![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Asa e si la mine cu youtube, nu aud nimica. Dar eu am net de la Romtelecom, pina acum nu am avut nici o problema.
Lasa Bia ca de duminica se incalzeste, luni si marti sint chiar 22 grade. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Si eu visez la haine groase... si la caldura in casa. (IMG:style_emoticons/default/cloud9.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Daaa, o soba... si un vin fiert... si un bostan copt in cuptor cu zahar si scortisoara...
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
la mine si-a revenit youtube. Oare o fi fost de la ei, ca in rest imi mergeau filmuletele si audio pe toate site-urile si youtube nu imi mergea nici de la lucru...? Sau o fi fost vreo conspiratie RDS/ Romtelecom menita sa ma impiedice pe mine sa ascult muzica azi? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
La mine o mers tubul tata ziulica.
Angel, cand ti-a plecat rubedenia? |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
ehhh...am si uitat. Pai a plecat miercuri, cum a promis. A fost ok femeia pana la urma, nu m-a deranjat prea tare. Acuma nah...mai apucata ea de streche asa, dar ar fi si culmea sa nu fie, ca doar e neam cu mine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Halo, halo
Aci suna artificiile. Ai zice ca a castigat careva ceva, dar nu. Fetele, va pupa scorpirescu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Distractie faina la Paris, Roxi ! Ce-mi doresc sa fiu in your shoes....adica sa ma plimb oleaca prin Paris (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Poke, ai grija ce faci, draga mea . Angel are, mai mult ca sigur, mare dreptate... Io tot la 20 de ani neimpliniti mi-am pus pirostriile, dar acum, la 30 si...dac-ar fi sa raspund la topicul de mare rating "Esti pregatita sa te casatoresti ?" cu siguranta, raspunsul meu ar fi: -Acum, NU ! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara!
Io ma culc! Am fost oleaca pe afara, oleaca pe la munca(dar de data asta fara obligatii, am fost cu colega o tura), vb un pic cu ubu la tel, care se comporta ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat(cum ar fi ca nu am vb de miercurea trecuta la tel...) Si acum o sa ma culc in mod sigur. Nu mai caut nici un film! Hai va tucalesc dulce pe nas si ne auzim maine....de la munca (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Noapte buna!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Noapte buna, Albi !
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st August 2025 - 03:46 PM |
|