daca e bine? (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Io turbez. Iar m-au chemat astia la lucru sambata si nu stiu ce scuze sa le mai bag (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
zi-le ca trebuie sa iti ajuti parintii la culesul viei (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sau zi-le ca iti vine in vizita verisoara indepartata care necesita multa atentie si trebuie sa fii in stand-by daca trebuie sa ii cumperi bericica! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
N-am stiut ca-n strainatate nu-ti iau comision la plati si incasari. ei nu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) bineinteles ca se iau la noi platesc un comision lunar de 13$ si am un numar nelimitat de tranzactii cu cartea de debit ceea ce include platile rpin magazine sau cele pe internet. Mai exista varianta la 11$ pe luna 60 de tranzatii si tot ce depasteste costa 1.5$ per tranzactie. Daca scot bani de la ghiseul altei banci sint taxat cu 1.5$ de banca respectiva si cu 1.5$ de banca mea deci daca fac figura asta des dau cate 3$ de fiecare data cand scot bani din bancomatul altei banci. La mine in cei 13$ au inclus si 3 tranzactii lunare in care nu ma taxeaza de 1.5$ banca mea, ceilalti o fac. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
hmm, deci RO e mai aproape ca mentalitate bancara de America de nord (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) decat de vestul Europei.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu sunt sigura ca exista o lege care spune ca in UE nu se platesc taxe pentru tranzactii bancare. Cel putin de la tara la tara. Eu nu platesc nica daca virez bani pe un cont italienesc, de ex.
Asta cu ridicatul banilor de la ATM-ul altei banci e si aici, se ia cel putin vreo 5 euro de ridicatura. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 31st July 2025 - 06:03 PM |
|