IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

152 Pages V  « < 28 29 30 31 32 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXI, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Roxana_
post Sep 26 2008, 04:47 PM
Post #291

Musafir

Si eu sunt sigura ca ai nostri iau comisioane pe tranzactiile in UE. De exemplu, belgienii ne platesc intotdeauna suma de factura si-n cont ne intra de fiecare data cu vreo 40-50 euro mai putin, adica banca si-a retinut comisionu'.
Cleo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , pai asa stiam si eu de la soacra-mea.
Aici daca retragi bani de la ATM, comisionul de retragere daca-i chiar banca la care ai cardu' e de 0.1-0.2% parca.
Daca fac o tranzactie externa pe net (spre exemplu, plata cazare) nici mie nu-mi ia comision.
Go to the top of the page

+Quote Post
Master of Norule...
post Sep 26 2008, 04:58 PM
Post #292

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Si eu zic Poke sa nu te grabesti si mai ales sa nu te mariti inca, mai stai macar 1 an sa vezi ce si cum cu prietenul.
Si are dreptate Angelul, daca patesti si tu la fel ca fosta nevasta, copilul are nevoie de amandoi parintii.
Am o prietena in Canada si s-a maritat devreme la 23 de ani si diferenta dintre ei era de vre-o 15 ani si cand s-a maritat am intrebat-o ce-o sa faci cand tu o sa ai 30 si ceva de ani si el aproape de 50 de ani. Si bla, bla-uri si uite ca acum 5 ani s-au despartit pt. ca nu se mai intelegeau. O data ce inaintezi in varsta nu mai tii pasul cu cel tanar si pot apare neintelegeri si daca mai e si un copil la mijloc e si mai greu pt. mama si copil.
Dragostea e oarba, asa ca n-o lasa sa te faca sa treci cu vederea anumite aspecte, cantareste bine lucrurile.
Sper sa nu te superi ca fiecare care ti-a dat un sfat a spus cu gandul sa te protejeze, nu cu rautate.

This post has been edited by Master of Norules: Sep 26 2008, 04:59 PM

+Quote Post
angeldust
post Sep 26 2008, 05:50 PM
Post #293

Musafir

imi merge netu ingrozitor de prost. nu mai pot asculta muzica pe youtube...f ciudat, se incaraca toata piesa,dau play si dupa 2 secunde se opreste, dar ea e incarcata toata. N-am mai patit asa ceva (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
bulina
post Sep 26 2008, 06:00 PM
Post #294

Musafir

io cred ca-i facatura (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
happyCat
post Sep 26 2008, 06:02 PM
Post #295

Musafir

Fetelor, va doresc un weekend frumos si relaxant! Eu imi doresc muuuuult somn! (IMG:style_emoticons/default/yawn.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Sep 26 2008, 06:26 PM
Post #296

Musafir

Si eu va pup! Ma car acasa!

+Quote Post
kalua
post Sep 26 2008, 06:28 PM
Post #297

Musafir

N-am stiut daca sa rad sau sa plang: pe-un forum nemtesc de bucatarit este un topic cu titlul "Am nevoie de suport moral: mi s-a dat la o reteta publicata doar o stea" (i-a fost publicata pe site o reteta pe care a primit pana acum numai 4 si 5 stele - 5 stele e cel mai mult - si acum i-o dat cineva numai una). (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si sa vedeti cate posturi cu imbarbatari... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Diana.
post Sep 26 2008, 07:39 PM
Post #298

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Angel si mie la fel; insa cind sint de-acasa. VIVA ReDeSeu`, lua-l-ar sa-l ia!

+Quote Post
Bia
post Sep 26 2008, 08:00 PM
Post #299

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

A venit vremea rece si scoatem hainutele groase din barlog. Brrrrrrrr! Eu trebuie sa merg la shopping de paltonas, ghetute si manusi de piele... Numai sa-mi intre banii luna viitoare ca luna asta mi-au blocat nesuferitii banii din cauza unui client rau platnic. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Oricum, privesc partea buna a lucrurilor si va astept cu idei pe la rubricile destinate (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

+Quote Post
Diana.
post Sep 26 2008, 08:30 PM
Post #300

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Io am uitat pe unde-mi sint manusile de piele. Sau nu (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) am o vaga banuiala pe unde ar putea fi. Insa si el vreau un palton nou anul asta. Nu ca nu mi-as fi luat unul si anul trecut...

+Quote Post

152 Pages V  « < 28 29 30 31 32 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 1st August 2025 - 03:47 PM