![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vecino (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .
Scorpi, am vazut si eu stirea acum la tv. Si eu am spalat si uscat 2 programe; am pus friptura acum la cuptor si ma duc sa impachetez hainele. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Eu stau cuminte si o astept pe colega... Nu mai am chef de nimic. M-am pleostit asaa (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) As manca ceva, da nu am chef.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxanici, in locul tau as scrie Carina, cu C (stii ce inseamna in italiana, nu? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ), mi se pare ca s-ar potrivi mai bine.
Sfanta Carina exista la catolici, e pe 1 noiembrie. Daca mama ta nu vrea sa-i pui Alexandra, nu ti-ar place Alexa? Asa, ca sa-mpaci si capra si varza. Am umblat azi ca turbata pe afara, chiar frig n-a fost, dar mai tot batea un vant rece si acum ca cam doare capul. Sper sa nu fi racit la bostan. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
io am fost azi la lucru, apoi am venit acasa mi-o fost rau am dat la ratze, draku stie de la ce, apoi au venit niste prietene pe la mine sa imi arate ce toale faine si ieftine si-au luat de la Szeged si ne-am intins la povesti si amu or plecat. In concluzie program administrativ pauza la mine. Nici sa ma epilez n-am mai apucat si arat ca jungla amazoniana (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Roxi, hai ca parca noi ne potriveam la gusturi cu numele. Mie nume de fata ti-am zis ca imi place Irina, dar nu mai stiu daca iti placea si tie sau nu. Si mi se pare ca suna si bine cu numele de familie. Doar o sugestie... |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Frumos e si Irina= inseamna "pace"=Ηρηνη.
Si programul meu a fost dat peste cap:nespalata, neepilata casa vraiste rufe murdare. Vinovat? one idiot., |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Acum depinde si cu asocierile pe care le are fiecare in cap. Irina o cheama pe bunica mea pe care o iubesc f mult, mai am o colega f frumoasa si diafana asa pe care o cheama Irina, si in rest nu prea am asocieri cu numele asta, drept e ca nici nu e f des intalnit.
Maat , tot cu idiotul ala de ieri iti bati capul? Sau asta e altul>? Ca stiu ca ai destui (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Aia de ti-am zis ca ma tot freaca cu un proiect - am zis ca nu mai iua nici un sait.
Azi am crezut ca sparg monitoru cind am citit ce o putut scrie; pesroana aia NU a citit nimic din ce i-a srsi- nici macar contractu`. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara! Am ajuns si eu acasa. Am umblat un pic, nimic deosebit afara, am mancat o buc de pizza, si acum tre sa tastez ca un incepator retard, pentru ca am colega de camera. Si ea doarme!
Am stat prea mult timp singura in camera ca sa pot sa ma obisnuiesc acum cu cineva! Maat, fa contractele cu poze. Poate asa le pricep. Hai va pup, ne citim dimineata- (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Good night eladies where ever you are!! |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Contracte cu poze, asta chiar ar fi o noutate!
Mneata! Mi-e inca somnic. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
'Neata.
O ce trist ca a murit Paul Newman. Nu era printre favoritii mei cum arata, dar ca actor era plin de talent. Multam Silvia, am baut la ceaiuri ieri si azi iar am inceput cu ceai. Mi-a mai trecut un pic da' ieri juma' de zi am stat in pat si eu nu stau in pat decat daca mi-e rau tare. Vineri am plecat la cumparaturi cu rolele si am venit intr-o viteza ca trebuia sa merg la gradi s-o iau pe fiica-mea si am facut greseala sa fac dus si spoi m-am imbracat repede si am tulit-o la gradi. De imbracat eram gros imbracata, da' probabil am fost incalzita de la efort am mai facut si dusul si apoi afara, apai sambata m-am trezit tare dizzy. Ma duc sa mananc niste usturoi cu paine prajita, acu' zilele astea o dau cu usturoiul si cu tinctura de propolis. Sa aveti o zi cu cat mai mult relax. This post has been edited by Master of Norules: Sep 28 2008, 08:51 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd August 2025 - 09:03 PM |
|